FIV in Europa (16)
Raspunsuri - Pagina 18
elenada spune:
Pisix scot majoretele. Doamne ajuta sa te intorci graviduta.

Pup toate fetele si va doresc bebelusi cat mai repede
elena
+20 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LucaLuca spune:
Minunate vesti de la Pisix. Eu am un feeling foarte pronuntat ca va reusi!
Pisix, acum lasa-i pe aia mici sa se iubeasca si tu bucura-te de Paris. Iti urez sa te cheme inapoi la Brx abia peste 5 zile, sa iti transfere blastocistii!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ala77 spune:
Goss76 Multumesc pentru raspuns. Am tras o portie buna de plans. M-am gandit ca urmeaza sa apara CM, caci in ziua ET am avut 40. Nu cred ca e normal sa scada. Tu l-ai masurat inainte de ziiua 6? De ce nu iau progesteron intravaginal? Nici eu nu stiu, desi am intrebat de mai multe ori daca n-ar fi bine sa iau si utrogestan, raspunsul a fost "nu, e suficient". Deci, acum voi mai lua in plus inca o tableta de Duphaston. Nici nu stiu daca sa mai repet, sau sa fac direct HCG. Tu in ce zi ai facut HCG-ul?
goss76 spune:
Ala nu am vrut sa te intristez. Din cate stiu eu trebuie sa iei 300 ml progesteron/zi . Eu am luat 400 cu tot cu progesteronul injectabil. parerea mea este sa completezi pana la 400 cu utogestan ca nu are ce sa-ti strice si sa faci testul la 11-12 zile de la embriotransfer( embrioni 48 ore nu blastocisti). Aceasta perioada este oricum foarte stresanta si nu stiu daca poti sa fii calma dar incearca totusi sa nu fii foarte trista. Nu se stie niciodata. Eu de exemplu m-am dus cu sangerare sa fac bhcg si cu inima cat un purice si a iesit super bine.Iti urez numai bine.
Pisix se pare ca ai trecut de prima piatra de incercare. Si cand ma gandesc ce ti-au facut astia din Romania si cat timp ati pierdut pentru ca nu sunt in stare sa fac TESA cum trebuie. Sper din tot sufletul sa ma urmezi ca esti sora mea de suferinta.
Pupici,
Heleny
12+

ala77 spune:
Goss Nu m-ai intristat deloc. Portia de plans am tras-o inainte de a citi ce ai scris. Dar din contra, mesajul tau m-a mai linistit. Cred ca am sa pun si utrogestan.
Moniland spune:
ala, eu luam dupa punctie 9 ovule de utrogestan/zi, adica 900 mg progesteron zilnic.
Pisix, super vesti!!!!! Sigur vei reus! Asa aproape nu ai mai fost. Tin pumnii in continuare. 
21+

li_am spune:
ala, si duphastonul este tot un progesteron, eu de exemplu am primit doar 0.4 progesteron si 2 pastile duphaston. nu-ti face beta inca, nu cred ca e concludent. bafta multa!
pisix poate ne aduce vesti bune pana la capat! sunt invidioasa, vreau si eu la paris! 
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
4+
oanademunck spune:
Da si eu ma bucur f mult pt Pisix. Din pacate n-am apucat sa vorbim personal dar din mesaje se simte o nota foarte pozitiva si ma bucur f fff mult pentru voi si rezultatele de azi..da o sa ma bucur si mai mult cand o sa-ti tii in bratze puii de la belgieni:)
Enjoy Paris!!Si astept vesti bune la ET!!
ala77 spune:
multumesc, fete dragi!
Eu iau 2 fiole progesteron si 2 Duphaston. oare sa iau si utrogestan? Nici eu nu stiu de ce mi-au dat Duphaston si nu Utrogestan. Nu e mai bun utrogestanul? Voi ce credeti?
hepilica spune:
Bravo Pisix! Felicitari! Si eu cred ca va fi bine de data asta. Abia astept sa ne dai vestea cea mare. Dupa atatea chinuri...trebuie sa fie bine. sunt alaturi de tine si iti tin pumnii!!!

Beatriz, ce mai faci? Cand mergi in Austria? Cum te mai simti dupa operatie? Sper din tot sufletul sa auzim numai de bine.
Moni, Elena - va pup fetelor si va urmaresc si la odisee. Ma bucur ca sunteti bine.
Bq, ce mai faci? Ce face bb? Mai ai putin - putin pana iti vei tine baietelul in brate. O, Doamne!!! Iti doresc sanatate multa.
h.
14+
multumesc lui DD