Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
andora spune:
Vai Elyanne ce ingerasi frumosi ai, sa nu-i deochi!! Sa fie sanatosi si cuminti si sa aiba mereu grija de d-soara surioara!!! Hehe, cum au ramas ei fara carlionti!
Naty spune:
pufy ce mari sunt baietii!
andora ce dulci sunt Dani si Ralu! Si ce seamana ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ana_a spune:
La multi ani fetelor nascute in luna martie!CRISMIR (1), SOFIABEBE (3), Pufymic (5), Anielas (7), Naty (14), Elyanne (16), Cristia (16)
Cu ceva intarziere, sper sa mai primiti si urarile mele!
Multa sanatate si numai bucurii alaturi de puii vostri!
Vazut toate pozele!Ce au mai crescut nazdravanii nostri!!
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!
proud mammy
micul artist
danina spune:
Fetelor ce pot sa va spun ....CRED CA SUNT INSARCINATA.....mi-a iesit la testul de sarcina, insa acum astept confirmarea de la medic, sa fie totul bine . S-a intamplat dintr-o eroare de calcul cu luna asta februarie si gata a si iesit pozitiv.
Va tin la curent cum am vesti........sunt tare fericita , nu ne gandeam noi, dar cand domnul vrea se intampla si gata. Inca nu am dat vestea in familie tocmai pt a ne asigura ca e in regula totul.
Am aici pozele de la serbarea de 8 martie POZE DIANA LA SERBARE
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani
danyce spune:
Danina, BRAVO!!! Felicitari din suflet! Vad ca doar eu sunt codasa pe aici...de fapt printre putinele codase. Sper sa am si eu o asemenea veste in curand.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
Dalina felicitari! Asteptam confirmarea de la doctor
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mina spune:
Felicitari, Danina, sa fie intr-un ceas bun! Asteptam vesti.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
danina spune:
Multumesc fetelor din suflet , asa sunt de fericita ca o sa ii fac un bb Dianei ca ne zapacise saraca de cap. Ma intreba mereu :" mami cand imi faci si mie un fratior sau o surioara ?? Cand o sa vrei tu? Sau cand vrea Domnul:)?" Inca nu stie ea sigur, insa a auzit discutii si incepuse sa zica la gradi ca mami ii v-a face un fratior cand o sa creasca ea mai mare un pic, iar educatoarea m-a si intrebat daca mai am de gand sa fac un bb.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani
anielas spune:
Felicitari DANINA!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat