Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Babytza scoti cotorul la mere dar in asa fel incat sa nu-l gauresti,il scobesti practic.Pui in el un amestec din zahar vanilat,scortisoara,stafide si crema nutella, apoi le pui in steamer 20 de minute si gata.Sunt delicioase!in loc de stafide poti pune si nuca daca iti place ,mie nu-mi place nuca deloc asa ca am pus stafide

Mmmmmmmmmmm...yami sar'na

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, din cate stiu eu apa plata doar fiarta e daunatoare si consumata in exces. Apa fiarta si racita ii dau si eu, o folosesc si la prepararea biberoanelor dar se mai intampla sa nu am pregatita iar atunci ii dau ceaiul pe care l-am descris mai sus sau apa plata. Si la steamer tot apa de la robinet pun. Mai bea Noah cu bibe?

Fetele, noi va si va uram un weekend frumos. La noi tocmai a inceput, a venit tata acasa mai repede

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic felicitari pt ta-tapoate o pui pe doamna Vio sa-l inregistreze sa ne delectam si noi!

boo felicitari pt ma-ma

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,....chiar ma gandeam la voi - parca tu ai steamerul de la Philips (ala de 168 ron de la Domo)?L-am luat si noi si vroiam sa te intreb cat lasi legumele (morcovi in speta, dar si altele).....desi vad ca tu te dai pe retete sofisticate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Musette,....chiar ma gandeam la voi - parca tu ai steamerul de la Philips (ala de 168 ron de la Domo)?L-am luat si noi si vroiam sa te intreb cat lasi legumele (morcovi in speta, dar si altele).....desi vad ca tu te dai pe retete sofisticate

eu am steamerul Moulinex tot de la Domo,tot cam atat a costat,acum m-am uitat si vad ca nu-l mai au dar oricum eu cred ca toate au acelasi principiu.Astazi am facut la el legume congelate din punga(morcovi,conopida,fasole etc) si le-am lasat 45 de minute.Steamerul meu are pe el niste desene cu peste,legume,orez,oua si in dreptul fiecaruia e trecut si nr de minute.La legume este intre 20-45 de minute.eu le-am lasat 45 ca imi plac bine facute si au iesit ok,nu s-au facut varzaspor la gatit!

de Luca

Mergi la inceput

Giulianna ce ai mai facut cu Nan-ul,ai fost la OPC?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, din cate stiu eu apa plata doar fiarta e daunatoare si consumata in exces. Apa fiarta si racita ii dau si eu, o folosesc si la prepararea biberoanelor dar se mai intampla sa nu am pregatita iar atunci ii dau ceaiul pe care l-am descris mai sus sau apa plata. Si la steamer tot apa de la robinet pun. Mai bea Noah cu bibe?

Fetele, noi va si va uram un weekend frumos. La noi tocmai a inceput, a venit tata acasa mai repede

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Anca, exact asa stiam si eu, apa plata nu se fierbe, clar, si asa direct nu se prea da la varsta asta. Asa ca fac ceai cu apa de la robinet fiarta.

Nuuu, nu vrea neam bibe, il desface si curge ceaiul pe el. A baut cu el 2 zile ca era o noutate, apoi se joaca cu el, nu mai vrea. Il bea usor cu lingurita, jumatate in gurita, jumatate pe bluzitza.
Dar pare sa ii placa aroma de menta si bea cu placere.

Week-end placut si tie!!!

Noi in week-end incepem diversificarea, maine pun steamerul la treaba. Abia astept sa vad cum reactioneaza Noah!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Hai ...ca eu tot la cap vechi raspundeam...

Moni, si mie mi s-a parut ca am vazut o putzica acolo dar n-am vrut sa zic ca nu ma pricep...dar am vazut ca si Babymom a zis tot asa...cum o fi sanatosi/sanatoase se fiti amandoi/amandoua..

Ramonzca79 Matei s-a constipat de la mar. Adica nu a facut kk deloc o zi iar apoi a facut tare. Nu l-am ajutat cu nimic...dar i-am introdus para. Acum ii dau un mar sau doua cu o jumatate de para si nu mai sunt probleme...sper sa te ajute.

Lumi, noua pediatra ne-a zis sa ii dam ceai de tei daca vrea... Nu a exclus altfel de ceai dar a zis ca in loc de apa mai bine ceai (de tei). Eu i-am mai dat si ceai de lactatie...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ref la ceai: i-am dat sorinei baby drink da mult mai diluat decat e recomandat, baby calm de la fares care e ok la gust si ceai de la mustela ptr bebbei mici ... ma gandesc sa incerc si cu teiul cel putin seara, poate o mai linisteste...
Apa n-am incercat pana acum.

Ada, am luat acum calma baby de la farmacie... incep de diseara sa vedem ce si cum

In rest va multumesc tuturor ptr sustinere

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Pe asta l-am luat si eu ieri si am facut aseara legume, pilaf si oua...au iesit minunate. Morcovii au fost gata in 30 min.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput