LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 4
rein spune:
La multi ani, Iulia!
Andra, multa putere mamei tale!
Azi a fost baba mea. Capricioasa dar calda.
Am fost sa vizitez o prietena graviduta in 21s care are ceva probleme, are trombofilie. Incredibil cate femei au in ultimul timp aceasta afectiune, in anturajul meu sunt 3. Ma rog zilnic sa reuseasca sa duca sarcina cu bine si sa nasca fetita sanatoasa.
Am fost si prin Romana sa vad targul de martisoare de anul asta.
Ce mi-a placut: 99% din trecatori aveau flori si cadouri in mana, mergeau grabiti la intalniri, fete si femei imbracate mai elegant, miroseau frumos, a parfum fin.
seara buna
ioanaradu spune:
La multi ani Mamici!
Andra multa sanatate mamei tale, sunt sigura ca ti-au fost ascultate rugile!
absoluta noi nu vom ajunge luni la sarbatorirea timeei. cu parere de rau, dar la ora 8 matei deja doarme, ca sa se poata trezi a doua zi la cresa. distractie placuta!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
radcarmen spune:
La multi ani Teodora!
La multi ani Winnicu!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
madybulancea spune:
Buna dimineatza....LA MULTI ANI MAMICILOR,VA UREZ UN AN BUN SI PLIN DE REALIZARI!!!!
LA MULTI ANI SRABATORITILOR CARE AU MAI IMPLINIT 2 ANI!!!
LA MULTI ANI WINNICU SI TEODORA!SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE!PETRECERI FRUMOASE SA AVETI!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani: Winnie & Teoooooo !
La muuuuuulti ani mamicilor si viitoarelor mamici! 
La multi ani Teodor/Teodora!
Mady suuuuper cadoul 
rein ieri a fost si baba mea... ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
roxanici spune:
LA Multi Aaaani, Cristina!!!!
LA Multi Aaaani, Teodora!!!!
petrecere frumoasa albinutelor, astept poze!
l=am tunsulit pe rares...
baba nu mi-am ales ca am ratat momentul si am zis sa nu trisez
rein spune:
La multi ani, Cristina
si Teodora
!!
Si ai mei l-au tuns azi pe Petru, sunt curioasa cum ii sta, vedem saptamana viitoare. Se pare ca nu prea a stat la aranjat.
Roxi, eu stiu ca baba ramane aceeasi in fiecare an.
ane2200 spune:
La multi ani albinutelor Cristina si Teodora!
La multi ani mamici! Sa traim o suta de ani fericite alaturi de puii nostri.
Baba mea e azi - si ninge ![]()
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
laura_oana spune:
LA MULTI ANI, Cristina si Teodora!
La Multi Ani, mamici!
Andra...multa sanantate mamei tale.

Baba mea fost marti...eu asa o am in fiecare an ( ziua in care m-am nascut)![]()
azi o sarbatorim pe bunica care e venita de la tara( ziua ei e in 11 martie) dar maine pleaca inapoi.bunicul care e in spital de 2 sapt pt o bronsita netratata bine + ceva probleme la inima i s-a depistat si glicemia 200! are diabet!
cu Dumnezeu inainte si le rezolvam noi cumva
edy a facut febra 38.1 cred ca si de la masele ca se plange ca'doale mami maselele" si se tine deobrajori( ii dau 2) si tuseste din cand in cand, are ceva muci care nu vor sa iasa afara...maine la Dr sa vedem ce are exact!...azi noapte a dormit suuuper rau, a plans a dormit la mine pe burta, ma impins m-a certat...visa si se trezea siplangea si plangeaaa..
pe langa toate astea marti mi-a dat sefu vestea ca se inchide magazinul unde lucram si pe la noi pe aici locuri de munca cam rar.asa ca ...
nu am o stare prea buna de marti am niste dureri de cap zilnice care nu ma lasa nici cu medicamente.
va pup si va doresc o duminica placuta!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ralualexandrei spune:
La multi ani TEODORA,La multi ani Maria Cristina!
La multi ani mamici de pitici ,sa fiti fericite,sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3