Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Herra si noi tot asa de pe 4 aug parca de cand ne-am intors de la mare am scris mai sus cum ne petrecem timpul, am avut si 10 zile cand eu nu am iesit din casa, decat pana la policlinica.
Aaa si vineri i-am dus fetii si urocultura ca tot face pisu des si ne streseaza.
I-am luat in astea 6-8 saptamani cate mai sunt ca nici numai stiu, si singe si exudat, numai pe la medic ne-am plimbat.
Rares e si el mare face 10 luni pe 19, e un golan mare umbla de-abusilea demult, in picioare nu are chef sa mearga, zice tata, rade toata ziua, mai putin ca noaptea se cam trezeste, nu pt papa ci ca plange, inca investighez dece, pobabil niste dintisori.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mada si ai mei au tinut-o din una in alta 2 ierni la rand... eram saptamanal la pediatru... pana l-a urma s-au imunizat de la racelile/virozele repetate... vad ca acum fac din ce in ce mai rar... si mai usor... fara tratamente de imunizare...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI CAVALERI SI DOMNISOARE CE V-ATI SERBAT ZIUA PANA ASTAZI cu scuzele de rigoare, sunt zile cam agitate pt noi, ne pregatim intens de petrecut. Cum spuneam duminica dupa nunta facem si ziua domnisoarei Diana, asta pt ca ne-am strans mai multi cu ocazia nuntii si impuscam 2 iepuri.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

La muuuuuuulti ani, Ilinca!!!

Nature poate cu ocazia asta mai scrii doaua vorbe despre voi

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
va rog din suflet
care mai puteti
sa ne mai acordati un ajutor
SUNT UN USER DC
CITITI SI DARUITI DACA PUTETI

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI !!!!! tuturor sarbatoritilor de pana acum..sa fiti sanatosi si fericiti

Ca si voi celelalte tare rar reusesc sa mai intru pe forum..de cititi mai citesc ..pozele nu le ratez...dar ff greu cu scrisul.

Noi suntem oki...piticutza creste...saptamana viitoare face 4 lunitze deja..e o zambareatza si o vorbareatza...asa pe limbajul ei...Ina e tare mandra de surioara ei, dar inca are momente de gelozie...e greu sa se adapteze la noua situtie atata timp cat aprope 5 ani ea a fost centrul atentiei tuturor.
Apropo de teme...Eliana sa sti ca si Ina e la fel cand vine vorba de litere..despartit in silabe..sau recunoscut sunetul cu care incepe un cuvant...Ei ii plac temele in care are de adunat si de facut deductii logice...Iar despre celelalte si de la gradi ne-au spus sa nu-i fortam..fiecare are ritmul lui si oricum pana la scoala mai au doi ani.

Sanatate multa bolnaviorilor..se pare ca vremea asta nu ne ajuta deloc ..si noi o tinem tot intr-o raceala.

Aniela & Inutza (23 oct 2004) si Ania (22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutari si de la noi!

am bifat 5 zile consecutive la gradi - Doamne ajuta sa continue sanatos!

lui ii plac jocurile logice, sahul, dar mai nou si pictura, dansul si engleza.

sper sa intram in normal si cu mersul la tenis - ne-am mutat in sala ca a venit iarna cam repede!

pe 1 octombrie l-am operat de polipi, sper sa avem mai putine probleme cu urechile.
trebuie sa repet timpanotomia, ca tot mi se pare ca nu aude bine - vorbeste cam tare.

cam atat despre noi - sanatate si numai bine!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

La muuuuuuulti ani, Robert!

La muuuuuuulti ani, Diana!

Noi suntem la al treilea an de gradi si se vede diferenta la capitolul raceli/imunitate fata de primul an... acum face rar cate o raceala usoara, care trece de la sine... fara medicamente, cel mult cu sirop de tuse si picaturi in nas... Sigur ca la un mom. dat va face si una din aia "suparata", cu febra mare... dar in primul an astea se intamplau o data pe luna, maaaaxim la doua luni

Acum de ex. e ragusita si mucoasa... dar am mers ieri la dr. si zice ca e binisor... nu avem motive s-o tinem acasa... Ieri n-am mers la gradi, pt. ca nu stiam daca e ok sau nu... Bine ca e doar atat, mai ales ca vineri e ziua ei... abia asteapta... numara zilele, si noptile pana cand merge cu tort la gradi si sufla in lumanari...

Mergi la inceput

La muuuuuuulti ani, Alma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI ALMA si tuturor sarbatoritilor in floarea copilariei!!!

Mergi la inceput