Copilasi de iulie-august 2004 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
roller025 spune:
pai daca mai toti se comporta asa inseamna ca se adapteaza si ei trecerii de la iarna la primavara
speranta moare ultima. in seara asta i-am pus mancarea in fata si i-am spus ca dupa 10 minute o iau, chiar daca a mancat sau nu. A mancat fara comentarii 90% din felul I + felul II + desertul
mucenicii i-a .... supt, ca's tari ca piatra
seara buna!
BLUE ANGEL spune:
hai ca am reusit sa-mi fac si eu adresa de yahoo si sa ma conectez la ym ... id-ul meu este simo.dinu
imi dati voi adresele sau ma contactati voi ?
mai ce ciuda mi-e cu mucenicii ...nu inteleg unde am gresit ...am folosit lapte ..dar nu cred ca din cauza asta ..cred ca trebuia sa mai lucrez nitzel la consistenta .. sa mai pun ceva lapte ..
nu au crescut deloc ..
hai ca o sa mai incerc ..nu ma las io asa usor ..
si i-am servit ..ca biscuiti ..crocanti ...
dar macar ne-am distrat
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Martie2009#5311277881368609650
am si eu fetita mea
Gabi , sanatate la baieti !!!ce mai face tatal tau ?
pupam
kro spune:
Moama, ce dulce e Codrin cu caciulita aia de ursulet . Iti vine sa-l mananci, nu alta!
Iar Luca e super, cum "bucatareste" el serios
Pupici si gospodinelor de la Iasi
Dana, nu te necaji, si la noi e la fel ... mofturi peste mofturi ...
Andreea, ce mai face Pupi?
Robi, sanatate baietilor tai ... Tu cum te mai simti?
carmenp spune:
neata, mi`e soomn de mor fac a concediu;)) vazut pozele cu printesele lu caro (numa` baieti in jurul ei de mica), cu gospodina familiei dinu si cu gorodica
felicitam gospodinele, bravoo, io stau aproape de belvedere;))
gabrielelor, cum va sunt tatii?
cristalina spune:
Neata,
Fuseram aseara la "doftor" ...ca asa ii zice Maria. Putem merge cand dorim la operatie numa' sa anuntam cu o seara inainte. Daca suntem sanatosi vineri ne ducem dis de dimineata la spital. Ea ma intreba dimineata relaxata "cand mergem la doftora aia sa-mi scoata mucii" si mie mi se pusese nodul in stomac.
Vreau sa o aduc si pe mama sa ii scoata piatra de la colecist si sa se duca apoi sa faca un control amanuntit la inima ca a stat 10 zile in spital si a plecat cu aceleasi dureri...n-a lamurit-o nimeni ce are. "doamna doctor, iau pastile cu pumnul si ma inteapa la fel, am facut bube pe limba de la atatea pastile" "atunci nu le mai luati!"
Ma gandeam in primavara asta sa rezolv punctele de grasime din jurul ochilor...habar n-am de ce au aparut.
Gabi, imi spusesei la un moment dat de o clinica ...derma....ceva, dar am uitat unde am notat ...batranetea. Daca poti sa-mi mai dai o data niste date de contact ar fi super.
Pun poze cat de repede pot...(asa zic de doua luni )...De Pasti sigur le uploadez pe alea de la Craciun!
Gata, nu ma mai vait...O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Mneatza.
Ce frumos fecior ai Blue, frumos-frumos si serios
Cristal, tinem pumnii pt vineri, o curajoasa Maria
Rob, sanatate multa voua
Rox, cum sunteti ?
Am ramas fara schimbul 3 ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Noi suntem cu of,of, mai, mai...sotu' a aflat ca a luat bonus pentru anul trceut, dar...e platibil in 3 ani, incepind de anul viitor... ce ziceti, ce solutie au gasit?? Dar speranta moare ultima, macar am reusit momentan sa-l aduc pe calea cea buna - i-am zis ca vindem casa aia doar daca divortam! caci e si pe numele meu...
A, si cind ziceam ca luna asta imi mai revin si eu putin cu banii, mi-au dat de la gradi actele de inscriere pentru anul urmator - trebuie sa achita taxa de septembrie pina la sfirsitul lunii asteia - si s-a marit cu 200 lei...
Sa stiti ca si Stefan face la fel la masa - amesteca intre ele felurile de mincare mai intii ciorba, dupa aia felul doi, dupa aia iar ciorba - plus ca are un obicei care ma scoate din minti - isi baga in gura mincare pina o umple si apoi scoate mincarea din gura - ori la cosul de gunoi, ori in farfurie... si nu reusesc deloc sa-l dezvat de chestia asta... Dar el maninca bine la gradi - uneori maninca si cite doua portii (bine, imi imaginez ca nu le da oricum portii uriase!) - dar m-a chemat Miss sa ma intrebe daca ii dau acum ceva vitamine ca maninca mai mult decit de obicei...doar ca nu se depune nimic pe el ca nici nu sta o clipa locului - cred ca atunci cind trece de 15,5 kg desfac sampania!
Vad ca va bucatariti cu mucenici - mie ca de obicei mi-a facut soacra-mea din aia moldovenesti (coca obisnuita de cozonac - nu a dat gres niciodata), iar eu am cumparat din aia mici de la magazin si i-am fiert cu zahar si mirodenii si au iesit super. Am vazut acum, mai nou, ca au scos "Kit de mucenici" () - cu tot ce-ti trebuie - mucenici, nuca macinata, scortisoara, zahar vanilat!
Si apropos de fata - uite ca am si eu unul frumos ca o fata ...http://family.webshots.com/photo/2741255090050279906zzhnXU
Mai Olivia, unde esti? Cum a fost la botez? Cum e Luca?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Pupici "fetitei" frumoase de Leeloo ... si in egala masura fratiorului mai mare
Chiar ca seamana cu o fetiza. Daca nu stiam ca e Tudor chiar ma pacaleam.
Edit: Carmencita, nu ne mai spui nimic de Ionu si surioara lui?
szivarvany spune:
e foarte frumos Tudor
Leeloo, cred ca aceasta "criza" o resimtit cam toti si fiecare plata in plus e o provocare insa trecem cumva si acest an
Carmen, chiar asa, povesteste si tu mai multe, ce esti asa scumpa la vorba
Alice, tu pe unde esti ?
Pe restu` nu le strig ca am obosit
Eu n-am mancat in viata mea mucenici de niciun fel, aici nu gasesc asa ceva desi mi-at ifacut o pofta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/MatiasBotez?authkey=Gv1sRgCPPG5cSW5tTZVA#slideshow/5310890246856287618
in rest nu am timp de nimic