LMA - Albinute & bondari de '07 (112)
Raspunsuri - Pagina 3
carmenefr spune:
La multi ani Ilinca si Ana !
La multi ani Carmen 94 si Mihaelaaa !
La multi ani Iulia !
Andra , super veste! Ne bucuram mult pt voi.
Sf Teodor/a, un sfant mic, ar fi maine, pe 8 martie, Teodor Stratilat (ca m-am uitat la calindar ).La multi ani pt maine!
Roxana , io cred ca bunicile lui Rares sunt cam nerabdatoare sa faceti o petrecere, ceva, pan' la ziua baiatului!
Ca o concluzie, pot spune ca da, Teodora s-a nascut de ziua ei , si de nume si de zi
Peseu: sunt fro 16 sfintisori Teodor/a , bine ca (inca) nu stiu piticii ce si cum, ca mai peste vreo 5ani...cred ca bagam o petrecere la 2-3 sapt.
karra80 spune:
Va pupam , nu am timp nici sa respir.....
Fak mancare...la 18 imi vin musafirii ca o sarbatorim pe Winnicu azi.....
Nu am avut timp de nimik zilele astea...o sa va scriu mai multe maine seara...sper.....
Va multumim anticipat pt urari.....
W
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
ane2200 spune:
La multi ani Iulia!
Si io sunt tot pe fuga, azi am zi de smotru, ca saptamana viitoare nu mai apuc.
Va pup si distractie placuta celor ce aniverseaza zilele astea!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
gabi78 spune:
La Multi Ani Iulia! Sa cresti mare si sanatoasa!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
gabi78 spune:
Referitor la Sfantul Teodor de azi: Acest sfant se sarbatoreste in prima sambata din postul Pastelui. El nu are o data fixa fiind sarbatorit in functie de data la care incepe acest post. Se pare ca este un sfant important, adica mai important decat cei trecuti in alte zile.
Si pe noi ne-au sunat rudele sa ii spuna lui Tudor alea-alea dar noi il sarbatorim de Stefan ca sfant.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
gaia.nevia spune:
din seria "de ce e super fun sa ai doi copii de varste apropiate"...
il schimbam pe Radu de pampersi (caca). Si vine Teo, isi ia un servetel umed din cutie, si incepe sa stearga si el fundul lui Radu.
"tege oadu, caca!" "si puta".
La multi ani pentru maine, mamicilor! O primavara minunata !
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
tzuna spune:
Buna!
Felicit toate mamicile pentru maine. sa fiti sanatoase, sa aveti o viata frumoasa, sa va bucurati de puii vostri.
Noi suntem bine. Avem socrii in vizita si sunt f ocupata. Au venit joi seara si stau pana maine. Cum nu au avut cum sa stea cu maria ca vineri am fost libera m-am gandit sa-i las sa recupereze si ieri i-am trimis cu Maria la plimbare ca sa spal geamurile asa ca mi-am facut de lucru si am spalat toate geamurile si perdelele. Sunt asa incantata, inca sunt franta dar nu conteaza. Asa ca pana dupa Pasti nu le mai spal, poate doar la bucatarie.
Felicit si sarbatoritii din ultimele zile.
Maria e bine. Am asa un noroc, ca i-a mai curs si ei nasul dar nu pentru mai mult de o zi. Nu stiu care ar fi explicatia, poate siropurile naturiste care i le dau: sirop cu muguri de pin ienupar si propolis sau sirop cu muguri d epin, catina si propolis de la Tisofit. Mie mi se par chiar mai bune decat Septilinul care nu a parut sa ne ajute cu nimic. Sau poate e o coincidenta.
Cam asta e tot. Maine e 8 martie si seara voi iesi cu toate angajatele si managerul. E o intalnire care o facem in fiecare an de 8 Martie. As prefera mai degraba sa pot iesi numai eu cu sotul dar tot e bine ca voi iesi si asa. cred ca mai avem de asteptat pana sa iesim numai noi ca inca nu avem cu cine sa o lasam pe Maria seara.
ANDRA- acum am citit despre mama ta > Ma bucur nespus. Dumnezeu sa o ajute sa se faca bine si sa revina acasa.
menuet spune:
La multi ani Ilinca si Ana !
La multi ani Iulia !
Teodor/Teodora...sa traiti cu numele !
menuet spune:
La multi ani pt 8 martie frumoaselor albinute Maria-Cristina(zisa si Winnicu) si Teodora-Ioana(care s-a nascut de ziua ei si de ziua lui mami).Petrecere frumoasa si va asteptam cu pozee!