Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Sanda, sunt alaturi de tine la marea pierdere suferita. Sincere condoleante si D-zeu sa o aiba pe mama ta in grija.

Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Azi e o zi maaaaare! Avem 2 sarbatorite!

LA MULTI ANI ANA Sa ai parte numai de lucruri minunate si sa te bucuri de familia ta iubita dulceeee!

LA MULTI ANI MONI Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa primesti tot ce-ti doresti tu dulceeee!

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ana fata draga si cu suflet bun, sa ai parte de o zi de nastere frumoasa frumoasa si de un an minunat!!!!La Multi Ani!!!!!

Monica La Multi Ani si tie domnisoara frumoasa si curajoasa! Sa fii fericita sanantoasa si norocoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Un special La multi ani pentru Monica si Ana .. sa va fie viata la fel de frumoasa ca voi... sa fiti iubite de cei dragi si nu numai ... Pentru voi http://celebrites-selection.com/blogs/uploads/Chat_bon_anniversaire.jpg

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Simonette.. Doamne Dumnezeule... sunt muta... nu exista cuvinte de spus in astfel de momente. insa sunt alaturi de tine ...
cunosc perfect sentimentele prin care treci.. si-acum mi-aduc aminte cand a murit tatal lui Cristi cat de greu a fost... insa timpul le va revolva pe toate... vei vedea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

multi ani traiasca! fetele noastre dragi, frumoase si generoase! sa aveti parte de o sarbatoare frumoasa ca voi - s-a mai zis, dar zau ca sunteti atat de frumoase si insorite ca ziua de azi! - sa aveti parte doar de dragoste si momente frumoase alaturi de cei dragi voua!
la multi ani, deci, ana si monica:)

miha, cum fu la scoala?
oana, nu te-am mai prins azi la servici. acu m-as fi plans eu, asa la schimb. imi venea sa le strang de gat pe unele (respectiv gwenny). cu tine am avut noroc la ezs ca nu vorbise vrajitoarea cu min. vorbea intre dinti, adormita, intrebam de 3 ori, explicam de 5. zau cam-am simtit stupida. abia dupa ce a vazut ca vb cu tine si-a zis ca poate is si io buna la ceva. in plus... eram leadagent dar...nu a miscat un deget, la nimic.mi-a zis doar ca eama astepta in stand-by! ce dreaq sa fac acolo cand era de deschis check-in? ca doar facusem ture dus-intors pt tenza's si sizewise, si i-a fost lene si sa tina listele de pasageri in mana... oai, imi venea s-o bat!. zice unu din pasageri, ati alergat? (hallooooo!)
celalat, cu vueling... alta gramada de nenorocire. a venit, si-a pus dosu' pe scaun si toate erau pregatite. a luat la final tenza's dar atat....nah! m-am plans! bine ca s-a dus ziua de azi!!!

carmen, sper canu te-ai suparat. nue ra cu cine. intreab-o si pe ana. am fost pana acolo, la 12 am ajuns, la 12juma am plecat. nus tiu cum am ajuns acasa, cred ca dormeam pe mashina. cert eca am ajuns acasa la puiu bolnav care mi-a sarit in brate de parca as fi fost cea mai mare minune a lumii. si ma strangeaaaaaaaaa. am zis ca e din cauza febrei:) delira. am incercats a dormim, dar el n-a dormit decat o ora. deci sunt o preaminunata varza cu smantana:)))

nora, cu mare drag. am descoperit ca-mi plac fotografiile:)))

nino, bine ca ai gasit ceva frumos:)))

bepii, te tot vad online,d ar daca tu nu zici nik, mie mi-e cumva sa-ti sar in cap:) dar mi-e si mie dor de tine. o cafea, o barfa... cum e cu condusul:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Doamne Miha ce curaj ai avut! bine ca nu erau inarmati.... ioi Doamne ce prezenta de spirit ai avut! bravo.. asa da..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Monica!
La Multi Ani, Ana!

Sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii, fericire si impliniri alaturi de cei dragi.

Simona, m-am gandit des azi la tine, imi pare f rau ca nu am apucat sa te sun ieri. Te imbratisez, curaj.

Am trecut azi prin cateva ore f tensionate, Ovidiu s-a dus din nou la spital cu Victor pt ca inca mai face temperatura. A fost dificil, iar intepatura sa-i ia sange, ecografie. Din fericire i-au iesit bine analizele, Doamne ajuta, are o viroza pe care trebuie s-o tratam ca atare, odihna, supravegheat si scazut temp.

Somn usor,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

M-am intors din tara si cand am deschis forumul si am citit m-am intristat rau.

Sanda, imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Stiu ca nu-si au rostul cuvintele, vreau doar sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si iti urez mult curaj ca sa poti depasi momentul. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani, Ana! Sa-ti fie viata la fel de frumoasa ca ziua de ieri, cu mult soare si multa caldura si sa te bucuri de minunea ta, Maria si de sotul iubitor. Si multe pentru tine.

La multi ani, Monica! Acum esti o domnisoara in toata regula de care parintii sunt foarte mandrii. Iti doresc sa cresti mare, inteleapta ca frumoasa esti si sa ramai mereu gingasa si nevinovata ca acum.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput