Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Alinutza,nici mie nu mi-a recomandat dr test de glicemie ( e adevarat ca m-a intrebat daca am avut pb in prima sarcina sau daca am pe cineva cu diabet in familie,dar o fi suficient?)

Alynta, felicitari pentru bebe!

Andreea,nu te mai supara la munca, nu merita!

Carla,imi pare rau ca ti-a fost rau ,cred ca ti-a fost si pofta daca asteptai de atata timp.Mie mi s-a pus pata pe budinca de ciocolata,dar vreau sa fac eu, nu sa cumpar d-aia cu e-uri,asa ca maine ma apuc de treaba.

Maria,

elena,25 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

si eu simt nevoia de dulce si nu eram amatoare, as fi dat orice dulce pe o friptura totusi, nici mie nu mi-a recomandat nici ginecologul nici medicul de familie testul de glicemie

e vreo fata de la noi care l-a facut? se face la o anumita varsta gestationala?

philip bafta la test, poate al doilea iese cum trebuie

26+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Doctorita mea spune ca se face la 24 saptamani, dar ea a spus de glicemie recoltata dimineata, pe nemancate, nu de testul respectiv.

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla...ma gandeam ca poate ai mancat pe stomacul gol ,dulce,si din cauza asta nu erai bine!!Ti-a trecut pana la urma?
Picky..suntem bine,multumim de intrebare....bebe mai cumintel azi..dar am si stat mai mult in pat,ca am avut ceva intepaturi in zona pelvica si ceva dureri de burtica!!Cred ca incep sa "experimentez" si eu contractiile..
Andreea..Ely probabil a avut probleme de internet..si cand reuseste sa intre,mai intai posteaza la mamici de italia si apoi la noi!!Cel putin asa am vazut eu ca face!!

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Philip, bafta la test!
Alynta, felicitari pentru eco!
Ely, hai sa povestesti si cu noi!
Nicuratze, se poate sa-mi fi fost rau si pentru ca mi-a fost pofta de atata timp sau poate de la ficat, ca am mancat cam multa si are oua multe. Eu mi-am luat Tnuva de ciocolata cu E-uri, ca pana imi fac iar stau o luna .
Picky, treaba este in desfasurare, avem parchet si plafon nou, tapet cu stelute glow in the dark pe peretele cu geamul, data schema de mobila la calculat, mai trebuie sa finalizeze sotul tapetul, sa puna plintele la parchet, sa aflam cat ne costa mobila si sa ne hotaram ce parte din ea facem sau de unde luam bani pentru toata .
Multumesc pentru explicatiile despre scut, mie tot mi se pare o prostie sa pui plastic asa fragil pe dedesubt. Deocamdata merg cu el lipit cu scotch , o sa aflu luni daca au sau nu in service.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Maria, pana la urma nu mi-a trecut decat cu 10-15%, dar am putut sa plec si sa conduc. Nu stiu ce a fost, dar vad ca ma apuca iar, ca am mancat mult cand m-am intors si n-am sarit nici desertul.

Imi pare rau pentru intepaturile tale, dar stii ca sunt normale . Eu aseara credeam ca mi se despica oasele bazinului, parca ma tinuse cineva prea mult cracanata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ramona felicitari prietenei tale ptr bebe
Yioanna si eu am pus multe kg pe mine, de nici nu mai imi place sa ma uit in oglinda (retin apa), dar de vreo 3 sapt vad ca am ramas cu aceasi greutate si sper ca sa nu mai pun nimic pana la sfarsit Asa ca nu te mai stresa, cum zic si fetele, le dam noi jos
Alberta imi pare rau ptr tatal tau sper sa se simta bine si de acum incolo. Mai demult un coleg de la cursuri mi-a povestit de o cunostinte de a lui care acum cativa ani a avut cancer (zic a avut ptr ca s-a vindecat. miracol sau nu...nu stiu, eu doar iti povestesc ce ne-a povestit noua, colegilor) Doctorul i-a mai dat doar 3 luni de viata, iar el nu a acceptat acest lucru si a mers sa se controleze si la alti medici. Unul dintre medici i-a spus sa manance in ficare zi cate o capatana intreaga de usturoi, una mai mare....asa ca respectivul a facut acest lucru...si dupa un an de zile cand a mers sa isi faca din nou analizele, nu mai avea nimic...si nici un doctor nu ii gasea explicatia. Acum ca este adevarat sau nu..eu nu am de unde sa stiu...ti-am povestit doar. Capul sus, sanatate multa si multa, multa putere
Philip sper sa iasa bine testul urmator si sa nu fie probleme cu diabetul. Eu nici nu stiu, ca nu l-am facut si nici nu stiu daca il voi face..oricum trebuie sa mai fac un rand de analize si posibil ca v-a fi luna asta sau cealata...nu de alta dar trebuie sa imi stiu grupa sanguina.
Si ptr restul de fete va trimitem multi si o sarcina cat mai usoara.

Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da va rog sa ma iertati da nu prea sunt in apele mele.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

31+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Carla..da,asa e..mai ales la varsta asta a sarcinei,sunt normale intepaturile si disconfortul...Din cauza asta am si ales sa stau mai mult in pat...ca daca bazaiam prin casa si faceam cate ceva,ma lua si durerea de spate..si era si mai rau!!
Poate nu ii plac bebelinei dulciurile si din cauza asta te simti rau dupa desert!!(glumesc)

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Picky..cine te-a suparat?

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, burtici!!!

Nici eu nu am auzit de testul respectiv pentru diabet gestational, doar cel de glicemie facut dimineata pe stomacul gol...

Picky, eu am fost cu numele de Alessia iar tati a vrut Stefania, dar i-am spus ca ne-a luat-o cineva inainte si iese din calcul din start

Cristina 31+ Alessia Teodora

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Ohoooo, ce m-as bucura sa ai dreptate! Saby a "scapat" foarte rar la dulciuri dar este innebunita dupa ele, desi eu ii dau numai fructe si foarte rar ceva facut in casa cu miere. Am sperat sa nu semene cu mine in privinta asta, dar degeaba, poate sora-sa .

Va pup si ma retrag, fii-mea e foarte obosita si trebuie sa o las.

Mergi la inceput