Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 2
Antoanela23 spune:
Buna,
Nina, uf, mi-a stat inima cand am citit, bine ca nu ai patit nimic. Napsa rau, imi dau seama ce te-ai speriat. soferitza curajoasa.
Carmen, mersi pt noul capitol.
Subscriu la cele scrise anterior, ai maini dibace si sa stii ca se vede ca faci cu placere si pasiune ceea ce faci si eu nu as fi stiut ca esti "incepatoare" daca nu-mi spuneai. Oricum, la 4 maini e cool rau de tot.
Simonette, tocmai incepusem sa ma intreb unde esti cand am vazut ca ai scris. Mey, eu aseara eram zen, dar si f obosita de aceea cred ca tu ai fost rupta dupa asa o zi plina.
Fete dragi, scrieti-mi si mie numele si adresa lui Karaoke.
Adica eu am o banuiala dar vreau sa fiu sigura ca nu ajung in alta parte decat voi.
Si mai am o intrebare, voi veniti si cu jumatatile voastre sau e girls only? Ca sa stiu daca sa-l invit si pe al meu sau nu.
Simonette, as vrea sa vin fara masina maine, ca stau f aproape de locul cu pricina (daca e unde cred eu acum), dar daca nu poate altcineva vin eu sa te iau, oricum la ora aceea nu e trafic.
Mai vorbim maine, sa vedem ce si cum.
Hai ca ma duc la nani ca maine lucrez de la 7 dimineata, pfuu.
Somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
carmita_baby spune:
Capitol deschis cu multa placere pentru pralinutele mele dragi
Ninooooooooooooooo fata prin ce aventuri mai treci si tu... ma bucur ca nu ai patit nimic totusi, in afara de socul inerent si masina orbita. Si mie mi s-a intamplat o faza cand ma intorceam ieri de la rasfat, ca o idioata a schimbat benzile fara ca sa se asigure, asa ca daca nu eram eu pe faza o faceam terci si eu mai fusesem si gentila cu ea in prealabil, facandu-i loc sa intre pe autostrada. Dar nu a fost prima faza de genul asta si nu va fi nici ultima sunt sigura.
Sanda nu-ti face probleme ca in cazul in cae nu reusesti sa gasesti pe nimeni care sa va ia de acasica, vin eu sa va iau, dar asta numai in ultima instanta. Pentru ca eu voi avea masina incarcata, poate doar in portbagaj va mai pot pune
Cu mine vor veni: Scumpi, Ror, Tania siiiii......... Lai, v-o mai aduceti aminte? I-am zis acum vreo 2-3 sapt ca mergem maine la kara si m-a intrebat azi daca a ramas asa pentru maine si am invitat-o si pe ea.
Lucica, intr-adevar sa stii ca ai dreptate, suntem un grup tare bine inchegat. Mai sunt mici suisuri si coborasuri, dar nu e nimic neobisnuit, absolut normal. Asa cum bine zicea mamaica mea, se cearta matele intre ele, d'apai omo cu om.
Anto, nu aveti idee cat ma bucura sa aud ca va place masajul meu, pentru ca intr-adevar il fac cu toata inima. Chiar imi face placere sa o fac!
Lucica, sa nu care cumva sa nu vii la kara, ca ma supar rau rau de tot si plang fara vrajeala. Da?
Noapte buna dragele babei
Mello motanelul iubit
morgane spune:
Carmita, esti maine acasa? Am o sedinta in A'pen si termin pe la 14.00, daca se tin astia de cuvant. Dar cum sunt cu cineva cu machineta nu ma pot intoarce acasa inainte de 16.00 si ma gandeam ca poate ai tu grija de mine intre timpii astia. Ma vrei? Zi da !
Si nu te bosu de kara, ca peste zi in A'pen, noaptea tralalau prin Brux, si duminica merg la o prieteni la pranz ... pai mai sunt eu om de trait in ritmul asta?
Pupici,
miri_mik spune:
simo, place flagey stiu unde e. se mai lucreaza? acolo as sti sa ajung. sa vad cum m-as si intoarce:))) ma interesez dupa ce vind e la medic. ok? (azi e intalnirea cu dieteticianul si sunt neagra de suparare.... de o saptamana nu mais cad. ba mai mult, dupa o noapte cu stat pe buda la o juma de ora, cantarul arata un kil juma in plus!!!!!!! sa mor nu alta! infarct miocardic! apoplexie! si lu' domnu sot ii arata ce trebuie...
deci vb mai incolo:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
simonette spune:
Nu panica........ ai retinut doar mai mult lichid!!! Bafta la consultatie!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
carmita_baby spune:
Lucica, stai linistita, ca probabil am sa te bag sa mai suferi un pic la un masaj esti intotdeauna welcome
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Bun gasit fete dragi,
Iaca scriu si eu in sfarsit, am zic ca revin curand dar ieri am fost "busy" rau, am multa treaba la birou, seara dupa servici sotul meu m-a scos la o bere prin oras si berea s-a inmultit pe parcurs asa ca am ajuns acasa si mai obosita si..... fara chef de alte alea.
Azi mi-a trebuit ceva timp sa citesc pe forum, vad c-ati fost tare harnicute mancale-ar mama pe ele de fete cucuiete si tot citind aici imi crestea inima de atatea complimente cate imi facura-ti. Pana la urma n-am facut mare lucru, doar o ciorba si niste amarate de sarmale care inca au ramas in numar mare in oala (nu stiu ce-a fost in capu meu de nu v-am umplut farfuriile) si apoi casa care dupa plecarea voastra n-a suferit nici o transformare, doar am strans pe ici pe colo, am impins canapelele la loc si gata. Cand a venit sotu acasa totul era pus la loc ca si cum nimeni nu fusese peste zi. Doar superbele flori mai aminteau ca pe-aci au trecut niste "crazy romanian girls" cum va zice Swa cu admiratie. Aaaa, si la loc de cinste trona o esarfa in culorile mele preferate de care Swa a zis "uite cineva si-a uitat un sal!"
Deci fete dragi, pt mine n-a fost nici un deranj, a fost o mare bucurie ca v-am avut aproape, ca am putut sa va strang in numar cat de mare, am regretat faptul ca nu toate fetele au reusit sa vina, fete la fel de dragi, iar daca am trebaluit poate un pic mai mult prin bucatarie sa ma iertati dar am eu "o pasarica" si nu suport vasele murdare sa stea prea mult la vedere. Dar si alea s-au terminat la un moment dat si am stat cu voi tot timpul.
Ano, cu tot cu durerea ta de mijloc, te-ai deplasat pana la Mechelen cu copila ta care o ador. Mariuca, fara exagerare e un copil cu toate calitatile: frumoasa, desteapta, lipicioasa, prietenoasa, cuminte si lista poate continua... A fost vedeta zilei. Dar nici mama-sa nu-i mai prejos. Esti o frumoasa si o nebunatica.
Nora, cand ai intrat pe usa si te-am vazut asa imbracata cu taior si camasa rosie, tu radioasa si frumoasa, m-a trecut un gand (fugar) de invidie. Aratai asa de bine si-ti sta asa de bine cu rosu!!! Multumim din suflet pt cadouri. Esti un munte de bunatate si prietenie.
Miahela, draga mea fata cu zambetul pierdut. Sper ca intre timp a inceput sa mijeasca iar acel zambet fermecator. Fetele au zis tot ce trebuie zis, eu adaog atat: viata e scurta, cauta sa iei din ea ce e mai frumos, ce e urat arunca-l fara regrete. Ia hotarari, nu taragana ca nu-i vreme de bolit. Ia taurul de coarne sau rupa matza in doua cum zice romanul. Mai ales ca problema tine de ceva timp. Nu poti sa mergi asa la nesfarsit pt ca o sa te termine psihic.
Sper sa reusesti sa vi un pic diseara la dans, o sa-ti faca bine. Si multumesc din suflet pt martisor. Te-ai gandit tu si la asta cu toate problemele tale! Muuuuah!
Miri, tu esti sufletul unei adunari. Fara tine nu-i complet! Ca de obicei ne-ai dat gata cu replicile tale, cu farmecul tau inegalabil, ca rasetele continue, tu ridici moralul pana si unei statui cu chip trist. Sti ca mi-esti tare draga. Multumim pt tortul ala delicios din care ne-am infruptat noi ultimele fete ale serii si din care n-am lasat nici o firimitura. Daca mai era cred ca mai mancam, asa de bun a fost!
Sper ca problema cu cantarul sa fie doar un incident trecator. Nu te ingrijora, sigur va fi bine ca doar n-o sa mearga snur; vor fi urcusuri si coborasuri in toata dieta asta. Important e sa fi optimista. Multa bafta!
Antoanela, ca de obicei plina de atentii, ai intrat pe usa ca un Mos Craciun, plina de cadouri, flori... Iti multumesc din suflet pt atentii, nu trebuia, simpla voastra prezenta e un cadou pt mine. Intr-adevar aratai tare diafana si imbujorata dupa tratament. Ce-a zis sotul, a observat seara ceva schimbat la tine?
Luci, de cum ai intrat pe usa, eu ca o baba ce sunt te studiam sa vad ce progrese s-au intamplat cu tine. Si am vazut slava Domnului destule. Arati beton fata, ai un trup de adolescenta, alura tanara, psihic spre totala recuperare iar noul look cred ca e cel mai cool pe care l-ai avut pana acum. Tine-o tot asa si cred ca peste un timp o sa faci si victime printre cei de sex opus daca nu s-a produs deja ....
Danielana, viitoare sotie, fata rasfatata de praline dar si de sot, esti o prezenta ata de placuta si sti mereu sa ne mentii atentia cu povestile tale incredibile. Iti multumesc ca ne-ai tinut companie pana la final. Daca se putea te tineam la mine pt seara aceea dar sigur m-as fi trezit cu JM la usa. Iti doresc drum bun in tara si multa bafta in tot ceea-ce intentionezi sa faci acolo.
Oana, ma bucur enorm ca ai venit mai ales ca am fost martore la acel telefon cu vesti foarte bune. Felicitari din toata inima, meriti din plin pt daruirea cu care te implici in tot ceea ce faci.
M-as bucura sa ne mai vedem din cand in cand si asa cum ai propus tu, trebuie sa ne gandim la o varianta a unei intalniri fara altceva decat povesti. Ca la asta suntem bune si ne place rau.
Ninocika, draga de tine! In primul rand imi pare tare rau de accidentul ala. Eu cand aud de de-astea imi piere cheful sa mai conduc. Ma demoralizez imediat si ma apuca o frica.....
Sper ca aceasta intamplare nu va lasa urme si anume sa-ti fie teama sa conduci sau sa ai cosmaruri. Iti doresc sa-ti treaca cat de repede aceasta stare cumplita si sa-ti gasesti o masinuta noua pe gustul tau pe care s-o conduci cu drag si fara nici un incident rutier.
In alta ordine de idei, m-am bucurat rau de tot ca v-ati hotarat sa ramaneti in Belgia!!! Yuppyyyyyy!!! Deja ma gandeam cu tristete ca in curand va trebui sa plecati. Pai sufletul distractiilor tu esti, iti dai seama ne lasai fara pionul pricipal al grupului. Asa ca acum m-am linistit. Va doresc mult succes in cautarea unei casute si sa dea Domnu' sa va gasiti casa mult dorita.
Si mai vreau sa-ti multumesc pt ajutorul din bucatarie. Faceai ce faceai si iar veneai in bucatarie sa vezi ce mai e de facut. Esti o dulce, mi-ai spalat o groaza de vase desi masina de spalat vase statea goala.
Iar acu vedetele zilei Simonette si Carmen!!!
Chapeau fete!!! Ati muncit ca pe plantatie, ati fericit o gramada de praline si asta cu zambetul pe buze desi la un moment dat cred ca erati tare obosite, nu v-ati plans o secunda, v-ati facut meseria ireprosabil, ce mai, n-am cuvinte. Fetele au zis tot ce era de zis.
Simonette, iti multumesc pt generozitatea de care ai dat dovada, pt bunatatea ta, pt spontaneitatea si hazul tau, pt faptul ca esti de-a noastra. Imi esti atat de draga... de fapt ti-am spus-o din prima zi de cand te-am cunoscut.
Carmencita, ca bine ziceau fetele, ai maine de aur, te pricepi si ce-i mai importnat iti place. Te-ai daruit din toata inima draga mea asa cum o faci mereu. Iti multumesc la randul meu pt tot ceea-ce ai facut. Muuulti pupici la fata frumoasa.
Mai fete, am cam lungit-o cu scrisu si cred ca v-ati plictisit cintind aci, asa ca o sa ma opresc dar nu inainte de a le transmite fetelor absente de la ziua rasfatului ca ne-am gandit la ele, ca le-am pomenit si ca ne-a parut tare rau ca n-au putut veni. Asa ca va trimit muuuulti pupici virtuali si sper sa ne vedem cu alta ocazie iar de data asta in formula completa.
Ne vedem diseara la karaoke.
Va doresc tuturor un weekend super si va pup.
Antoanela23 spune:
Bonjurica zanelor,
Poate ca sun ca o placa zgariata, dar revin cu intrebarile
- cum il cheama si unde sta Karaoke?
- voi veniti si cu jumatatile?
Tania, ce frumos ne-ai luat la rand pe toate, . Nu stiu daca sotu' a observat ceva la mine, el nu a zis nimic explicit.
Pup fetele si astept raspuns,
Poze noi
Sonia la Un An!
carmita_baby spune:
Taniuca
Anto, noi venim fara jumatatile noastre, insa daca l-ai aduce si pe sotul tau nu ne-ar deranja cu absolut nimic. Exista insa riscul de a se plictisi printre atatea gaite si gaste. Cum vrei tu.
Cat priveste adresa, ti-o voi trimite pe PM imediat.
Mello motanelul iubit