Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, multa bafta si iti sunt alaturi cu sufletul. Doamne ajuta.

Ninet, fata tu prin ce ai trecut. Iti inteleg sperietura ca si eu am avut un accident anul trecut (cand am facut machina varza) si m-am speriat rau de tot. Bine ca a fost doar atat.

Ana, daca imi dadeam intalnire cu barbatul tau si nu ne gaseam in marea aia de oameni. Dar am auzit vorbind romaneste si cand am intors capul cin' sa vezi, Vio.

Fetelor cred ca v-ati distrat aseara la kara. Noi am fost la Batibouw si apoi seara am iesit la un restaurant chinezesc pt 8 martie si pt ca plec si am terminat pe la 23.30 si nu am mai avut curajul sa ma urnesc, mai ales ca azi decolez spre alte meleaguri.
Abia astept.
Merci Tania de urari.

Va pup pe toate si nu stiu daca o sa reusesc sa intru sapt viitoare.

O duminica insorita.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetelor am uitat ce era mai inportant.

LA MULTI ANI PENTRU 8 MARTIE SI SA VA FIE VIATA O PRIMAVARA PLINA DE LUMINA, SOARE, CALDURA, PRIETENIE SI DRAGOSTE.

Va pup pe toate.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani tuturor pralinutelor si mamelor pralinutelor si celor dragi!!! Sa fiti intotdeauna fericite si iubite!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani pralinute dragi! Sa aveti parte de o primavara minunata si nu numai!

Danielana drum bun acasa la ai tai, imi pare rau ca nu ai fost prezenta si tu ieri. Succes in Romania in rezolvarea tuturor lucrurilor legate de nunta

Oana bafta multa!!!

Bai fuse frumos ieri la kara, dar am facut marea greseala de a ma imbraca cu o chestie prea stramta, care aproape ca m-a facut sa ma simt ca o mumie. Asa ca data viitoare voi veni total diferit imbracata: sportiv

Mikule te-am admirat ieri mult, esti infloritoare zau de nu-i asa, daca o tii tot asa ne vei pune in umbra pe toate multam pentru cadouas, mi-a ramas gandul la ala de liliac, dar nemultumitului i se ia darul parca, nu?

Fetelor ati fost grozave ca de obicei si stiu cu siguranta ca la cat ne dragalim noi si la cat ne pupam ca aia cred ca suntem pe invers, da` ma doare direct in paispe, cu atat mai bine

Mai spuneti-mi si mie a carui adresa de mess trebuie sa i-o dau lui Lai. Ca i-am zis ca ii dau eu adresa, dar nu mai stiu a cui.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Pralinute dragi, LA MULTI ANI de 8 martie, sa va intre primavara in suflete si in case.
Fiecare dintre voi are charmul ei si de aceea va iubesc eu asa de mult.

Oana, bafta multa!

Duminica placuta,

,
Ror

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Un 8 martie fericit, cu mult soare in suflet si cu multa iubire dragi FEMEI !!!
Cat despre sarbatorirea asa cum se cuvine a acestei importante zi ce a avut loc (unde altundeva?) la karaoke, pot spune ca eu m-am simtit super bine!
Mah, am avut un chef de dans de nu m-as fi lasat plecata. Dovada ca iar cad pantalonii dupa mine. De fiecare data dupa o seara de dans vin acasa cu kg mai putine. Ca sa vezi cat suflet pun eu!!!
Dar si celelalte fete n-au fost mai prejos desi au fost unele detalii care le-au mai diminuat din chef dar una peste alta a fost super bine.
Am pus pozele pe contul nostru si le astept cu nerabdare pe celelalte de la voi.
Va pup si va doresc de pe acum o saptamana ce vine asa pe gustul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragutelor, La multi ani fericiti, sa fiti sanatoase, sa iubiti si sa fiti iubite toata viata !

Oana, mult noroc, Doamne ajuta sa ti se indeplineasca dorinta cea mare!

Ma duc sa vad pozele cu voi la zbenguiala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE pralinute dragi! Sa fiti fericite si iubite !

Oana tin pumnii!

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Multi Ani si voua de 8 martie!!!!!Sis a aveti parte de o primavara superba!

Eu sunt fericita ca am ajuns la ziua de azi abia astept sa ma urc pe capra si sa-i zic da-i bice prietene ca de-abia astept. Din pacate am de asteptat pana la 5 si ma plictisesc de moarte asa ca ma apuc sa calc si apoi imi iau sobitza in bratze (WHisk adica) si-i bag niste somn doar doar o trece timpul mai repede

---------------------------------------------------------------------
octombrie 2007 diagnostic infertilitate masculina
februarie 2008 FIV+Icsi 1 AZVUB Belgia (Puregon/Orgalutran)nereusit
septembrie/octombrie FIV+Icsi 2 AZVUB (rocedura lunga cu antagonisti Suprefact/ 2Menopur)1 embrion beta negativ
ianuarie 2009 laparoscopie+histerografie diagnostic endometrioza grad 3 infertilitate feminina
februarie 2009 FIV+Icsi 3 AZVUB (procedura lunga cu antagonisti Suprefact/4Menopur)in curs

SOS INFERTILITATEA ESTE O BOALA http://.
INTRATI PE BLOG SI VOTATI !! ajutati femeile din romania care nu-si pot permite tratament Fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

eu va zic LA MULTI ANI! cu intarziere, dar asa dureaza sarbatoarea mai mult! sa fiti fericite si iubite! infloritoare si cu fruntile senine, fara griji si crize americane!

fu karaoke... o bestie de karaoke pe car en-am so uit repede:) plangeam literalmente in mashina la intoarcere (de la fumul de tigara) si-mi trageam mucii gratios in timp ce ma chiorm la indicatoare - fara ochelari - ca doar am vrut sa fiu frumoasa si straluctioare - mnaca-ti-as - si-am lasat ochelarii taman pe dulap... si dupa ce-am depozat-o pe simonette... abia atunci incepua ventura bruxelului la mine, cu condus in deriva vreo 15km caci ratai intoarcerea... am ajuns pe paduri, aproape de autostrada, taiat benzi, incadrat aiurea, 30/h in loc de 50 in speranta ca recunosc deva, ca.... nah... pana la urma, bravos mirika, fara telefoane isterice si alte cele - n-ajungeam la tel si ma depasea lumea cu vreo 100/H - am ajuns, la 1.45 acasa. fu o aventura, dupa cum spuneam, da' nu ma mai dau pe un jeb de cuie, frate!

oana, tin pumnii! un gand pozitiv, si ai incredere ca trebuie sa fie de bine!

carmen, oi fi fost io infloritoare, dar am vazut pozele... mare dezamagire... sunt tot mare ca un .... sau ca o....dezamagire, dezamagire....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput