Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)
Raspunsuri - Pagina 5
alberta72 spune:
Philip, mie mi-a luat sange inainte, apoi la o ora dupa ce am baut sucul si apoi la 2 ore inca o data. De aceea am zis ca daca ai 2 valori din trei mai mari decat limita esti oficial cu gestational. Acum, fiecare tara cu obiceiurile ei. Iti tin pumnii.
29+
oanaalex spune:
Maria, si pe mine m-a intepat si inainte sa beau glucoza si dupa. Cred ca difera de la clinica la clinica.
Philip nu te stresa ca ai sanse mari sa-ti iasa bine testul de 3 ore chiar daca cel de o ora nu e ok.
Alberta e bine ca-ti verifici acasa glicemia. Si eu stiam la fel ca la a doua sarcina e aproape sigur ca faci iarasi diabetul, uite ca eu l-am si facut
Oana
29+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
philip spune:
da, si mie mi s-a parut ciudat ca nu ma testeaza si inainte de a bea glucoza, dar asta e. acum la cel de 3 ore ma vor testa inainte, apoi la fiecare ora de 3 ori si daca 2 valori sunt mai mari decat limita, imi pun si diagnosticul.
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
oanaalex spune:
Eu stiu ca sunt 3 tipuri de analiza pt diabet. Cel de o ora care te inteapa inainte si dupa o ora, cel de 2 ore care te inteapa ianite la o ora si la 2 ore, si cel de 3 ore care te inteapa de 4 ori.
Eu am facut cel de 3 ore si scrie ca daca 2 din 4 valori sunt peste limita atunci e diagnostic de diabet gestational.
Din cate imi dau eu seama in Romania nu se testeaza si cred ca e una din cauzele pentru care apar probleme la nou nascut si nimeni nu stie de ce.
Oana
29+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
maria_bunica spune:
Da,fetele...se pare ca depinde mult de tara si clinica,cand se fac analizele!!Pana la urma important e sa iasa bine!Se pare ca in Romania inca nu se fac astfel de teste pt diabet gestational!
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza23 Carla cele 9 luni de sarcina nu se calculeaza de cand ramai? Ca nu mai pricep nimic. Eu asa stiam: 40 de saptamani de la um sau 9 luni de la conceptie. In cazul meu, desi dupa calculul cu um+7zile imi iese dpn 12 iunie, doctorul mi-a spus clar de la bun inceput ca am dpn 17 iunie. Nu il contrazic, pt. ca mi se potriveste: la noi pe 17 sept. s-a intamplat Eu sunt destul de disperata din punctul asta de vedere, pt ca am auzit de ceva cazuri de lichid verde cu meconiu si inghitit de bebelus pt. ca s-a nascut prea tarziu. Nu doresc nimanui o experienta ca asta, mi se pare infiorator. 26+ cu Catalin-GeorgeA piece of our life GOD is a DJ |
Pai nu toata lumea stie data conceptiei asa ca se alege varianta cu 40 saptamani de la UM. Noi stim acum data, sunt curioasa daca voi naste la fix 9 luni dupa, pentru ca dpn-ul meu este mai devreme.
Calculul cu lunile eu il fac mai simplu: ma gandesc ca, daca mai sunt mai putin de 4 luni pana la dpn inseamna ca am intrat in luna a 6-a, daca sunt mai putin de 3, am intrat in luna a 7-a si tot asa.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ne-am intors, am facut programare la service, evident ca intai trebuie sa trec pe la asigurator sa iau constatarea.
Maria, culmea ca azi n-am mancat nimic dulce pe stomacul gol, era chiar dupa o masa consistenta.
N-am facut testul de diabet gestational pentru ca nu am avut deloc probleme cu glicemia pana acum, la noi se face doar de catre femeile cu risc crescut. Noroc ca mi-am recoltat analize si marti am rezultatele, sunt tare curioasa.
Merg sa citesc din urma si revin.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Picky_toto spune:
Cosminica condoleante si din partea mea.Sa ai grija de tine
Dici te simti mai bine acum? Nici nu ai trecut bine de problema cu Matei ca te-a luat pe tine boala. Sa ai grija de tine si sa nu te stresezi...ca e cel mai important ptr bebe 
Baby_first ar fi fost tare de tot sa avem in odisee 2 fetite cu numele de Alessia-Stefania...
Ar fi fost tare sa se nasca si in aceasi zi...
Carla cum mai stai cu treaba? Apropo de scutul de plastic la masina...toate au asa ceva acum, e mai mult un scut de protectie ptr praf si apa...nici macar jeep-urile nu au scut de metal...oricum tu ai putea sa mergi si fara scut la masina pana vine scutul cel nou(ptr ca nici un service nu are in stoc asa ceva) dar trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa faci lucrul asta..tinand cont de drumurile din Ro. Oricum nu te stresa prea tare ca mai important e bebe si sanatatea ta.
Roxi si restul de fete multam ptr explicatile cu privire la anestezie...voi merge si vom merge si vom discuta si noi cu un anestezist...ptr ca la mine ar putea aparea mai multe complicatii...si nici eu si nici sotul nu vrem sa riscam 
Lauraa superb albumul si filmuletul..promit ca voi pune si eu o poza
poate weekend-ul acesta, dar nu sunt sigura....Sper ca ramane un loc si ptr mine...![]()
Beca super locatia..vreau si eu!!!! Si da eu sunt din Constanta dar de aproape 5 ani locuiesc in Belgia (cred ca tu m-ai intrebat in cap trecut, despre acest lucru)
Maria ce mai faci? Ce mai face bebe? 
Strunfita sanatate lui Bogdan...si pupici lui bebe 
Revin!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
31+
Alessia-Stefania
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaalex Philip si eu am stat in travaliu de joi seara de la 7 pana sambata dimineata la 8 cand am hotarat cezariana ca Alex nu vroia sa iasa. Si atunci mi-au spus ca mai pot astepta inca 10 ore maxim pana la cezariana dar nu-mi dau nici o sansa, asa ca am hotarat ca nu mai avea rost. De acea cred ca acum acept mai usor ideea de cezariana ca zau de-mi vine sa mai stau 2 zile sa astept sa nasc fara folos ![]() Oana 29+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Valeeeeu, si ai avut contractii tot timpul asta? Ingrozitor, cum ai rezistat? Te cred ca nu are nici un rost sa mai astepti atata si de data asta
.Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
philip spune:
mey dar ce i-ati facut lui ely de intra la mamicute de italia si la noi nu?
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Ca nu mai pricep nimic.
pt. ca s-a nascut prea tarziu. Nu doresc nimanui o experienta ca asta, mi se pare infiorator.