FIV in Europa (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Pis, scuze nu am vazut mesajele. intru mai rar din lipsa de timp. vezi ca ti-am raspuns acum; ai PM. Primosiston l-a luat o prietena din Austria, nu stiu farmacia, stiu orasul-Graz;a costat 5 euro dar transportul 82 euro cu UPS; au ajuns a doua zi. Transportul a trebuit sa-l plateasca ea acolo.I-am trimis reteta scanata si nu au fost probleme la farmacie. Daca stii germana intra si cauta o farmacie cu comanda on-line. multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

OneFineDay, nu am facut niciun fel de tratament pt tiroida. Dr. mi-a spus sa asteptam si sa monitorizam indeaproape parametrii T3, T4, TSH pentru ca nu aveam niciun fel de simptom specific bolilor de tiroida. Absolut niciunul. Intamplator am facut aceste analize exact in momentul in care acesti hormoni au fost dereglati (ianinte nu avusesem nimic, niciodata). Initial mi s-a pus diagnostic de tiroida autoimuna.

Nu am facut vreun tratament specific niciodata.

Am mers apoi, dupa cateva luni (deja avusesem esecul primului FIV) la Medlife la dna dr BEJENARIU care este endocrinolog si face parte din comisia FIV. I-am povestit de pataniile mele, i-am dat analizele, m-a consultat, am refacut analizele...in fine, o gramada investigatii. Insa, de aceasta data toate, absolut toate analizele au iesit ok, mai putin ATPO. Nu mi-a dat niciun taratament. Mi-a spus ca probabil a fost un episod de hasitoxicoza.

Insa, m-a asigurat ca FIV-ul facut pe hormoni tiroidieni iesiti din parametrii normali duce 100% la esec.

Prin urmare, nu am facut tratamente, hormonii mei si-au revenit singuri.

Sarcina pe care o port acum este obtinuta normal, este o minune. Nu am facut niciun tratament. Multumesc lui Dumnezeu.

Zilele astea voi repeta si eu analizele tiroidei.

Nu te speria. Daca T3,T4, TSH sunt in limite normale iata ca se poate obtine o sarcina.
Parerea mea este sa mergi si la un endocrinolog care are habar si de FIV-uri, de infertilitate.... Ti-o recomand pe dna dr Bajenariu de la Medlife. E tanara, comunicativa, disponibila si cu multa experienta in infertilitate.

Sigur va fi totul bine. Esti pe drumul cel bun.

h.

14+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

hepilica draga mea

asa de mult ma bucur ptr tine. Doamne ajuta sa ai o sarcina excelenta! Te simti bine?

merci mult ca ma linistesti si merci de recomandari. Eu din pacate nu ajung prin Romania dar poate poate o sa vin intr-o zi. Medlife-ul e in Bucuresti? Din cate am inteles eu nu e imposibil sa ramai gravida cu diagnosticul asta in schimb afecteaza sarcina foarte nasol, mie mi s-a spus aici ca o sa fiu sub observatie tot timpul (asta in caz ca se intampla minunea intr-o buna zi...)

Fetelor care ati fost la Wunschbaby in Vienna - vreau sa va intreb - cat v-a costat prima sedinta? Pe mine m-a costat 115 euro inclusiv test de sperma HALO desi de la inceput mi s-a spus ca prima sedinta e gratis?

Pisix am inteles ca voi a-ti facut IMSI...la ce clinica?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

fetele,
am fost azi la dr, sunt f trista, plang si beau, ca, na, ce mai pot face?
am facut un bilant al celor 3 fivuri si a concluzionat, cum nu raspund la tratament, cum la cel mai puternic am avut doar 2 foliculi, 1 fertilizat p la 4 celule, nu-mi mai da trat cu stimulare; deci 3 cicluri in unu (uite s-a gandit baiatu' sa-mi economiseasca si banii, ca mi se mai ramburseaza doar 2 incercari)fac, pe ciclu natural si platesc doar 1! ce baiat bun! :)
deci, disperata, plang; desi fac accupunctura la o chinezoaica mi-a intrat in cap sa merg la unu' cu rezultate f bune, chiar si la o baba ca mine, om vedea, ca sta si f departe de mine, dar, deh, disperatu' se agata de orice....
fac o pauza p in mai (ca mai am si examene importante de pregatit, ca dc una nu merge, nu pot renunta la tot) si de atunci 3 cicluri naturale, nestimulate, cate un folicul (sper, ca poate sa fie si nada), pick-up si Dzeu cu mila...tot ce o sa mai fac e accu, omnibionta, poate imi da accu si o dieta, mai merg la banneux, o biserica cu minuni, si daca nu, imi bag picioarele, scuze, dar nu mai pot, simt ca mor, ma lasa nervii.... dc nu tb sa am copilul meu, asta e, nu ma pot opune vointei divine... si nici nu cred ca o sa optez pt o alta varianta, ca inca nu pot accepta, cred ca mai astept cativa ani...
dc nu ma sinucid si tb sa merg inainte, tb sa-mi gasesc alte orizonturi.. nu vad nimic acum, dar in timp, o sa -mi gasesc obiective, tot n-am de ales... ma doare ingrozitor cand vad mame cu copii, cand vad nasteri, cand vad complicitatea intre mama si copil, si imi dau seama ca eu nu voi trai niciodata asta... dar, in fine, maine e o alta zi, si poate in timp o sa am alte pcte de vedere... ca tot nu-i de ales..

mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

nicole_40 , draga mea... si eu simt la fel de multe ori..te inteleg perfect.....dar maine o sa fie mai bine o sa vezi. Trebuie sa fim tari si sa luam asta ca pe o incercare de la Dzeu si tu stii ca numai oamenii speciali sunt pusi la incercari..... Nici eu nu pot sa accept o viata fara copii si dupa multe esecuri e greu sa mai speri...dar sper din tot sufletul sa gasesti liniste si lumina in sufletul tau.

eu ma gandesc uneori ca...unii copii cresc in burtica...altii cresc in suflet.... Eu cel mai mult imi doresc sa fiu MAMA si daca nu o sa pot sa am copii pe cale naturala....poate nu o sa mai fie asa de important peste cativa ani...tot o sa fiu mamica intr-o zi....cineva o sa ne zica mami si tati...de asta sunt sigura.

te imbratisez cu drag si iti transmit un pic de speranta si incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Nicole: te inteleg perfect si sunt alaturi de tine

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

nicole_40 - draga mea .... plangi, revolta-te, enerveaza-te dar nu te lasa coplesita
Forumul este un loc unde am invatat o multime de lucrui, dar si unde am vazut cazuri aparent imposibile, rezolvate.
Cum ?
Cu perseverenta.
Nu renunta sa crezi in sansa ta

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

OneFineDay, scuze...nu vazusem ca de fapt nu locuiesti in RO.
draga mea, eu acum ma simt bine. au fost cateva saptamani cumplite, dar nu din cauza tiroidei ci...simptome groaznice de sarcina.., dar nu m-am plans niciodata, din contra varsam si multumeam in gand lui DD pentru minunea pe care o port in pantec. fii curajoasa si nu iti pierde speranta. SE POOOAAATE!!!!

nicole, cred ca toate fetele de pe acest forum au trecut la un moment dat prin ceea ce treci tu acum. nu e usor sa simti ca totul se prabuseste in jurul tau. dar uite! mai devreme sau mai tarziu toate visele se implinesc. DD e sus, iar dorinta noastra de a avea un puiut e atat de puternica, e o dorinta divina. Vei vedea. asa cum spunea si pisix, nu-ti pierde speranta si persevereaza.
eu cred in minunile pe care le face DD. suntem alaturi de tine.

h.

14+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Dragutele mele va invit la un nou capitol norocos AICI

elena +21
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritm_alert spune:

sunt noua pe forum...in sensul in care va urmaresc discutiile in mod pasiv.
am mare nevoie sa vad ce documente juridice se incheie cu clinicile de fiv din afara...stiu ca sunt multe mamici care au pastrat astfel de documente, iar sprijinul lor in demersul meu ar fi extraordinar.

sunt 2 motive...unul din ele e acela ca sunt jurist si ma documentez pt o lucrare cu tema implicatii juridice si alinierea la legislatia UE in privinta reproducerii umane asistate. vreau sa studiez aceste documente, dar am inteles ca sunt confidentiale si prezentate doar pacietelor la momentul semnarii.
si 2...imi fac curaj sa fac un fiv...dupa 2 sarcini extrauterine:(

va multumesc anticipat si sper ca rezultatele lucrarii mele sa ne poata ajuta pe noi toate cele din din romania.
cu multa simpatie,
ritmuletz

Mergi la inceput