Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 2

cecilia L spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
![]() ![]() ![]() Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
sunt intru totul deacord cu Rox, sunt veseli si frumosi, eu am ramas cu imaginea Oliviei de la petrecere, acum este o adevarat domnisoara cu codite.

Cecilia si

poze noi
asa crestem

luy spune:
Ce frumoasa este Olivia cu coditze ! Adica e foarte frumoasa si fara ( e tare dulce, iti vine s-o tot smotocesti
), insa in poza cu codite zici ca e o adevarata domnisoara !
Si pare plina de energie, nu ma indoiesc ca e o nazdravana si jumatate, mai ales ca o "ajuta" in acest sens si fratele ei
Si apropos de frate, mi-au dat lacrimile la filmuletzul cu dansul , sunt minunati ! Nu stiu ce o sa ma fac eu la serbarile Mariei, ca ma emotionez tare si ma pun pe bocit
p.s. - Imi pare tare bine ca ti-a placut felicitarea
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )

papanash spune:
Dragalaselor, ce mai faceti ?
am si eu un minut liber, au plecat la doctor si nu cred ca mai apuc sa intru pe-aici zilele astea.
Am apucat sa vad cei 2 frumosi de Alincav ( intra mai des pe-aici, mami ), si am mai vazut ceva si din pozele cu Puppi Energia, am remarcat o poza in care ii muta falca amicului care nu vrea sa stea la pupat .
Io va pup in avans pentru 8 Martie, sa fiti iubite si rasfatate de cei dragi, sa aveti bucurii de la copii, de la soti, de la toata lumea. Sunteti minunate si meritati tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta !
La multi ani , dragi mamici !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

luy spune:
Marunzika, uite ca ai subestimat-o pe Puppi cand ai crezut ca n-o sa stie/poata sa descuie usa ! Eu sunt convinsa ca piticii nostri deja inteleg tot si l-am atentionat si pe sot sa aiba grija ce vorbeste si cum se poarta ( nu ca ar vorbi sau s-ar purta urat, dar nah, cateodata mai "scapi" cate o expresie mai neortodoxa - de obicei la volan i se intampla ), ca Maria e cu urechile palnie. De exemplu, cand vorbesc cu maica-mea la telefon imi asculta conversatia, chiar daca se joaca prin preajma mea si-si da seama imediat cand vorbesc de ea. Daca ii povestesc ceva maica-mii, imediat se apuca sa faca lucrul respectiv - de ex daca ii spun maica-mii ca am facut puzzle se duce si ia puzzle-ul, sau daca-i spun ca ne-am jucat cu cuburile se duce la ele, etc.
Revenind la Energia...
Ce te mai alerga pana acum... sa vezi de-acum incolo ce va fi... ca-i vor trece prin minte tot felul de idei si tu va trebui sa fii pe faza, sa o pazesti de eventuale pericole ( ca uneori ideile lor sunt tare nastrusnice si se pot lovi cand le pun in alpicare ). Dar nu ma indoiesc ca vei face fata, am vazut in poze ca oricum Puppi bantuie peste tot, pe jos, pe sus, nimic nu-i sta in cale
Pupam fetita cu ochii albastri si pe mamica ei
( 25 august 2007 )

luy spune:
Rox, abia astept sa vad pozele de la serbare. A mai avut de jucat vreun rol ?
Ma bucur mult de progresele lui Andrei, de fapt eram convinsa ca tot ce avea el nevoie era de prezenta si atentia ta. Tineti-o tot asa ! In privinta cursurilor de la FTK... in nici un caz nu au ce sa-i strice, e un castig pt el deoarece e o experienta noua, interactioneaza cu alte persoane care-i acorda toata atentia si cu alti copii.
Oricum, ai sa vezi ca intr-o luna va inregistra progrese fantastice si ai sa te miri si tu cum de ti-au trecut prin cap ganduri negre despre el !
Gata, ai inceput la noul serviciu ?
( 25 august 2007 )

