Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mor de ras, nu mai pooot
Uitati aici o scrisoare a Andreei Marin catre Mihaela Radulescu(pamfet scris de o gagica pe blogul ei )

'Dragutī,

N-am īntzeles cum ai intrat īn posesia scrisorelii meli, cī io am scris-o īn secriet (oari bona lu’ asta micī, Violieta, īi cumparatī di tini si īti toarnī tot ci fac?), dar, dacī tot mi-ai raspuns, o sa ti rog un lucru foarti important.

Ti rog frumos sī mai citieti o datī ci tzi-am scris io, dupī cari sī recitiesti ci mi-ai scris tu, sī sa-mi raspunzi, dupa acieia, la īntriebarea “Cari dintri noi iesti mai di calitati sī mai di caractier?”. Pai, tu nu vezi, fatī, cī ai īn cap numai vulgariti, cī ai prieocupari di tzoapī si cī faci numai glumi triviali? Cum adicī sī dansezi morcovielu’ lu’ Stiefan pentru mini? Crezi cī mii di asa ceva īmi ardi? Fatī, tu nu stii cī io tocmai m-am īntors din Africa, undi am fost cu UNICEF-ul, sī ajut copiii necajīti? si cī, di cīnd m-am īntors, nu ma gīndiesc dicīt la cum as putea sī li riaduc zīmbietul pi buzi? Pientru ca - nu-i asa? – o mīnī īntinsī ti poati ajuta sī primiesti z/ua di mīini cu mai multī spierantzī, iar un sufliet di om cari s-īntoarci spri tini sa īzi ofere o mīngīieri ti poati faci sī miergi mai dieparti cu pasi mai siguri sī mai īncriezatori. Nu sīntim cu adevarat oamini, fatī, nu sīntim oamini īn toatī puterea cuvīntului dicīt cīnd reusīm sī oferim din timpul si ienergia noastrī altor oamini cari au nievoii di ieli. Sī ni oprim oleacī din ali noastri si sī īntindim o mīnī, sī oferim un zīmbiet sī putzinī caldurī… hai cī-mi vini sī sa plīng. Nu-tzi mai iexplic, cī si-asa nu-ntzelegi nimic. Tu joci scrabble pi dezbracati īn loc sī ofieri caldurī, dupī cari ti dai prin ziari mari doamnī di caritati…

Cini a fost, fatī, alaturi di domnul Tatulici, cīnd au fost inundatzii la noi, īn judietzul Niamtz? Tu? TZi-a plīns tii īn bratzi fetitza aia cari a stat lipitī di mini pi tot parcursul tranmisii īn diriect? Ai mīngīiat-o tu pi cap pīnī tzi-a amortzīt mīna? Ii-ai stiers tu discriet lacrimili di pi obraz īn fatza tzarii īntregi? Nu, fatī, ieu am facut toati astia, īn timp ci tu ti zbīntzuiai cu cini stii ci Dani, cini stii pi ci parapantī sau motocicletī, cī numai motocicleti si parapanti ai īn cap! Tu di ci criezi cī mi sī spuni mii “zīnī”? Pientru cī sīnt bunī la sufliet si miloasī, de-aia, nu ipocritī ca tini sī tzoapī.

Ti las, ma duc sī conciediez pi bona lu’ Violieta, cī iar mi-a triecut cu piemparsii plini pi la nas di mi l-a mutat din loc, dupī ci i-am zīs di o mii di ori sī nu mai facī asta. Ali dracu’ niesimtziti, li platiesti, li aduni di pi drumuri sī nu sīnt īn stari sa-si facī triaba cum se cuvini. Nisti vaci!

Andreia '

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Oana papusa, as fi ras si eu daca as fi reusit sa urmaresc textul, ma tem ca era prea in moldoveneasca pentru mine!

Mirik, te-am sunat mah azi pe la 12 sa-ti zic ca noi suntem bine-merci acasa si poti trece cand si cum vrei, dar n-ai raspuns! nu-i nimica, maine tot aici suntem!

Miha, nu v-au dus bicicletele/rolele pana la noi! A fost fun p-aici, au venit doi prieteni de-ai copiilor si am fost in parc eu cu 4 baietei! Cumintei si frumusei toti 4! Bogdan a gradinarit. Voi ce-ati facut, pana la urma?

Anto, Victoras a luat antibiotic de cand cu boala asta? 10 zile de febra asa mare e cam ciudat, ati mai aflat ceva? Multa sanatate!

Lucica, un maare pupic si multa putere!

Pupici la pralinute dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea, fete scumpe,

Danyelana, bine ai venit din vacanta. Cum a fost in Rom?

Morgane, cum esti? Da un semn.

Nora, nu, nu a luat deloc antibiotic, cred ca din cauza ca la analize a reiesit clar ca nu e infectie bacteriana, la virusi antibioticul nu ajuta, deci nu i-au dat. Dar m-am gandit si eu la asta, cred ca in orice alt context, dupa atatea zile de febra i-ar fi dat.

Se vede o lejera ameliorare la starea lui, adica tot mai face peste 39, dar mai rar, doar o data pe zi. Dar tot sare de 38 de cateva ori pe zi, o sa sun maine la dr sa vad ce mai zice. Oricum, suntem ingrijorati si-mi fac o mie de ganduri negre, dar pe de alta parte sper ca nu e ceva grav sau serios daca analizele de sange i-au iesit bine, nu or fi toti doctorii astia atat de tembeli...

Pupici, somn usor si o sapt excelenta va urez,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

aloha!
vesti proaste si de pe frontul de vest. e soare afara dar virushii astia, bata-i vina, ne fac viata grea.
sacha e iar avariat (sau in continuare?). nu se termina bine una, incepe alta. sa nu disperam, sa tinem pumnii ca nu ne paste o bronsita cronica... ca-mi tai venele cu lama. pana una alta le mai las sa creasca, si am incredere in el ca trece si peste asta. nu stie el saracu', ce incurcaturi implica boala asta a lui... dar si cand s-o face bine, o s-o tinem numa intr-o veselie! (asta daca nu mai prinde si alte cele de la frate-sau care e si el cu antibiotic, sau de la colegii de tanti- care-s si ei in marea majoritate cu lumanarici pe sub nas).

anto, nu-s toti talambi, dar mai bine s amai intrebi o data ca 10 zile cu febra nu e tocmai ok. poate s-a infectat ceva intre timp prin organism... si la voi e sezon de nas cu pb? gaza mica ce face?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miri sanatate multa piticilor !

Anto cum mai e Victor?

Noi suntem mai bine, sapt. trecuta am fost la dr pt. ca petele au inceput sa supureze si i-a dat cortizon si o crema cu antibiotic si vad ca-si fac efectul, pe zi ce trece e mai bine si nu se mai scarpina asa de tare.

Daca vreti sa ne vedeti am pus poze aici

Va pup pe toate si va doresc o sapt. super

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sanatate multa la pitici... rau imi par cand aud ca-s bolnavi..

fetelor am intrat numai sa va spun ca vine mircea dinescu la bruxelles. daca vreti detalii intrati pe rombel .. eu tare as vrea sa-i ascult "porcariile"

pupcii

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

scumpi, bine ca ati ajuns la dr, o sa treaca; miri stie cel mai bine! am vazut ochiosu-n poze! muscaaaaa-llll!

miri, voi cum mai sunteti? am vrut azi sa sun dar era ora cam nepotrivita, m-am gandit ca poate te odihnesti si tu; apoi am uitat...
anto, voi sper ca sunteti mai bine!
simo, te-ai intors? ne gandim la tine!

tania, nu mai dai niciun semn?
miha, tu?
danyelana, ror?????
va pup pe toate

haideti la o cafea intr-o zi in brux; poate sapt viitoare?! poate se mai schimba vremea asta vantoasa....

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare la pralinute,
N-am prea intrat pe-aci c-am fost plecata intr-un weeknd prelungit in Olanda pe insula Texel, a fost frumos, vremea insorita, m-am plimbat pe malul marii ca tare mi-era dor de ea, am inchiriat biciclete si pt prima oara in viata mea am iesit pe soseaua publica pe bicicleta ca pana acum am tot pedalat in parcari ca nu-s sigura pe mine, a fost mai bine decat ma asteptam, am stat la soare pe terase..... a fost frumos.
Acum inapoi la munca, am multe de facut pt "portile deschise" de saptamana viitoare.
Imi pare rau sa aud ca unii copilasi sunt bolnaviori, le doresc la toti insanatosire grabnica si fara recidive. Pup toti baietii si fetitele sa treaca repede.
Eu as veni cu drag saptamana viitoare prin Brussel sa bem o cafea daca se hotarasc si alte motate sa vina ca mi-e dor de voi toate.
Pana atunci va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'saltare cutiei de pralinutze

Eu sunt pe alte meleaguri dar.....raspund la apel

Deci, ma plictisesc de moarte, vreau acas' si vreau sa dorm ! Si cu cu cat dorm mai mult, cu atat imi este mai greu .....sa nu dorm ma rog, probabil astenia de primavara

Anto ce mai face Victoras? Sper ca ai vesti bune si totul este OK, nu mai face febra.

Bepii tare frumos suna ce spui tu acolo, ma bucur ca te-ai distrat si iti doresc succes la 'portile deschise' .

Anamana cum este cu mama acasa? Cred ca taaaaaare bine! Mai plecati in RO de Paste?

Nina nu ne-ai spus cum s-a simtit Alex in tabara ! Cred ca esti tare fericita ca il ai acasa, si mai ales Reina ! Si Moni pleaca duminica viitoare, si deja am emotii; cred ca ma duc in fiecare zi pana acolo, chit ca este la 150 KM!

Scumpimlici, cand te-am 'citit' am realizat ca nu ne-am mai vazut si vorbit inca de la Miri de la sexoase.....maaaai cam mult; am vazut pozele, sunt superbe; m-am prapadit de ras la cea in care doarme cu piciorusele afara din patut ! sa-l mananci nu alta si inca mai are expresiile alea care te dau pe spate

Noricic sambata am fost pana la urma in Bloso si apoi pe jos prin padure, tata fiica cu bicicletele iar eu cu rolele; a fost fan, am stat cam 3 ore si am facut 15 km in total ; ma bucur ca v-ati distrat si sper ca Bogdan se simte deja mai bine;

Mirik si Carmen voua v-am transmis deja pupi in direct

Madi ce mai face Dominique? Ati identificat problema? Ai tratament? Multa sanatate !

Va las acum, ma tarasc spre hotel unde.....VOI DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

adnotari: Scumpi scuze ca ti-am chinuit numele in asa hal, cred ca deja dorm

Simonette ne mai dai un semn despre tine? Cum esti?

Sambata m-am programat la acelasi coafor in Jette, abia astept, caci am niste late infioratoare. In concluzie, dupa cateva runde de tuns la acelasi Alex castigat la tombola de la Kinepolis, trebuie sa admit ca tunde super bine; genul de coafura careia nu trebuie sa-i mai faci nik cateva saptamani dupa tuns.

Gata, acum chiar ca ma urnesc o seara placuta tuturor

Mergi la inceput