Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am mai apucat sa pun poze la pranz, m-am luat cu ordinea si nu am reusit nici sa termin ce era la Alex in camera. Macar am sortat jucariile si am mai facut cativa saci de donat. Merge mai greu decat ma asteptam cu treaba asta. Maine pleaca tati cu Alex la piscina, sper cand doarme Andrei, ca sa pot termina macar etajul.

In seara asta am fost cu Alex la pictura. A inceput cursurile. A fost ok, mai greu pentru prima sedinta, insa ii place si se pricepe.

Luy, sper sa ai dreptate si peste ceva timp sa mi se para departe grijile de acum legate de Andrei. La gradi a fost mai mult un fel zi a portilor deschise, am luat micul dejun impreuna, a fost lectie deschisa, si au pictat flori pentru mama. Nu au avut rol special, dar poezia a fost foarte emotionanta, am simtit lacrimile gata sa tasneasca. Cat despre noul serviciu, pe 19 incep. Marti e ultima zi la actualul job, trebuie sa predau ce tine de IT si gata. O sa am o saptamana de pauza intre job-uri. Aaa, Andrei a urmarit atent pe Me jucandu se cu puzzle, cred ca i a placut.

Amar, ne bucuram enorm ca ne dai vesti. Pumnii stransi pentru schimbarea de casa si pupici domnisoarei scumpe.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Celia,

Valentina, sanatate multa tuturor. Conjuctivita poate fi virala, e legata de nasul infundat. Deci tot acolo trebuie sa lucrati. Poti incerca Tobradex, insa nu doar de 3 ori pe zi, in prima faza cam la 3 ore cate 2 picaturi.

Andreea11, daca ai o varianta mai usoara de Portage baga si la fata sa imi mai ridic moralul. Felicitari pentru raport, la cat mai multe rezultate foarte bine.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

In sfarsit am ajuns si noi acasa!
Multumesc fetelor pentru incurajari!
Roxana, de la spital pentru Andrei mi-au dat Nettacin, cica Tobradex-ul nu merge la secretie(desi med de familie asta mi-a dat pe reteta)si intr-adevar este facuta pe fondul racelii. Am inceput tratamentul la Andrei cu Nettacin, la Alex merg in continuare cu Tobradex si ma rog sa le fie bine. Astept sa vina ora 22 ca sa-i dau antibioticul lui Alex, sper sa fi fost doar o faza trecatoare si sa nu mai verse, antibioticul este destul de puternic,ii dau Augumetin ES de 642mg/5 ml. In rest la greu Nurofen cu Panadol si sirop de tuse de la plafar. Duminica ar fi trebuit sa merg la mama, luni este ziua ei de nastere insa in conditiile date cred ca stam acasa.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Astazi am zacut cu picii in pat toata ziua, sotul fiind plecat la serviciu. Casa arata ca dupa bombardament. Cand am plecat la doctor cu Andrei l-am rugat pe sot sa faca si el cate ceva si sper marea mea bucurie cand am ajuns acasa, lingeai miere pe jos si ca bonus mi-a facut si o frectie de-mi venea sa adorm instantaneu.
Georgica!(stiu ca citeste si el)

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara si o primavara minunata!
Sunt cam pe afara cu discutiile si noutatile! Mi-e foarte dor de voi!
Felicitari graidutelor, sanatate multa tuturor si "La multi ani" tuturor "pestisorilor". (stiu ca-s muuulti )!!!!

Despre noi numai de bine! Suntem grasi si frumosi..ultima performanta cantam...cuvantul preferat ham si abraa ("oac")...ii place tareee mult afara caruciorul zace in masina din toamna ..asa ca muschi de otel la gambe pt bunica...

Va pupacesc si promit sa revin si sa stau mai mult!

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui amar

Salutare dragi mamici
Nu va speriati ...pt cine nu ma cunoaste sunt o mai veche forumista la aceasta categorie, am lipsit muuuullt din motive obiective , de altfel cunoscute si de voi...trebuie sa recunosc ca datorez aceasta interventie scrisa prietenei si colegei noastre de forum Mariana alias Ramonaiani care mi-a transmis ca ati dori sa mai scriu si eu cateceva sau macar asa din cand in cand sa mai raspund la apel..
Ok(acheii)cum ar zice Oana mea.. suntem bine cu totii, Oana e o zgatiuta de fetita,frumoasa si vorbareata foc, mancacioasa ca tat-su, desteapta ca ma-sa,a crescut frumos pana acum,a inceput sa-si insuseasca usor si cea de-a doua limba obligatorie la noi (germana) in sensul ca intelege unele cuvinte care i se spun , in rest spune pe romaneste mama si mami cand vrea ceva sau face prostii, tata, papa, kaka,mneaga-mneaga(asta e ceva bunut de papa), stie care sunt partile corpului daca este intrebata si multe altele...nu ma laud dar e desteapta ca e noastra..
In rest noi ceilalti partea adulta a familiei suntem in proces de achizitionare a unei locuinte , pt ca nu mai vrem sa locuim cu chirie, chiar si aici in Germania..si am decis ca este un moment bun acum in criza..Deci sunt ffff.ocupata..cu exposee, vizitari, prospekte si multe altele..

Inchei acum si va spun ca va imbratisez cu drag pe toate cele din vechea garda cu care am impartit zilele si noptile greturilor din perioada gravidiei, cat si pe cele care au intrat mai tarziu, cu toate traim zi de zi aceasta frumoasa poveste cu dulceturi si papanasi ..una dintre cele mai frumoase povesti..
Si pentru ca suntem in prag de Ziua Mamei, 8 martie si pt ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu acest dar de afi mame..va doresc numai zile senine , brate de flori sa va inconjure , bucurie, fericire, sanatate si putere sa ne vedem puiutii mari.

Carmen mami de Oana Isabella 16.09.2007

Super vestile, multumim ca ti-ai facut cateva minute libere sa ne scrii despre voi, te mai asteptam!
Si bafta cu proiectul 'casa', sa iasa cum vreti voi.
pt. Oana desteapta si papacioasa (nu e greseala de tipar, vine de la 'papa')!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Isabeluta,

Valentina, cred ca si Nettacin e foarte bun. Ai mei mai primisera asta toamna betabioptal parca. Augmentin ES i-am mai dat si eu fie-mii acum un an, e chiar ok, sunt sigura ca o sa fie bine amandoi. Sanatate, sa scapati repede de belea.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina, am scris la capitolul trecut..hihihi... ca dr mi-a zis ca am inflamatie de menisc si mi-a dat un tratament sa dea inapoi durerea.

Am fost si la sala. Super tare, mi-a placut mult. Cred ca ti-ar placea si tie.

somnic usor!

--------------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Eu incerc sa ma achit de datorie.

Noapte buna!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

amar, bine ai mai trecut pe la noi!

valentina, sanatate multa! Trebuie sa fie tare greu cu amandoi bolnavi si cu tine neputincioasa.

Marunzika, super tare papusa ta!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput