Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

danina m-au dat pe spate pozele cu Diana. Doamne, ce frumoasa e si cat de bine pozeaza si ce superb ii sta cu costumele alea, e o adevarata printesa! Si mie mi se pare ca Ioana seamana cu Elena, de cand erau bebelusi mi se parea.
Cine e finuta ta? Antonia sau Eva ?

lilia am vazut si posele voastre, pe Amelia nu o mai vazusem de mult si m-a socat ce mare e . Ioana daca ar vedea ce par lung si frumos are ar innebuni de invidie ...

Asa ma bucur sa mai vad poze cu copilasii nostri, mi-e tare drag de toti cei de aici, ca, na, ii "cunosc" inca de cand erau in burtica.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetele!

Ma bucur ca mai scrie cineva si pe aici!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor nostrii!!Sa creasca mari si sa aduca numai bucurii parintilor!!Multa sanatate!

Am sa revin si eu zilele astea cu mai multe despre noi.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Raluca finutza mea e Antonia. Am si poze de la botez acolo la semnatura.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Lilia f frumoase pozicile cu Amelia, chiar are un par f frumos. Dientza vrea si ea parul ei inapoi , acum imi pare rau ca am tuns-o, imi reproseaza de fiecare data cand incerc sa ii fac codite.
Ce tortuletze dragutze a avut, se vede ca era f fericita , ca de altfel stim cum e, sa fie sanatoasa si mult noroc in viata.

Mergi la inceput

Am o mare dilema, ce cadou voi cumpara pt Mos Craciun sau Mos Nicolae. Voi la ce v-ati gandit?? Ati vazut ceva interesant??
Papusici si bebei am casa plina, ceva mai pt varsta lor , mai educativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Danina nu stiu De mos Nicolae ai mei primesc doar dulciuri/fructe... pt. ca asa stiu ca este traditia... Iar de Craciun jucarii. Anul asta limitam bugetul pt. ca oricat de mult incerc sa le iau ceva cu care sa se joace, tot nu reusesc... Am dus un sac de jucarii zilele astea unor copii, care chiar s-au bucurat cat le-au vazut... Ai mei doar le insira, si atat... se joaca cu toate prostiile...
Elena la fel, are casa plina de papusi de toate felurile Mai mult le dezmembreaza, decat sa se joace...
Chiar n-am nici o ideee...

Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Salutare.

Eu pentru Stefan am ales "roata olarului" sa vedem si cat succes va avea. Am vrut si geomag insa pana la urma m-am razgandit, o sa cumparam geomag cu alta ocazie.
El isi doreste un dragon de la o reclama de pe minimax, sa vedem, daca il gasim probabil il vom cumpara si pe ala....
Pentru Matei inca nu stiu....cred ca un tractor sau o bascula de la buraktoys, avem bugetul restrans si noi . Initial am vrut trenulet, apoi am realizat ca are o jucarie care se trage cu ata si nu este curioasa de ea, avem trenuletele thomas o gramada, dar nu avem tractor .

Azi avem "sarbatoarea lampioanelor" Am pregatit caciulita de pitic si pelerina de pitic, abia astept sa vedem cum se vor descurca copilasii cu lampioanele.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
frumoase poze ce mare s-a facut Amelia si dulce foc.
O sa pun si eu poze cu mandra mea si o sa va anunt.
o sa ma uit imediat si la cele ale Dianei.
Noi, ca tot ziceam data trecuta ca ne imbolnavim des, tot asa o tinem, Rares a facut bronsiolita, am facut aerosoli, acasa bine ca nu am ajuns sa fim internati la spital, apoi Ilinca a facut o infectie urinara si ne-am chimuit cu branula pentru antibiotoc o saptamana, analize, ecografii.
Maine trebuie sa-i duc din nou o urocultura, asa trebuie sa face 3 luni consecutiv.
Speram ca am scapat de minunea aia, ca tare mult ne-am chinuit.I-a iesit pioceanic/klebsiella am inteles ca este acelasi lucru, la un laborator oarecare si la cele de la budimenx au iesit negative, inca nu stim exact daca a fost sau, dar pt ca ne-am dus cu rezultat pozitiv, au facut toate investigatiile si tratamentul care se impuneau.
A fost totul bine vreo 8 zile, chiar ii multumeam Domnului ca sunt ok amandoi si duminica noapte Rares a plans toata noaptea, avea saracutul otita, de luni luam antibiotic, a facut diaree si asta e cursul... nostru deocamdata.
Astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape.
Noi activitati cu fata nu face nici la gradi nu merge poate in decembrie pt serbare, pentru ca ne e frica de alte boli, desi vad ca acasa se imbolnavesc oricum.
Calculator acasa, ceva lectii, jucarii.
Pt ilinca de Craciun chiar azi am cumparat un nintedo DS, au nepotii mei si e tare incantata, asa ca asta va primi si probabil si roata norocului pe care si-o tot doreste.
Nintendo l-am luat, nu din magazin ca este 6 mil mult prea mult, ci de pe okazii cu 250 ron.
e nou dar nu are garantie, speram ca nu e teapa, si ca va merge. e nou in cutie si functioneaza ca l-am probat.
Asta daca vi se deschide apetitul pt cei mici.
Ea ar vrea tot ce se face reclama pe cartoon disney channel si minimax dar nu se poate.
In general de Mos Colae cum zicea anii trecuti dulciuri si noi si carti asta ii luam mereu.

Ar mai vrea papusa care face caca, daca o stiti din reclame, dar nu am gasit-o pe nicaieri va rog daca o vedeti undeva spuneti-mi si mie.
Cam atat despre noi, pupici multi
AAA sa nu uit mergem cu Rares sambata la concursul bebeilor care merg de-a busilea, va mai amintiti fetelor, la baby expo, sunt asa emotionata....
AM editat ca aveam o gramada de greseli sper ca nu mai am :)

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Mada, papusa care face caca? ce le mai toaca mintea astora care fac jucarii....asta inseamna ca daca cumperi papusa aia cumperi 2 baxuri de pampers nu?

Am sa revin cu poze de la serbarea lampioanelor.

proud mummy

Mergi la inceput

Salutare!

Poze cu serbarile noastre:

Serbarea lampioanelor - povestea Piticilor si Octombrie - serbarea recoltei - povestea fructelor si legumelor

Si cateva poze daca mai aveti rabdare cu
baietii

proud mummy

Mergi la inceput