Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 3
Antoanela23 spune:
Carmita, mersi frumos.
Pai atunci vin fara sot.
Am primit adresa si ti-am raspuns la PM pt ca seria intrebarilor continua .
pupi
Poze noi
Sonia la Un An!
miri_mik spune:
simonette... o rog pe antonela sa te ia. nu de alta dar va fi noapte, fara gps... ok, la flagey ajung, dar de acolo la karaoke e alta mancare de peste. nu te superi? sau daca vrei o aventura, ma incumet. mi-e s anu zici ca soferita de doi lei de te plimb nitel prin bruxel pana dam de locu' bun:))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Antoanela23 spune:
ok, hai ca va iau eu, Simona, vorbim mai pe dupa-amiaza, acuma plec de la serv.
pupi
Poze noi
Sonia la Un An!
simonette spune:
Ha,ha,ha........! crezi tu mai Miri ca as putea eu sa spun vreodata de tine ca esti soferita de doi bani? Dar nu e nicio pb daca vine Anto sau alta fata disponibila sa ma ia, rog numai sa ma iertati ptr ca abuzez si sper ca fata care vine sa nu se deranjeze prea mult..... Promit sa ma revansez
Bepii saru-mana si multumesc mult ptr cum le-ai zis tu mai sus.....maaare talent!
Fetelor.......am uitat sa va multumesc ca ati avut curaj sa va lasati trupurile sexy pe mainile mele si ptr cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat Ca de altfel si ptr florile si cadourile de la voi.... Nu ma asteptam si nu era necesar, dar m-am bucurat de fiecare in parte
Vreau si eu adresa de la kara!!! Poate reusesc sa mai aduc pe cineva cu mine si daca reusesc se rezolva si pb transportului! Ma simt tare prost sa atarn asa de gatul vostru
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Antoanela23 spune:
dragelor, eu acum plec de acasa, revin peste vreo 2 ore.
Carmita mi-a dat adresa (merci, ), dar fara codul postal si cand am facut un search pe net mi-a dat cu virgula, deci va rog mult, dati-mi niste info suplimentare cum ar fi comuna, numele stabilimentului, repere, etc.
Simo, vorbim mai pe seara in legatura cu ora la care ne vedem.
mersi mult, pupici,
Poze noi
Sonia la Un An!
oanademunck spune:
Revin si io cu intarziere!
TANIA, mericuri de gazduire, de masa is bucate, de vorbe bune si energie pozitiva!Si da, tre sa ne vedem si in alte conjuncturi mai nelucrativen doar asea, de parale!Eventual la mine va servesc cu-n tort si-o fanta de ziua mea si stam de vorba. Ramane sa vedem ziua si ora
Ma bucur ca ne-am vazut, ca v-am revazut pe toate (multumiri specializate Mirikului ca daca nu era ea o intindeam spre acasa de oboseala nu alta), nu stau prea mult la calc acum ca cica iradiaza [:Dsi si asa stau de doua ore pt proiectul cu Romania care jiiz e in pericol sa nu mai ia loc pt ca s-au cacait atat sa ia biletele de avion............ma enfin om vedea
Va pup dicstractie multa in seara asta beti una si pt mine si va rog ru rugati-va pt mine va rog va rog va rog care are pile pe SUSin noaptea asta ma duc la spital pt injectia de declansare si luni dupa-amiaza am pick-upul
Pusici
---------------------------------------------------------------------
octombrie 2007 AZVUB- diagnostic infertilitate masculina
martie 2008 FIV+ICSI 1, AZVUB (schema Puregon/Orgalutran) 10 foliculi , 0 ovocite
octombrie 2008 FIV+ICSI 2, AZVUB, (schema Suprefact/Menopur 2/zi) 5foliculi, 2 ovocite, 1 embrion , beta negativ
ianuarie 2009 AZVUB, laparoscopie+histeroscopie diagnotic endometrioza severa grad 3 infertilitate feminina
februarie 2009 start FIV+ICSI 3 AZVUB (schema Suprefact/ Menopur 4/zi) luni 9 martie pick-up
'SOS Infertilitatea este o boala'- intrati pe blog si votati campania!
Bepii spune:
Oana, multa bafta diseara draga mea!!!
Sa speram ca de data asta vei primi un cadou de 8 martie.
Tin pumnii si o s ama rog pt tine.
Pupici multi.
simonette spune:
Oana, sunt alaturi de tine draga mea!!! Iti inteleg starea si sper din suflet ca vei reusi de data asta!!! Sunt sigura ca peste maxim 3 saptamani vei avea un test pozitiv!!! Sa gandesti pozitiv!!! Doamne Ajuta!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!