Copilasi de iulie-august 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani mamicilor!

Am fost la 10 la serbare, am primit o inimioara cu floricele lipite de manuta Mariei...Serbarea ca de obicei o mare zapaceala ...Mai putini parinti dar copiii mult mai zapaciti...hehehe
Maria fara stare ca de obicei, am cateva poze "uite Maria, nu e Maria" ca nu a stat pe locul ei prea mult.

In weekend am primit flori, John a bucatarit si eu am facut prajiturici mici si prajitura rotunda asa ca dupa ce am terminat Maria a intrebat cand vin musafirii si unde punem masa..."cand incepe petrecerea mami?!"
Evident toate asezonate cu "iar e ziua ta?!"

Gabi, nu vindeti!!! E pacat de atata munca. Acum oricum nu e momentul sa vindeti si pana o sa fie momentul o sa fiti deja mutati.
Sper sa treceti peste toate si sa va mutati curand la casa voastra.

Gata cu pauza. O saptamana minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro, super frumoase fetele si au un aer atat de elegant si domnisoresc
Cristal, deci v-ati chefuit

Eu sambata noaptea la 12 aprindeam lumanari si cantam lamultiani, Giulia le primise cadou impreuna cu o bucata enorma de tort ... ca la nebuni ... Giulia un`antr`una repeta mai pune o data lumanarile astea romantice si canta`mi, mami, canta`mi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...saptamana asta mandra este in tura de dupa amiaza,asa ca am fost cu ea la servici,am impartit flori si bomboane,am rezolvat neshte treburi am venit acasa i-am dat sa manance si am predat cupilu la gradi(spre fericirea baietilor care au chiuit si au sarit in sus cand au vazut-o)
Caro meii ce domnisoare frumoase si cochete sunt mandrele tale...auzi tati si-a cumparat pistol?
Robi multa sanatate sotiorului si lui Matei...la mandra la gradi nu-s cupii bolnaviori insa la teatru am fost inconjurate numai de muci, tuse si stranuturi
Daria ce o sa te mai pomeneasca ginerica ca o inveti pe Giulik cu cine romantice,lumanari si iesiri la restaurante
Leeloo va tinem pumnii sa terminati casa..si sa ne invitati la petrecere de casa noua!
Cristalina asteptam pozele cu Maria la serbare...meii si nu i-ai facut tort lui John de ziua lui,ntz,ntz,ntz:)))
Roximerci mult pentru reteta,l-am impresionat pe sotior cu talentele mele culinare,am facut si ciambelee si mucenici si au iesit super,pun si poze,interzise pentru AndreeaP
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/martie%202009/
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

va roooog o reteta de mucenici si pentru mine ..eventual daca se pot face la masina de paine ...ar fi super !!!
pup si revin ca urla copilul de foame
multam

Mergi la inceput

Simona uite reteta lui Roxi de cozonac pufos pe care am folosit-o io pentru mucenici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=88241
am pus toate in masina de paine,la programul de aluat de pizza unde l-a framantat vreo juma de ora si l-a crescut o ora si a iesit super!!spor la treaba daca te apuci de lucru

Mergi la inceput

super !!nu stiam ca merge cu reteta aceea ...
multam ..
ii dau sa pape lui coco , il culc si ma apuc de ei ..ca mi-ai facut pofta !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce frumoase sunteti, amandoua, Ioana si ce harnicute, dar vad ca nici Blue nu se lasa
Eu a fost musai sa prestez cremes, iar
Si Giulia a descoperit mirajul salatelor de verdeturi cu smantana si ... veti rade ... bananele Nu a vrut sa le guste de vreo juma` de an, vineri si sambata a mancat vreo 10 banane sa se satura

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, duamnelor! sa fim sanatoase, sa fim iubite, sa fim fericite, sa fim...;)) si hepi barzdai ionului de papa!
multumesc de urari, am reusit si i-am facut surpriza, de ziua ei pe la prinz am fost acasa, nu spun cita bucurie pe capul ei
lioo, sunt unii care nu pun accent pe nijte chestii pentru ca nu le stiu importanta da` asta nu inseamna ca sunt indiferenti, poate e si cazul fratelui tau, nu stiu
olivia nu aparu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
olivia nu aparu?

..pai dupa cum zise Daria,ii trebuie niste moare de varza sa se dreaga

Mergi la inceput

gata ..le-am pus ...
le-am vazut pe fetele lui Kro ...si m-am minunat cat sunt de gingase !!!
iar gorodica zici ca este VEronica ...
vleauuu si ioooo o fetita

Daria ...zi si tu retete de creme ...rapide si cu muuuuuuulta ciocolata
mai daca sunt chiar off topic ..trageti-ma de urechi ...dar mi-e asa lene sa inchid /deschid subiecte ... plus ca ma mai si enervez cand mai citesc unele si altele ...

pupam

Mergi la inceput