LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
pisikuta spune:

ptr sarbatoritii din w.e. , iulia, maria cristina-winnie, teo si ptr sarbatoritii zilei, stefan, alexandru si sevastian! sa cresteti voinici si norocosi!
si sa traiti cu numele tudoreii si teodorele din stup!
andra, ma bucur alaturi de tine si ma rog sa fie spre si mai bine mami a ta. 
carmen si joanna, ce de a poze ati mai facuut!! admirat fetitele finute si pe matei, atat de grav(ioano, e al tau, ca ti seamana, dar are un aer atat de solemn in niste fotografii, sa nu l vad io razand ca tine...).
mady, eu am crezut ca glumesti cu tortul ala. in final vad ca a fost si tare reusit, ca lipseste din el o bucata buuuna.
kit, ce ai, te au lasat muzele?
laura: capu' sus ca esti fata tanara si toate s trecatoare. o sa apara o solutie si ptr tine. sanatate bunicului tau.
elyanne: felicitari ptr examene si multa sananate pe acasa. ai o familie altruista, impartiti cu darnicie tot ce aveti. uite, abia acum te inteleg, am vazut si eu ce nseamna sa iei si dai la aproapele tau: in 2 saptamani tata ne a virusat pe toti, de la copil la cealalta runda de bunici ![]()
ieir dimineata, de 8 martie, a invatat o mama sa mi ofere o floare. a rupt o clematis din ghiveciul ei si mi a intins o cand am intrat pe usa, usor intimidata de gestul ei. sa nu mori cu ea n brate cand o vezi asa? ba daaaaa...
a fost cald ieri, am iesit in tara piticilor la joaca si am avut o zi frumoasa cu ea. si ea una nemaipomenita cu noi.
si mai vreau sa va spun, asa de ziua mamei care a trecut, cat de frumoasa era mama cand eram eu copil. ma linistea frumusetea ei si, singura acasa, rasfoiam albumele cu fotografii din care privea sigura, cu finete si eleganta, drept spre mine. odata, de teama ca ar putea fi altfel, am intrebat o cu infrigurare: mama, tu esti frumoasa? a avut inspiratia divina sa mi raspunda fara ezitare, da. si am continuat sa cresc linistita si netulburata sub mirabila ei frumusete.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
RaisaFudulu spune:
Stefi ce frumoasa freza ti-a facut mami...esti tare mumos 
O veste foarte buna Andra
sa fie din ce in ce mai bine, DD face minuni
Rein ce frumos ai scris tu acolo
....
Mady ce frumoasa surpriza...ma si ce bucatar dragut iar rezultatul final delicios cred...oricum tatal parea foarte mandru de tort...felicitari pentru baietii tai
La muuuuuulti ani Winicu si TEodora!
La multi ani mamici , sa fiti fericite si sa va bucurati de puiii vostri frumosi
Laura la multi ani pt bunica ta si sanatate multa bunicului
sa fie bine, iar pt Edy sanantate multa si sa scape repede de dureri....Raisa face la fel noaptea
Kitty ce dragut....e impresionant...bravo Giulia
, data viitoare o spune pe toata
Aoleu Gabi macar jumate din alea sa le indeplineasca![]()
, dar ne multumim cu ce avem
Trimit ca sa nu pierd si revin cu continuarea
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
ioanaradu spune:
pisi e frumos ca mine si grav ca ta-su, ma
. ce? l-ai vazut pe ta-su dand in branci de ras?
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
kmi78 spune:
La multi ani celor trei baietzei de azi: Stefan, Alexandru si Sebi! Felicitari ELIANA pt ixamen si sa va reveniti repede! Timeea inca doarme...
karra80 spune:
Multumim tuturor pt urari......ne-am distrat super a avut 3 fetitze invitate una de 3 ani si 2 de acesai varsta, s-au jucat asa de frumos...i-a placut de numa sa fie ea in centrul atentiei.....cand am venit cu tortul a ramas cu gura cascata.... si canta si ea "muti ani....mimi sa taiasca"...,.
.
A suflat in lumanare, si-a bagat mana in tort s-a mozolit cu frisca.....
imi venea sa o pap.apoi a luat o lingutitza si pana eu taiam tort ea servea luma cu linguritza direct de la sursa.....o dulce....
Seara a adormit pe la 12 si dupa ce a adormit in somn radea si canta "muti ani mimi".
Poaze o sa pun cand imi gasesc aparatulll
sau cand imi trimite finul nostru de pe al lui
sper cat mai repede
Felicit si eu pe toti cei nascuti zilele astea...sunt ocupata rau...schimbam faianta in baie si usile la apartament...si turnam si fundatia zilele aste ca sapt trecuta a plouat si nu am reusit.....
Va
si o sa revin..........
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
rein spune:
Riloasa daaaa noi am consumat torturi de acolo. Zicea si Elyana ceva de asta.
Cel mai bun mi s-a parut tortul Jeni, cu visine din visinata (il mai fac si cu stafide). Deasupra poti duce o poza sau iti alegi din catalog forma sau imaginea lor.
Mai este si tortul cu multa bezea in compozitie, nu mai stiu cum se cheama.
diana_jors spune:
Hello,
sarbatoritilor din ultimele zile, si mamicilor de albinute si bondari 

