Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Azi am sustinut al doilea raport de cercetare
, si l-am luat cu FB!!!!
Fetelor nu mai ma suspectati cu testul....NU L_AM PUS EU![]()
![]()
. Chiar ii dadusem PM Sabinei sa o intreb cum se face
. Si eu sunt curioasa sine l-a postat. Ma intereseaza de unde l-a preluat. Mi se pare o varianta moderna, adaptata a testului Portage. Eu il folosesc pe cel clasic sincer, care are itemi mai usor de rezolvat.
Sabina rezultatul ti a iesit mai anapoda pentru ca tu i-ai cam subapreciat pe copii
. Am vrut cand ai descris tu cum ai efectuat testul, sa-ti zic ce ai gresit, incepusem sa scriu msj, dar aveam o stare psihica naspa, asa ca m-am lasat pagubasa. Cum sa spui tu , ca Sofia nu traverseaza strada?????
AYUMI spune:
Fetele,as vrea sa va intreb daca stiti vreun site cu patuturi,saltelute pentru patut,lenjerie.M-ar interesa un site care livreaza repede produsele.
ANDREEA11 spune:
Am citit din urma!!!
Betty felicitari pt sarcina!!!
Cecilia oricand un IOR
, acum m-am mai eliberat.
Kriss e greu sa ierti si sa uiti!!!! Uite de ex sotul meu a iesit acum 1 sapt fix la o bere cica, a plecat la 11. Apoi la 5 dimineata ma trezesc si el ...pauza. Il sun, era pe drum. Aveam un apel de la cumnata mea la 3. O sun si imi zice ca au fost in disco (fusese si cumnata miu). Sincer in seara aia nu m-a afectat prea tare, mai mult ma alimenta cumnatamea. A venit acasa mi-a zis ca a fost la popice si apoi au ajuns in club. Este pt prima oara in 9 ani, cand se duce singur. A zis ca nu mai m-a sunat la 1 30 sa nu ma trezeasca. Nu pot sa zic ca m-am suparat, insa a 2 a zi, il intreb cum s-a simtit, iar el imi zice ca ,,F bine''. Sincer, atunci m-am enervat si eu fffffffff rau, poate ca sunt egoista, insa ma gandeam sa o dea mai pe ocolite. 2 zile jum nu am vb. Poate e cam aiurea motivul de oftica, insa....
Acum ca s-a deschis subiectul, CE PARERE AVETI VIS A VIS DE IESIRILE SOTILOR? VI SE PAR NORMALE??? Eu am o problema la acest capitol.
Erina spune:
Amar, ai o dulceata de fetita motata!!! Imi pare bine sa va cunosc pe aamindoua!
Luy, e super isteata Maria.
Felicitari!
Mamici multumesc pentru feedbackul despre olita. Miine dimineata incerc sa o duc si eu la baie sa vedem ce iese.
Astazi dupa-amiaza cind s-a trezit am lasat-o fara papmers si a facut un mega pipi.
Un lucru bun pe care l-am observat e ca nu face mult noaptea, uneori chiar deloc.
Valentina, multa sanatate tie si puiutilor!
Chiar ma intrebam de ce nu ai mai scris.
Maruntika si Ceamica, cred ca o sa imi iau si eu precautii cu cheia. Pupam istetii!
Ayumi, eu nu am comandat niciodata online. Poate te ajuta celelalte fete. Ma gindesc totusi ca Miniblu ar face repede comenzile pentru ca e un lant mare care are cu siguranta produsele pe stoc.
Mult noroc cu baietii pe drumul lung de 16 ore.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Andreea si eu m-as fi suparat in locul tau. Chiar isi imagina ca dormi chiar si la 1.30?
Nu ma deranjeaza sa iasa dar sa stabilim in prealabil si mai ales sa stiu toate detaliile iesirii.
Eu sunt geloasa pe sotul meu pentru cinele de afaceri la care iese. Merge in restaurante si cafenele foarte bune la care noi nu reusim sa ajungem pentru ca iesirile noastre sunt in trei.
Felicitari pentru examen.
Erina spune:
Ayumi, poti incerca si pe reclamaam auzit ca sunt seriosi. deasemeni mai simplu daca re cine merge pentru tine si nu vrei ceva special, gasesti patut si lenjerie in orice supermarket.
mandarinutza spune:
bebelusultau livreaza cam intr-o zi max 2 in Bucuresti.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
greyeras spune:
Seara bun afetelor!
Vazut poze frumoase,
protagonistilor.
Noi singurele pe acasa, tati e la serviciu de noapte. Azi iar am intrat cu greu in casa, nu vrea sa mai plece din parculet ar sta acolo toat ziua.
Valentina mult asanatate va doresc! Nasol prin ce treceti.
Apropo mi s-a fac o pofta de mucenici, abia astept sa fac.
Ca vorbiram de olita, mai devreme fata mea imi arata spre baie si eu nu intelegeam ce vrea pana a inceput sa dea semne ca face.
Ce sa-i faci, inca nu zice mitica ce vrea.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
greyeras spune:
De ieri am schimbat si laptele praf, de la Humana am trecut la Nestle junior, sa vedem poate nu se mai constipa, am luat in calcul si varianta asta. Daca e mai bine dupa ramanem la Nestle, desi mai avem provizii de Humana.
Va doresc un week-end frumos fetelor! Sper sa avem parte de vreme frumoasa, mi-e dor de o plimbare in aer liber, undeva la padure. Vrabia malai viseaza.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2