luy spune:
Sim, multumesc ca mi-ai reamintit de reteta ta de mucenici, imi amintesc ca anul trecut am poftit mult
Poate ma apuca si pe mine harnicia in weekend si fac si eu.
Si l-am revazut in poze pe pe-atunci-piticul-Stefan . Mai, ce au mai crescut copiii nostri... Auzi, da' tu nu te duci la serbare la gradi pt 8 martie ?
( 25 august 2007 )

luy spune:
Carpatina, unde ai disparut ? Sper ca sunteti bine
( 25 august 2007 )

alinkav spune:
Luy, ai perfecta dreptate, chiar si acum ca sunt atat de mici, ei inteleg foarte multe!Noi mereu suntem mirati cat de multe inteleg, sunt mereu foarte atenti!
La noi inainte pe cand Alex era mic, daca nu vroiam sa stie ce vorbim, ne spuneam in rusa de una de alta, haha acum gata s-a terminat, intelege foarte bine ce spunem in ambele limbi.
Copii mici sunt foarte receptivi la absolut tot ce este nou, si sunt si foarte curiosi, mai ales ceea ce este interzis, acolo e cel mai interesant.
Eu cred ca de multe ori nu avem incredere in ei, desi ar cam trebui!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Rox, abia astept sa vad pozele de la serbare. A mai avut de jucat vreun rol ? Ma bucur mult de progresele lui Andrei, de fapt eram convinsa ca tot ce avea el nevoie era de prezenta si atentia ta. Tineti-o tot asa ! In privinta cursurilor de la FTK... in nici un caz nu au ce sa-i strice, e un castig pt el deoarece e o experienta noua, interactioneaza cu alte persoane care-i acorda toata atentia si cu alti copii. Oricum, ai sa vezi ca intr-o luna va inregistra progrese fantastice si ai sa te miri si tu cum de ti-au trecut prin cap ganduri negre despre el ! ![]() Luy, fericita mamica de ![]() ![]() |
De acord!Copii sunt foarte atenti la ceea ce este nou, dar cu cat sunt in atentia cuiva, cu atat mai bine, comunicarea e leacul cel mai bun!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

amar spune:
Salutare dragi mamici
Nu va speriati ...pt cine nu ma cunoaste sunt o mai veche forumista la aceasta categorie, am lipsit muuuullt din motive obiective , de altfel cunoscute si de voi...trebuie sa recunosc ca datorez aceasta interventie scrisa prietenei si colegei noastre de forum Mariana alias Ramonaiani care mi-a transmis ca ati dori sa mai scriu si eu cateceva sau macar asa din cand in cand sa mai raspund la apel..
Ok(acheii)cum ar zice Oana mea.. suntem bine cu totii, Oana e o zgatiuta de fetita,frumoasa si vorbareata foc, mancacioasa ca tat-su, desteapta ca ma-sa,a crescut frumos pana acum,a inceput sa-si insuseasca usor si cea de-a doua limba obligatorie la noi (germana) in sensul ca intelege unele cuvinte care i se spun , in rest spune pe romaneste mama si mami cand vrea ceva sau face prostii, tata, papa, kaka,mneaga-mneaga(asta e ceva bunut de papa), stie care sunt partile corpului daca este intrebata si multe altele...nu ma laud dar e desteapta ca e noastra..
In rest noi ceilalti partea adulta a familiei suntem in proces de achizitionare a unei locuinte , pt ca nu mai vrem sa locuim cu chirie, chiar si aici in Germania..si am decis ca este un moment bun acum in criza..Deci sunt ffff.ocupata..cu exposee, vizitari, prospekte si multe altele..
Inchei acum si va spun ca va imbratisez cu drag pe toate cele din vechea garda cu care am impartit zilele si noptile greturilor din perioada gravidiei, cat si pe cele care au intrat mai tarziu, cu toate traim zi de zi aceasta frumoasa poveste cu dulceturi si papanasi ..una dintre cele mai frumoase povesti..
Si pentru ca suntem in prag de Ziua Mamei, 8 martie si pt ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu acest dar de afi mame..va doresc numai zile senine , brate de flori sa va inconjure , bucurie, fericire, sanatate si putere sa ne vedem puiutii mari.