Eu nu prea am timp zilele astea sa intru, pleaca iar sotul in delegatie, raman singura cu Alex pe cap...
Sanatate multa celor bolnaviori 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
RaisaFudulu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic LA MULTI ANI! Iubirea lui mami si tati, ai fost, esti si vei fi sufletelul nostru mic si iubit, implinirea noastra, ne-ai facut cei mai fericiti oameni de pe pamant in momentul in care te-ai hotarat sa apari in viata noastra, te iubim mult pui mic. sa ai in viata numai bucurii, sa fii sanatos si mult noroc. STEFAN cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
Mami ce frumos ai zis.....La multi ani Stefan sa fii sanatos si sa iti bucuri parintii

La muuuuuuuulti ani Alexandru si Sebastian
Timeea ce cadou frumos i-ai facut lu mami
Mai ce petrecere frumoasa ati avut Teo si Matei...foarte frumos,a aparut si Deliuta de Paxele....asa o mai vedem si noi,frumosi cu totii am vazut ca Teo deja are afinitati de domnisorica, il sterge pe Matei cu servetelu

....Asa da poze multe...felicitari pt petrecere, tortulete si mancarici multe multe...munciti nu glumaLaura "zilele astea nu stiu cu ce a trait edy ..pur si simplu a baut doar lapte..a gustat ( 2-3 lingurite) din mancare si atat" aici parca ai descrie una din zilele aste ale noastre , acelasi lucu l*am patit si noi, ce ma oftica mai tare e ca nici pastilutele si nici siropu nu le ia, cu chiu cu vai in lapte si ala jumate....cumm sa se faca bine

Elyanne bravo de examen, si imi pare rau de Andrei si de tine....poate va reveniti fara sa ajungi la antibiotic,...pupici si sanatate
Pisikuta ce frumos vb tu acolo de mama, e cea mai frumoasa fiinta si va ramane mereu....zic si io
Azi am avut ocazia sa merg la o serbare de clasa a 2, mama fetitei nu s-a putut duce si m-am dus eu sa nu ramana copilu fara mama, si mi-au dat lacrimile cand i-am vazut cat de insufletiti recitau si cantau, eu cu gandu la a mea, ca sicum era ea acolo......ce frumoss

....si avea si felicitari facute de ie......mmm

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
radcarmen spune:
La multi ani Stefan!
La multi ani Alexandru!
La multi ani Sebastian!
Eliana, felicitari pentru examen si insanatosire grabnica la famelie
.
Carmen si Ioana, m-ati dat pe spate cu masa festiva. Deja mi-am inundat calculatorul de la atata salivat
. Cat despre printisori, is admirabili. Cu ocazia asta i-am mai vazut si pe Delia si pe Silviu a lui Alexa, ca vad ca ea s-a suparat pe noi si nu mai scrie deloc
.
Kitty, e o dulce Giulia ca si ma'sa batrana
. Normal ca ai copil sensibil si atent ca doar e al tau. Bravo Giuliaaaaaaaa! Astept si eu cu nerabdare 8 Martie 2010 sa imi spuna si Vlad o poezie. Sper ca pana atunci invata si asta ceva sa palavrageasca
.
Asteptam cu interes poze si cu ceilalti sarbatoriti.
O zi faina!!!!!!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
carmen94 spune:
va multumesc din suflet ptr. urarile de ziua mea.
imi pare rau sincer ca nu am fost prezenta sa urez si eu caldurosul ''LA MULTI ANI!,, mamicilor si puilor care au mai adaugat inca un an la buchetul vietii.
eu am stat departe de calculator,departe de bucatarie,un pic mai departe de copil caci dupa ce Darius a dat semne de refacere l-a apucat pe tac-su......si bineinteles dupa tac-su am urmat eu....asa ca eu mi-am sarbatorit ziua de nastere cu ceai de menta si vizite din 10 in 10 minute la wc.
darius e bine....i-a revenit si pofta de mancare,face si pipi si caca normal,e activ ca si inainte.....continuam cu regimul si speram sa fie bine.
fug sa citesc din urma caci tot am citit incrucisat si am vazut ca sunt puiuti care au facut cadouri frumoase,mamici care au trecut cu bine examenele,poze multe.....deci am ce recupera...