FIV in Europa (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

OneFineDay, si eu am anticorpii tiroidei.

ATPO = 32,38 (cel putin asa arata in octombrie anul trecut - de atunci nu am mai refacut analiza. medicul meu mi-a spus sa repet toate analizele tiroidei luna asta).

in schimb, valorile tiroidei sunt in parametrii normali (T3 , T4).

trebuie intr-adevar monitorizate aceste valori. eu la primul fiv (esuat) am avut valorile T3 si T4 iesite din schema. asta cred ca a fost si motivul nereusitei.

a fost insa pana acum prima si ultima oara cand am avut probleme cu tiroida (nu am facut niciodata niciun tratament), dar timp de vreun an ...cred...imi faceam luna de luna analizele (T3 si T4).

iti doresc numai bine si ma bucur ca esti optimista. si eu am auzit numai laude la adresa acestei clinici.

succes!

h.

14+
multumesc lui DD

Hepilica multumesc mult de raspuns. felicitari ptr burtica si tinem pumnii! Nu am inteles insa daca ai facut tratament ptr aceasta tiroidita autoimuna. Cum ai reusit sa ramai gravidutza? Iei ceva tratament acuma?

Multumesc inca o data de incurajari!

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Ala eu am luat dupa punctie 6 capsule de utrogestan s doua pastile de duphaston. nu mi-am facut analiza progesteronului. Si acum iau 6 capsule de utrogestan
Progesteronul ajuta mult sarcina in nici un caz nu ii face rau.

Onefineday eu am facut fiv la wunschbaby. Ana e o scumpa. Daca te pot ajuta cu ceva sa imi zici.

Bafta multa tuturor

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Felicitari ptr burtica la dublu ;-) Ce minunat! Merci mult de raspuns Elena,ti-am trimis un mail cu mai multe intrebari in leg cu clinica. Sunt asa de incantata de Wunschbaby dar sper sa nu ma bucur prea mult.... Noua ni s-a recomandat IMSI si Polar Body. A facut careva dintre voi asta?

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fete dragi

Va multumeeesc muuult pt toate gandurile bune, chiar v-am simtit atat de aproape
Multumesc si lui miki, mesagerul meu

Eu asa cum ati aflat sunt happy si plina de speranta...
Stiti ca obisnuiam sa spun ca nu-mi doresc decat sa stiu ca plec cat de cat de la niste premise ok, si de-acolo sunt dispusa sa incerc iar si iar ...
Ei, acum e pt prima oara cand simt asta.
Evident, e doar un pas si stiti ca pana la beta mai sunt atatea hopuri...
Dar eu sper ... SPER ... SPEEER

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisule Spera ca ai de ce. Mi-au dat lacrimile la mesajul tau . Mai faceti IMSI?

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Pisix bravo fetita! Bafta multa in continuare sa-ti vezi visul cu ochii!

pishko 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Pisixsa fie intr-un ceas bun de data asta!Tin pumnii!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bravo Pisix!Bafta maximaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ce ma bucur Pisix, mi.au dat lacrimile citind optimismul tau!!! Multe felicitari si bafta! Trebuie sa fie cu II!!!!

Kitta bafta joi, sa te simti si tu asa plina de optimism ca Pisi!

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

My babys : din 16 ovocite, 14 au fost mature si 11 s-au fertilizat normal
Nu stiu ce inseamna normal, oricum eu sunt convinsa ca dr Platteau le-a facut ceva si celorlalte, belgienii fac tot felul de chestii ...neortodoxe
Nu am avut pana acum niciodata o rata asa buna, de obicei din 10 ovo matura se fertilizau cam 1/2

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisix felicitari pentru puiuti. Sa dea Dumnezeu sa vii graviduta acasa. Tinem pumnii stransi in formatia de 3 in 1. Bafta multa.

Kitta mult succes la consultatie. Bine ar fi daca ar descoperi care e buba la voi sa fii si tu cat mai repede graviduta. Tinem pumni stransi sa te intorci cu vesti bune.

Bafta multa fetelor si va doresc din suflet sa va mutati cat mai repede la odisee.

Pupici.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput