Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 3
amar spune:
Am mai pus cateva poze aici sper sa reusiti sa le vedeti
http://good-times.webshots.com/photo/2191971170102463624BzuNcO
ceamica spune:
E super Puppi !
de fiecare data cand vad ca posteaza Maruntzika , primul gand e : ce-a mai facut Energia de data aceasta
are dreptate Luy cu subestimatul !
am iesit pana afara sa iau scrisorile si cand ma intorc usa incuiata . cioc, cioc -nimic ! nu mai am sonerie ca a demontat-o Puf odata.... Se auzea muzica destul de bine si in concluzie ciocaneam degeaba. M-am dus si am sunat la interfon , slava domnului ca nu l-am lasat pe mut ca citeam scrisorile pe scara.
Era incuiat doar pe jumatate de cineva! si stiu sigur ca lasasem cheile pe masa ....
Amar
am vazut ca ati vorbit de cereale: eu ii dau de la nestle -8 cu miere si mai nou am vazut ca mananca din ale mele , tot de la nestle cheerios honey nut.
inca nu am sorti de izbanda cu crizele de nervi ale puiului !
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica E super Puppi ! de fiecare data cand vad ca posteaza Maruntzika , primul gand e : ce-a mai facut Energia de data aceasta are dreptate Luy cu subestimatul ! am iesit pana afara sa iau scrisorile si cand ma intorc usa incuiata . cioc, cioc -nimic ! nu mai am sonerie ca a demontat-o Puf odata.... Se auzea muzica destul de bine si in concluzie ciocaneam degeaba. M-am dus si am sunat la interfon , slava domnului ca nu l-am lasat pe mut ca citeam scrisorile pe scara. Era incuiat doar pe jumatate de cineva! si stiu sigur ca lasasem cheile pe masa .... Amar ![]() am vazut ca ati vorbit de cereale: eu ii dau de la nestle -8 cu miere si mai nou am vazut ca mananca din ale mele , tot de la nestle cheerios honey nut. inca nu am sorti de izbanda cu crizele de nervi ale puiului ! Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Sa nu-mi spui ca ti-a raspuns la interfon Sebastian si ti-a si dat drumul !

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Eeeei, dar ce motzata
am vazut eu aici !!! O adevarata domnisoara si ea, mai ales ca e o diferenta asa mare fata de pozele de la inceputul albumului !
M-a distrat faza cu "mami" atunci cand vrea ceva
Si Maria a inceput de cateva zile sa ma alinte cu "mami", atunci cand vrea ea, fata de "mama" in mod normal.
Ne bucuram pentru vestile bune despre voi, am revazut-o cu placere de "zgatiuta" ta
, daca ai fi stiut si ai fi participat la concursul nostru de poze "Ghici" si ne-ai fi trimis o poza cu ea cu siguranta nu ar fi recunoscut-o nimeni ( eventual Mariana, daca v-ati mai vazut sau daca i-ai mai trimis poze ).
Va dorim multa bafta in alegerea unei locuinte, sa faceti o afacere buna si sa va gasiti un camin al vostru, asa cum vi-l doriti !
Si va mai asteptam cu cate un mesaj despre voi, cand mai aveti timp... 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Se vede ca Maria doarme, de bantui singura pe aici...
Acusica se trezeste si trebuie sa-i dau papa. Asa ca daca dispar brusc... veti sti de ce ![]()
Melania, te mirai de ora la care se culca Maria... De ocicei se culca in jur de ora 23, dar noi suntem "cucoane" si ne trezim pe la ora 10 ![]()
Ieri si-a dat programul peste cap pt ca de dimineata am lasat-o cu tati, eu m-am dus la oftalmolog. Si cand m-am intors acasa la ora 14 i-am gasit in verva, ea nu dormise deloc ( n-o scosese afara )... Pana i-am facut si i-am dat papa a mai trecut ceva vreme, asa ca s-a culcat dupa ora 17 si a dormit pana pe la 20.30. In conditiile acestea, nici nu ma asteptam sa se mai culce la ora 23 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
diwana, ce-ai visat azi-noapte ? ![]()
Ah, ca mi-am adus aminte de doctorasul cel dulce... Fetelor, daca va doare ceva, orice, numai uitati-va pe mailul comun, la pozele cu el si garantat va vindecati ! Ori poate va vin ganduri de-astea de-au napadit-o pe Annisia de dimineata ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
alinkav spune:
Ce de codite am vazut!!!![]()
Pe Olivia abia ce am prins-o un pic cu codite, ca nu vrea deloc sa-i leg parul cu ceva.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
luy spune:
Mda, vorbesc ca televizorul... Ce sa fac, daca mandra mea doarme...
Nu am chef sa ma apuc de nimic, pt ca sigur s-ar trezi imediat
Asa ca va plictisesc pe voi pe-aici ( puteti sari peste mesajele mele, nu ma supar
). Ce sa fac, m-a apucat cheful de vorba si n-am cu cine ( daca interlocutoarea mea obisnuita doarme ... )
Cine are chef, poate sa se uite la ce puzzle imi cerea Maria azi noapte la ora 00 
( filmul e de acum 2 zile, nu de aseara )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Sunt franta si cu moralul la pamanat.
Dupa 2 saptamani de cosmar in care toti trei am fost gripati, am zis ca intram pe drumul cel bun. Sambata trecuta am fost la petrecerea Alexandrei si dupa cum se prezentau amandoi speram la mai bine. Mie imi trecuse raceala asa ,ca sa tot petrecem. Dar iata,ca luni Alexandra mi-a facut o figura urata de tot de am ajuns direct la camera de garda. I-au dat tratament dar nu si antibiotic cum speram eu, la rosu in gat. Dupa inca o saptamana de febra, dureri de cap si gat,aseara am ajuns iar la urgenta. Acum i-au dat antibiotic pe langa alte medicamente, dar varsa tot ce-i dau
. Si ca saptamana sa se incheie in acelas tom a recidivat si raceala lui Andrei si au si conjunctivita amanadoi. Acum ma pregatesc sa plec cu Andei la spital. Are o forma agresiva, pur si simplu mizeria acopera complet ambii ochi. Alex este mai bine. Iar eu am racit din nou,ma dor toate oasele, ma doare gatul si as zace numai in pat.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si numai bine si sanatate tuturor sarbatoritelor de pana acum!
Va
acum, am fugit la doctor
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
La multi ani, Simona, Teo, Alina!(scuze de intarziere)
Rox, la ce atomici frumosi ai , e de asteptat sa fii si tu o mamica atomica ...care vrea multe de la copilasi...
Am admirat noile postari foto.
Betty, felicitari , sarcina usoara si bebe sanatos.
Yaia, la cat mai multe excursii cu un copil cuminte.
Valentina, sanatate copiilor si tie.
Erina, va admir minunea de copil.
La noi , capitolul olita este ceva asemanator celor spuse de Yaia, daca o asez dimineata sau peste zi face , mai spune peste zi dar uneori cand face ... si mai sarim peste asezat... De doua zile am trecut sa o asez dimineata direct pe vasul din baie , e incantata...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni