LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
riloasa spune:
Rein, multumesc frumos. Sunt dragute torturile. Tu ai luat de la ei? Spune-mi daca sunt bune ca saptamana asta trebuie sa ma decid de unde cumpar. Eu caut un tort cu un catel frumos si nu prea am gasit. Mihai este inebunit dupa catei si as fi vrut sa ii fac surpriza.
ioanaradu spune:
La multi ani inca o data tuturor mamicilor!
sanatate bolnaviorilor!
La multi ani Teodora si Cristina as Winnicu!
riloasa cofetaria alice este mama cofetariilor din bucuresti. sunt foarte bune toate prajiturile de la el. la agapitos mai gasesti daca vrei super-extra-nemaipomenit-nemaivazut.
preiau legatura de la carmen si va spun ca ne-am sarbatorit azi cu teo. tortul nostru a fost facut la cofetaria din cartierul rahova.
tortul lui teo a fost creatie @carmenefr. 
aici poze!!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
alinuk spune:
Inimoasele mele mamici,
Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.
In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei!
vin in randurile voastre cu o rugaminte..
sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult!
Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.
Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.
Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)
asa ca, rugamintea este urmatoarea..
care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz
va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):
http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k
va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com
multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
kmi78 spune:
revin, am vrut sa va spun ce cadou am primit eu azi de la TIMI: PRIMUL pipi pe wc, si cred ca n'a fost doar o intamplare. Sper la cat mai mult de acum incolo....
laura_oana spune:
buna dimi
poftiti la o cafea aburinda 
LA MULTI ANI, Stefan, Alexandru si Sebastian!
edy azi e fara pampi si nu a trecut nici o ora si l-am schimbat de haine deja de 3 ori!
uite asa fac de o tura de masina de spalat si poate se invata sa ceara olita si l pisu nu doar la kk.
eu..la fel ca de aprox o saptamana cu durerea mea de cap care ma lasa doar cand dorm si nici atunci nu pot dormi din cauza lui edy care e foarte agitat/matzait/plange/ din cauza celor 2 masele.
zilele astea nu stiu cu ce a trait edy ..pur si simplu a baut doar lapte..a gustat ( 2-3 lingurite) din mancare si atat.
ma duc sa beau cafeaua...azi s-a trezit la 6 ..daca pot zice trezit ca aproape ca nu a dormit toata noaptea!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
IULIA
MARIA CRISTINA
TEODORA IOANA
Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa aveti in viata tot ce este mai bun.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
elyanne spune:
la muuuulti ani: Stefan, Alexandru, Sebastian !
Am scapat si de examenul asta... cu bine ![]()
Altfel, Andrei e si mai bolnavior, tuseste mereu
La ultima raceala parca nu tusea asa... si am scapat doar cu oscilo... dar acum parca nu-i la fel... 'om vedea...
Elena a scapat usor... iar Mihai nu prea tuseste...
In schimb am si eu muci... si ma doare in gat
... nu-i bine deloc... Pt. ei, nu pt. mine... ca de fiecare data cand am patit-o si eu, a fost rau la ei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
ALEXANDRU si SEBASTIAN
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si cu multe bucurii pentru parinti!
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
Iubirea lui mami si tati, ai fost, esti si vei fi sufletelul nostru mic si iubit, implinirea noastra, ne-ai facut cei mai fericiti oameni de pe pamant in momentul in care te-ai hotarat sa apari in viata noastra, te iubim mult pui mic. sa ai in viata numai bucurii, sa fii sanatos si mult noroc.
STEFAN
biky spune:
La Muuuulti Ani sarbatoritilor de astazi: Stefan, Alexandru, Sebastian !
si cu intarziere:
La Muuuuulti Ani si piticilor si mamicilor care s-au sarbatorit in weekend!
La Muuuuuuuulti Ani Teodor / Teodora!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,59,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus