Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata!

Dragi pralinutze, va multumesc foarte mult pentru urarile transmise Monicai, sunteti tare dragute si va iubesc tare mult .....

O zi buna tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Sanda, draga de tine, iti doresc putere ca sa poti trece peste acest moment devastator. Sa stii ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul.

Condoleante pentru draga ta mama si Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Ror

Mergi la inceput

ANA, LA MUUUUULTI ANI!!!!!!!
Sa-ti fie viata insorita si frumoasa, asa ca tine!!!!

Monicut mic si drag, LA MULTI ANI fetita, sa cresti mare si sa ramai la fel de prietenoasa si determinata si de acum inainte!

Ror

Mergi la inceput

Miha, e bine cand totul se termina cu bine, exceptand socul care a urmat dupa ;)

Miricule _bebicule, frumosule, multumesc pentru fotografie. Sa stii ca e buna de pus pe rana. Ce sa-ti spun, te pricepi sa surprinzi omul.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ror... azi e zi mare. astept un semn ceva!

anto, imi pare rau de victoras:( uf, daca nu e una, e alta... welcome to the club!

nina, s-a intors alex? esti fericita? sau inca dai apita la soricei in asteptare?

miha, ce faceti in weekend ?(ala insemnand duminica la mine)

tania, ti-am facut urarile pe ym. nu le fac si aici, sa roshim amandoua:))

danyelana, bine-ai revenit. e frumos in vacanta, dar ia mai da si cu nasicul de realitatea belgiana:))) macar ca ai revenit pe soare:)

nora, io cand iti dau mama cd-ul ala. poate maine dimineata, in drum spre servici (lucrez de la 13) daca sunteti acasa, sa fac o halta la tine.

oana, long live fq! am scapat. mi-era dor de ceva ce stiu si io sa fac cat de cat bine:)

ano, tu te bucuri tare de mama ta in vizita d enu mai dai nici un semn de viata! e de bine!

mady... nu ne poti citi, dar macar profiti de vreme frumoasa si iesi cu dominique la plimbare. azi e ceva mai racoare dar o sa-i placa tare soarele pe nasuc!

carmen, miercuri nu fu sa fie... dar miercurea aialalta? dupa-masa? poate ai vreme... ca trimit amandoi copiii la tanti. numa s anu faca vreunul pocinog cu mucisori.

scumpi, esti rara si scumpa la vedere...mai zi si tu ce face gazul mic. cum sunteti cu alergia? a trecut? sper ca nu s-a suprainfectat:( pusici ca s ava dea incredere ca treceti si peste asta:)

morgane, rara avis? ti-as desfasurat aripile? zbori cu iz de libertate in nari? esti sus?

ardeiash gogonash, unde umbli? te-a luat si pe tine soarele prin surprindere si ai iesit in explorari? cu bici?

simo...hai vino acasa!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

dragi fete, sunt o nesimtita ca abia acum am reusit sa intru sa va multumesc tuturor pt toate urarile de ziua mea, pt cadouri, pt ca va simt aproape mai ales cand am nevoie de asta! va iubesc (nici nu stiti voi cat)!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, e un soare mare si frumos in Bruges de imi pare rau ca trebuie sa stau inchisa in casa pe motive de megatraducere superurgenta.
Da' las ca ma revansez eu cu aripi largi deschise, in al noualea cer ... cat de curand.

Nele, fosta mea colega si actuala prietena, ma intreaba cand mai e kara, ca vrea sa va cunoasca. Cand e?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

p-acilea si io....

fetele amatoare de poze cu copkilasi fantastici aveti aici ceva deosebit http://www.digiscrapbooking.ch/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=823

io ma-nnnebunesc dupa ele ... nici nu am timp sa ma uit. atat is de multe

simonette: totul e ok?
antoanela.. ce face victoras.. sper ca totul e ok..
morgane : ma bucur sa cetesc ce-ai scris //

pup la toata lumea.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Dar fericirea mi-a fost de scurta durata, azi am depus prima mea plangere la politie impotriva lui J si ma cunoasteti cat pot sa rabd... dar n-am mai putut.
Tot azi m-am temut pt viata mea si siguranta casei. T
Tot azi copilul meu a refuzat sa mai mearga la taisa-su si a ales sa ramana sub aripa mea ocrotitoare.
Totusi cineva acolo sus ma iubeste.
Una peste alta sunt bine, dar nu scap de durerea asta de cap ...

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Eu la serv pe baricade .

Morgane, ce m-am intristat cand am citit ce ai scris, oare daca tot e sa se duca naibii o relatie si o casnicie, de ce nu se poate face asta civilizat, macar de dragul copilului prins la mijloc. De ce sa ajungi sa-ti fie teama pt viata ta, nu el a vrut sa va despartiti, acum ce are cu tine? Imi pare f rau ca treci prin asa ceva. Sper sa-si bage mintile in cap sau sa i le bage politia si sa-l linisteasca. Curaj, noi suntem aici .

Mai fete dragi, cu Victor nu mai stiu ce sa zic, nu-i mai rau dar nici mai bine, piciorul i-ai trecut dar inca face febra, peste 39,5 de 2-3 ori pe zi. Si asta de 10 zile deja. Cum analizele la spital i-au iesit bine, dr-ii zic sa-i controlam temperatura si atat si mie imi vine sa o iau pe campii cand vad ca iar s-a incins, arde ca o sobita saracul de el. Intre puseele de temp e ok, vesel, dulce si nu are stare ca e plictisit de cand tot sta in casa.

Pupici, revin,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput