Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Naty spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de pana acum!
eliana foarte frumoase pozele. Ce mari s-au facut baietii si frumusei! Cate despre Elena, ce sa zic, seamana cu fie-mea deci clar mi se pare tare draguta.
Nu stiu de ce dar nu pot sa vad pozele anei.
Noi suntem OK, fetele au fost putin racite, nimic grav.
Ioana a inceput gradinita de la 1 septembrie, tot cu plansete, de cateva zile insa vad ca nu mai maraie, s-a mai obisnuit.
Sunt fericita pentru ca am gasit o profa de engleza super OK, vine la noi o data pe saptamana si face lectii cu Ioana, careia ii place mult.
Si mai mult ii place baletul, am inscris-o la Opera la scoala de balet Studio M si e foarte, foarte incantata, de abia asteapta sa vina ziua de joi sa mearga.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
elyanne spune:
Naty cum mai merge baletul?
Noi vrem s-o ducem pe Elena, dar mai aproape de casa, la www.giuliana.ro
La inot n-a mai vrut ... as incerca cu baletul, dansurile...
Ea spune ca vrea sa mearga... ramane de vazut si pentru cat timp
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
Naty spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR! Cu un pupic special pentru Ilinca lui Mada si Vlad al herrei.
Eliana ii place la nebunie Ioanei la balet si imi zicea mama (care o duce si sta acolo) ca se descurca excelent, face foarte bine toate miscarile.
Noi am dus-o la Opera fiindca e aproape. De Giuliana am auzit ca e o scoala foarte buna, insa noua ne e imposibil sa ajungem pana acolo.
La inot inca nu i-am luat profesor, merg eu cu ea la piscina (de fapt n-am mai fost de mult ca a tot fost racita). Dar vreau sa ii iau sa invete bine sa inoate.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
herra spune:
multumim pentru urari!
din pacate anul asta am petrecut cu antibiotice intravenos, inca mai chinuim.
"distractia" a inceput cam o data cu concediul, la inceputul lui august, asa ca sunt "odihnita" rau de tot.
am mai scris pe la "parintii intreaba...".
salutari tuturor si sper sa revin cu vesti mai bune.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Naty spune:
Vad ca nu mai scrie nimeni aici
herra imi pare rau de voi, saracutul Vlad! Sper sa scapati repede de probleme.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
NOI
danina spune:
Buna mamici!
Cred ca nimeni nu mai are timp de scris ...dupa cum vad. Eu deschid aproape zilnic si vad ca suntem pe loc.
Am pus cateva pozici noi le gasiti la semnatura.
Noi nu ne laudam decat cu probleme, tati azi s-a operat in Germania, era un papilom intr-o zona mai greu accesibila, dar este bine. In sfarsit dupa jumatate de an incep sa se rezolve problemele, maine vine acasa cu bine speram. Sapt. viitoare suntem nasi la Piatra Neamt si tb sa mergem acolo. Dia mi-a fost si ea tare bolnavioara, de aceea nu am putut pleca nicaieri, nici macar cu Paul, a facut o enterocolita ff urata, nu imi digera mancarea ramanea bucati intregi si le gaseam in scaun. Acum suntem la regim si mergem spre bine, e si sub tratament, asa ca sunt pe cale sa inebunesc......
Lorena LA MULTI ANI LUI MIRON pt ziua de ieri sa fie sanatos si mult noroc in viata alaturi de voi si de fratior.
La multi ani si sarbatoritilor de astazi TRISTAN si ANDREI SANATATE SI SA FITI IUBITI.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani
elyanne spune:
La multi ani sarbatoritilor!
La multi ani, Alesio!
Danina imi pare rau ca o tineti din una ain alta. Multa sanatate
Si distractie placuta la nunta.
Herra imi pare rau ca ati petrecut asa. Sanatate multa si cu prima ocazie mai sarbatoriti odata... de data asta sanatosi
Despre noi... nimic nou... Elena e ocupata cu gradinita ... eu cu baietii mei puturosi... inca nu ne intelegem prea bine.. de-asta au mai ramas inca un an acasa...
Elena e f. capoasa cand e vorba de lectii... nu vrea sa le faca pt. ca nu stie sa le faca ... ma chinu isa o fac sa inteleaga pana la urma ca de-asta le are de facut, ca sa invete...
Unele mi se pare exagerate pt. un copil de 5 ani... de ex. sa desparta in silabe si sa faca tot atatea liniute cate silabe are cuvantul... si ca sa nu o indepartez si pea tare de lectii, exercitiile care mi se par prea de tot, le sarim... macar ce face, sa faca cu placere...
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani, Ioana!
La muuuuuuuulti ani, Uca!
Am intrat sa le urez toate cele bune celor doua mandre sabatorite azi ... si ma asteptam sa mai fi scris careva doua vorbe... da' de unde...
Chiar nu mai scrie nimeni si pe aici?
pufymic spune:
Ioana
Uca
Si tuturor copilasilor nostri! Sa fie sanatosi cu totii si sa ne aduca numai bucurii!
Eliana multumesc de urari!
Eu nu mai am timp de forum....lucrez mult....si cand sunt libera sunt obosita, sau ocupata cu o gramada de alte lucruri....asa ca timp de forum am cam zero....
pe toate lumea!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
Mada spune:
buna fetele, multumim pt urari, multi pupici si voua.
La multi ani copilasilor care si-au sarbatorit deja si celor care se vor sarbatori in curand.
Noi suntem relativ bine acum, doar Rares are mucisori, Ilinca a tot fost bolnava, ba viroza, ba amigdalita pultacee cu febra si cu frioane, cba o sinuzita urata cu dureri de cap, Rares o mica viroza si el si rubelola astea toate in cam 6 saptamani.
Nu mai stiu ce sa le mai dau de imunizare, de fapt Ilincai, am zis sa incerc cu Septilin, stiti ceva de el???
Acum este la a doua serie de bronhovaxom, dar tot am impresia ca o incearca o raceala noua.
A reusit performanta sa mearga 6 zile la gradi consecutive, atat, de maine incepem iar, dar sa vedem pt cat timp.
De ziua ei am fost la Mc si-a dorit ff mult, a fost pt prima data, ne-am simtit foarte bine.
Eu am vrea sa scriu mai des, cand tot zic ca scriu ba cade Rares ba vor cate ceva fiecare si uite asa nu apuc.
Seara cand sa stau si eu mai linisitta dupa ce ii culcam, cad si eu lata de cele mai multwe ori.
va pup si multa sanatate si multi ani voiosi si sanataosi pe copiii nostri.
Ilinca si Rares