Copilasi de iulie-august 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Multumesc Eli, esti draguta, stiti, nu am scris aici ca sa primesc compatimiri sau ca sa cersesc atentie, am simtit doar nevoia sa exprim in cuvinte niste simtaminte, cuiva impartial, neutru

Si da, este 8 martie inca in Romania dar...too late pentru unii:(
Chiar asa de greu o fi sa deschizi gura sau sa scrii un sms ca sa bucuri cu o urare pe cineva care ti-a dat n-spe dovezi de grija si devotament inca de cand ai deschis ochii pe lumea asta? :((

De la sot am primit un ghiveci plin de viata cu mladite de trandafiri rosii de gradina infloriti, spun plin de viata pt ca e vb de trandafirasii aceia micuti culoarea sangelui dar care parca degaja energie in jur, infloresc tot timpul anului si nu-s sensibili. Si o pereche de cercelusi finuti de argint. De la Danut am primit multi pupilici si zambete dragalase, strangeri in brate si multe declaratii cu "te iubesc mami cat tot universul" ... Mama mi-a trimis urari prin sms din partea ei si-a tatei care nu se pricepe cu mobilul, eu am sunat-o sa-i urez prin viu grai, cadoul o asteapta pana cand va veni in vizita. Singura persoana din minuscula mea familie de origine care m-a uitat complet e tocmai cea in care am investit cea mai mare afectiune si grija...soarele va rasari maine si fara urarile lui

Alice, Corina, va doresc cu o zi intarziere (scuze, ieri am intrat pe net doar tarziu in noapte, cred ca spre dimineata zilei de azi) numai bine si La multi ani !

eu acu pun sa coc ciambellele, sper sa reuseasca ca altfel....altfel nimic, mai incerc in viitor

noapte buna copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

am prajit ciambellele...super reusite! pufoase, aromate, neunsuroase...merci de reteta Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

La multi ani ! tuturor mamicilor de 8 Martie!
Va pupam,
Revin saptamana viitoare!

P.S. Felicitari Roxana Si Eli pt bb-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele si un buchet de virtuale pentru toate mamicile din lume!!!! dar pentru voi in special!!!!

Vad ca ati fost foarte active vineri si in weekend - abia am putut sa va prind din urma - si nu v-a fost deloc mila - de juma' de ora citesc de meniurile din weekend si vizionez blogul ala demential cu retete...

Sunt datoare si niste urari:
LA MULTI ANI pentru Andreea, Corina si Alice!!! Sa fiti iubite, dragelor!
LA MULTI ANI si pentru taticii care si-au serbat ziua de nastere, multa sanatate!

Va multumesc de asemeni si pentru incurajari - voi stiti ca eu nu imi pierd speranta asa de usor - mai am si eu momente de cadere si s-a nimerit tocmai acum unul...dar stiu si eu ca va fi bine - asa cum spunea si Lia - Stefan e copilul meu mult-iubit si mult-dorit si pentru mine el va ramine in veci asa, iar eu voi face tot ce-mi sta in putinta sa-l feresc de tot ce-i rau pe lumea asta!

Vremea din weekendul asta nu prea a tinut cu noi - de altfel vad ca se anunta vreme schimbatoare si in continuare - dar ieri am fost la "mosie" sa facem ceva curatenie pe teren - din pacate nu am terminat, cred ca ne mai trebuie citeva zile pline, nici "instrumente" nu am avut - dar sper sa ma dotez pina in weekendul viitor. Din pacate sotul meu s-a descurajat tocmai acum, ca tiganul la mal...zice ca el nu mai vede iesire, ca nu stie cum o sa terminam noi casa asta ca nu avem de unde sa mai scoatem bani, ca poate e un semn ca ar trebui sa o vindem... Ca suntem inglodati in datorii, ca el nu mai vede iesirea si ca el nu se mai vede locuind acolo ca isi da seama ca nu avem cum sa o terminam - ca mai bine o vindem si ne platim datoriile... Si ce facem??? Asta i-am spus eu evident - adica pina acum am cautat solutii, am gasit, am ajuns pina in stadiul asta si sa renunt acum?? Pentru nimic in lume!!

Asa ca trebuie sa ma gindesc serios cum sa-l ajut sa mai facem rost de bani...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Leeloo, sunt sigura ca gasiti solutii si va veti muta la casuta voastra de vis

Noi raportam o seara la restaurant, cu colegele, pe banii sefului, Giulia s-a simtit foarte bine

Treceti la semnat condicaaaaa pana nu scot parul !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

La raport repede sa scap de bata!

Eu stau azi ca pe ace, Petro e virusat rau, stranuta si ii curge nasul, de azi dimineata a inceput si Matei, sper din tot sufletul sa nu ma sune de la gradi...

Ieri am fost mare gospodina, chef de sarbatorit nu am de unde sa am, asa ca am facut in premiera nationala mucenici (adica sfintisori cum li se spune in Moldova), nu stiu daca voi repeta experienta dar macar sunt multumita pentru ca i-am dus tatalui meu.

Sambata am stat toata ziua la el, parca e ceva mai bine, maine l-am programat la un cabinet particular la un consult cardiologic, vom vedea ce urmeaza...

V-am pupat, o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Neata si de la noi !!!
LA MULTI ANI pentru ieri tuturor mamicilor !!!si multi de la noi !!!

noi am fost foarte plimbareti in wknd ..sambata am ajuns in Herastrau ..era asa placut ..doar ce plouase si era un aer curat !!!
am facut cateva ture cu bici... am dat de mancare la veverite
seara am fost putin prin Mall ...erau reduceri de 70% in unele magazine ...asa ca am putut lua cadouri !!!
iar ieri am fost si am impartit floricele si mici cadourile pe la bunici si alte mamici !!!

Gabi , si eu zic sa nu va lasati ..si mai ales sa nu o vindeti ...paote nu veti reusi sa faceti mare lucru anul asta ..dar cand se vor mai limpezi lucrurile ..o sa vezi ca o sa fie bine !!!
este un an dificil ptr toata lumea ...dar o sa treaca !!!
poate sa amenajati doar o parte cat sa puteti sta ..si apoi pe parcurs ...nu stiu ...zic si eu ...
noi si acum mai avem camere goale in care atarna cate un bec ...
Lia ... stii ce ? o sa-si dea seama atunci cand va fi si el parinte !!!

Ciambellele au fost grozave !!!ieri am pus peste ele niste smantana si dulceata de fructe de padure si le-am transformat in papanasi ...
in curand incerc tarta alpina cu mere ...

Roxi , cum sunteti ?
am vb si eu cu Olivia ieri ..inca nu au reusit sa -si revina din oboseala mai ales ca au petrecut fain la botez ...
o zi faina va doresc gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabi , ,, multa sanatate va dorim !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, multa sanatate va dorim
Blue, v-ati dat cu totii in biciclete ? Si n-ai pus tu poze ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI ALICE, ANDREEA si CORINA!

LA MULTI ANI tuturor MAMICILOR!

Edit: poze de la serbare

Mergi la inceput