Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Multumim!

Revenim cu poze de la ziua Dianei si de la nunta.

La multi ani Alma, Elena , Ina , Lia sa fiti santoase si iubite scumpelor, sa ascultati de parinti, la noi deja a inceput rebeliunea.....

A, ce i-a facut Dia lu' tati. Sa zica aseara ce ia luat el cadou....la care Paul: "pai ti-am facut vreo 3 petreceri nu e suficient??" si ea de colo lasa asta tati, zi concret ce ...."o jucarie ,o haina, cercei ceva......" Concluzia e ca desi eu i-am luat ceva nu a contat, daca nu i-am zis ca e si din partea lui tati nu a fost valabil. Ce strengarita e.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim pt. urari

La muuuuuuuulti ani, Inaaaaa!

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Urez si eu un LA MULTI ANI din toata inima pentru copilasii care au implinit deja 5 anisori!

Multumim si noi pentru urari

Noi am serbat-o pe Ioana de 2 ori, ca in fiecare an. O data acasa, cu familia si o data cu copiii, la un loc de joaca.

Intre timp am fost si la petrecerile Ilincai si Inei, printesele lui Patrice si Anielei, unde ne-am simtit foarte bine.

Anul asta am stat bine cu racelile pana acum, nu a lipsit decat vreo 3 zile de la gradi.
Mada si eu ii dau Bronhovaxom si Septilin (asta i-l voi da timp de 3 luni, cate doua lingurite pe zi).

Mai dar voua va dau teme pentru acasa? Ioana nu primeste nici o tema, totul face la gradi.

herra vad ca faceti tenis, bravo! Si eu ma gandeam s-o dau pe Ioana la vara, mi se pare un sport foarte OK. Vlad de cand face? Ii place?

Vroiam sa va intreb si eu cateva lucruri (ca tot nu am mai dezbatut nimic de mult aici, dar vedeti, eu m-am reobisnuit cu "clubul scutecelor" si acolo tot timpul se dezbate cate ceva):
1. La ce activitati ii duceti? Le place? Voi sunteti multumite?
Ioana face balet si engleza si in curand va incepe inotul. Toate ii plac foarte mult si de abia asteapta zilele cu activitati.

2. Cum ii mai distrati? Pe und eii mai duceti?
Eu vreau sa ii fac Ioanei un program cat mai variat si mi-am propus sa o duc pe undeva in fiecare we. Astept sugestii.
Deocamdata noi mergem mult la piscina, acum vom incepe sa mergem si la patinoar; sambata am de gand sa o duc la teatru, saptamana viitoare vom merge la un spectacol de balet.

3. S-a gandit cineva sa dea copilul la scoala la anul?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

da, ii place mult tenisul lui Vlad, de-abia asteapta sa mearga.

nici el nu primeste teme de la gradi; l-am inscris si face 4 optionale - engleza si dans ca si anul trecut, plus pictura si sah.

nu, nu m-am gandit sa-l dau la scoala, mai trebuie calit mai ales fizic dar si emotional cred eu.

in we are pregatirea fizica din cadrul antrenamentului la tenis; in rest nu ne putem lauda cu activitati extraordinar de iesite din comun, ne bucuram cand mai prindem un we fara raceli majore!
ma cam feresc de aglomeratii, in detrimentul culturalizarii copilului...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Teme... noi mai primim uneori, dar nu mi se pare ok... oricum nu insist sa le faca... doar daca vrea
Eu stiu ca nici in cls. I nu trebuie sa le dea teme... si atunci de ce la gradi???

1. Acum nu merge la nimic... nu am ajuns sa o inscriu la balet... iar la inot n-a mai vrut... probabil o voi inscrie la balet... sau daca merge la inot si o fetita din bloc, prietena ei , poate o conving sa reluam activitatea

2. Pana acum, daca a fost vara, am distrat-o doar prin parcuri... in we aveam si spectacol in parcul de langa casa... Iar acum mai merge si cu gradinita la teatru, la circ... Insa destul de rar...
Eu ma gandeam sa mergem la teatru, la un loc de joaca (daca e urat afara) ... la film sigur nu i-ar placea, pt. ca nu suporta volumul tare

3. Nu mergem la scoala... in toamna n-ar avea nici 6 ani impliniti... e mult prea mica... nici nu m-am interesat la gradi daca e pregatita sau nu pentru scoala, pt. ca n-am de gand s-o duc inca...

Mi-au dat de la gradi si o veste "buna" ... un copil de la alta grupa are meningita ... astept sa se faca ora 2 sa sun pediatrul... sa imi spuna ce si cum... cat de contagioasa este, cat de usor se ia, ce sa urmaresc... asta imi lipsea... la puterea a treia

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

buna tuturor si un we placut!

elyane - ce a spus pediatrul?
sper sa fie totul in regula!

la noi in iasi sunt multe cazuri de gripa noua - ce ma bucur ca au luat vacanta!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Daca vreti sa ne mai vedeti, am cateva poze de la petrecerea de acasa a Ioanei

aici

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am revenit si eu cu pozele promise POZE DIDI 5 ANI

Raluca am vazut pozele cu Ioana si cu Nadia la licurici avem finutza acolo de la Constanta. Poate mi se pare mie insa Ioana si Elena seamana destul de bine cel putin la par......mie imi plac f mult copiii cu parul cret. As fi vrut ca si a mea sa aiba ......de mult ce imi plac Dienutza e linsa de zici ca e intins cu placa.

Vad ca activitate la noi nu prea mai e asa, o fi oare din cauza ca piticii au crescut si nu mai e asa interesant si nu mai suntem asa emotionati la fiecare schimbare?
Eu una sunt, de fiecare data imi vine sa zic in gura marea cand face, sau zice asta mica cate ceva, dar ma abtin ca sa nu zica lumea ca imi laud cioara prea mult...sau ca am inebunit .

Activitati Dia nu am dat-o decat la pian, merge incet, dar ma bucur ca are ureche muzicala cel putin asa zice profa , iar educatoarea mi-a zis ca are un talent inascut pt teatru, ca ar bine sa o dam si la un asemenea curs, cica are o dictie buna si are inclinatie spre asa ceva. Ati vazut ca ea se stramba tot timpul si gesticuleaza chiar cand face poze tb sa fii pe faza ca ea nu sta deloc. Se uita in oglinda inventeaza de la cantece si poiezii pana la un intreg joc. Dar cu rabdarea stam prost , nu are deloc si e f grabita si imprastiata zic eu, acum ramane de vazut.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

sa traiti cu numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Buna tuturor
Sunt io, aceeasi Lilia cu aceeasi Amelia, doar ca mi-am schimbat nickul ( as fi vrut sa il schimb pastrand mesajele si caracteristicile contului vechi, dar se pare ca de asta pot beneficia doar anumiti useri, nu si eu ).

Spunem si noi La multi ani cu sanatate tuturor copilasilor care s-au sarbatorit in ultimele luni. Si La multi ani cu sanatate si pentru cei care poarta nume si derivate de la Mihail si Gavriil.
Pupici la toti
Am vazut si poze cu niste copii care sunt deja maricei si frumusei, ptiu sa nu fie de deochi. Si impresionant, cum se schimba ei toti de-a lungul timpului.

Noi suntem binisor. Vad ca aproape toti copilasii de la odisee au cate un frate sau o surioara. Amelia inca nu are. Ne mai gandim asupra subiectului.

- Amelia merge la gradinita abia in grupa mijlocie, ptr ca anul trecut am optat ptr grupa mica, ea fiind destul de firava de felul ei. Asa ca inca nu ne gandim la scoala pentru la anul. Eu inca oscilez daca sa o dau la 7 sau la 8. O sa ne hotaram pana atunci.
- La activitati merge doar la engleza deocamdata. Nu isi doreste altele, si nici nu o fortez. Are timp.
- In we mergem la teatru de obicei : Tandarica, Muzeul Taranului Roman ( niste spectacole organizate de Paiata Party) , Ion Creanga . Acuma am facut o pauza, pentru ca a facut varicela si pentru ca dupa varicela e imunitatea scazuta, deci evitam aglomeratiile.

Si cateva poze de la ziua Ameliei: aici

Pupici

Mergi la inceput