Copilasi de iulie-august 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow, ce poze , ce elegant e Luca (si ce atent la bb), ce faina esti Olivia
Foarte frumos si bb mic si a avut un botez si o petrecere pe cinste

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Wow, lume noua
Oliv, ma bucur ca ai scris, chiar si atat ... Cred ca nu ai timp si ca dureaza pana va reacomodati. Luca e bine? Cum suporta schimbarea?

Astept un semn de la tine atunci cand poti sa facem schimbul.

Fug la vizionat poze ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Un semn de la Kim!! Bravo, se vede ca v-ati distrat la botez - iar Luca arata bestial! Stiu restaurantul ala, am mincat si eu acolo - au o ciorba de burta beton...

Cristalina - ca uitasem - e vorba de clinica Dermastyle, la dr. Leventer - gasesti www.dermastyle.ro/" target="_blank">aici clinica si persoana - eu ti-o recomand cu mare placere! Apropos de puncte de grasime, si Stefan are unul (sau cel putin asta cred ca e aparut pe barbie...habar nu am ce sa-i fac, asa ca poate-mi spui si mie ce e de facut!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Gata, am vazut pozele...
Am vazut un Luca elegant si fericit...
Am vazut-o pe Oliv cu noua culoare de par
Am vazut un bb frumos si o petrecere reusita (super ideea cu ursitoarele)...
Si l-am vazut si pe tatal Oliviei ... E adevarat Oliv sau m-am inselat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, lume noo!
Olivia, bine ati revenit! Da un semn cand ajungi in Bucuresti!
Superbe pozele, minunat dansul ursitoarelor! Voi aratati minunat, putin cam obositi. Cred ca de asta nu prea zambeati...

Vazut si "fetitele" Simonei si Gabitzei!

Daria, daca vrei reteta de mucenici moldovenesti, iti trimit. Mamei ii ies bestiali Io inca n-am rodajul ei.

Cristalule, bafta multa in lumea medicala si muuuuuuuult curaj!

Noi suntem virusati, Paul are pasaport si deplasare in tara mucilor si tusei... Sper sa treaca fara alte incidente!

CAm atat, azi sunt doar eu si baietii, bona la doctori cu analize. Sper sa rezist pana deseara

Va pupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ola gagicilor !
Nu am fugit inca in Australia, desi tare as vrea, ca daca ma uit pe geam afara zici ca vine sfirsitu' lumii, abia ce ma bucuram de vreme frumoasa si calduta !
Va multumesc pentru urarile de ziua mea ... heheh, am petrecut intr-un mod deosebit, m-am intilnit la ceas de dimi cu prietena mea migrena si mi-a fo rau toata ziua, nu am fost buna de nimic ! Asa ca am stat in pat printre perne, cu telecomanda in mina si m-am uitat la filme - exceptionale Revolutionary Road dar mai ales The Reader, Kate Winslet si-a meritat premiile !! Abia spre seara mi-am mai revenit, dar era cam tirziu de petrecere, plus ca la greata pe care o aveam doar lamiie puteam ingurgita ! Asa ca masa si dansul au fost a doua zi, ca doar era si ziua mamei mele (8 martie) ... am sarbatorit in familie, asa cum imi place mie cel mai mult !
Am citit din urma, am vazut si poze multe si frumoase, observ ca a inceput iarasi atacul mucilor si tusei, nu ca la noi e altfel, si Andreiush e usor racit, doar ca el orice urma micaaaaa de muc e o tragedie !!
Ma bucur ca Olivia a dat un semn de viata si ca sint ok !!
Roberta, voi cum sinteti azi ?? Cum e Matei ?
Io l-am tinut pe gizmoncea acasa, si bine am facut, dimi cind am plecat eu era un cer de parca eram in Independence Day !! Ma gindeam ca am facut tare rau ca nu mi-am luat costumul de ski, credeam ca o sa dea cu zapada engros !
Un gind special pentru Lia ! Sper ca esti mai sus cu moralul astazi !
Si ii tin pumnii Cristalinei - pentru operatia Mariei !
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic ... deh, batrinetea asta !?
Va pup cu drag pe toate si va doresc numai bine, sanatate si o dupaamiaza linistita ! Am si ceva poze, dar fireste ca nu aici la birou, o sa le incarc de acasa (daca o sa am loc la pisiu) !
Pupici multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Intru doar sa va salut pe fuga, poate am un pic de timp acasa...am avut o noapte de zombie adevarat, la ora 2 unul gemea in sufragerie (Petro) unul scheuna in dormitor (Matei), amandoi cu febra 39
Azi i-am lasat singuri, pe la 11 mi s-a parut dubios ca Petro imi tot spunea ca nu stie ce face Matei si am fugit acasa, Matei era mai bine dar Petro zacea in pat cu frisoane si febra 4o, i-am facut cu mare scandal frectie si i-am scazut febra, i-am dus pe sus la doctor, au virozo-gripa, e urata tare...

Soacra mea e in Iasi de la 10 dimineata dar nu s-a sinchisit ca astia doi bolesc in grup, i-a vizitat 5 minute dupa ce am fugit eu inapoi la serviciu...

Tata e la control la un cabinet particular de cardiologie, e plecat cu sora mea...Doamne ajuta!

Pupici, fug la spitalul de acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea de Pupi, unde sunteti, cum sunteti ???

Roberta, multa sanatate la voi si tie multi sa rezisti !

Alice, sanatate si voua

Pupici la trupa, o seara faina sa aveti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, sunt aici, dar mi-a iesit prost testul de diabet gestational si nu m-am bagat la discutiile despre gogosi si sfinti :(
tudor e atat de frumos, am mai vazut frumoasele lui caro, coco, numai copii frumosi.
azi sunt acasa ca philip e racit si stau cu el pana la 11, apoi vine tati sa preia stafeta.

philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Philip - multi si sanatate lui Pupi!
Roberta - multa sanatate si la voi - sper ca baietii tai sa fie mai bine!
Vazut si eu fete frumoase de Kro - mi-a placut mult rochita Alessiei!!!

Ce mi-ai facut tu Roxana cu site-ul acela de bunatati...aseara am stat pina la 11 sa coc Crescento - a iesit super, asa ca am sa mai incerc din retetele de acolo - in weekend cred ca ma bag la ceva dulce...

Fug la treaba dar nu inainte de a va ura o zi frumoasa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput