FIV in Europa (16)
Raspunsuri - Pagina 17
pisix spune:
o-ho, multumesc fetelor
nu stiu daca maine voi mai avea net dar fac eu cumva sa ajunga vestile la voi 
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
Stimulare pt ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - final martie 2009
felicia_ spune:
Pisule, si eu, si eu! Tin pumnii stransi, stransi!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
li_am spune:
Neata fetele,
nu stiu cum se face da' tot aici trag... oricum, vad ca e un trend general, nu-s numai eu, e greu sa pleci de aici dupa ce toata lumea ti-a fost alaturi, as vrea sa raman aici pana va vad pe toate cu semnatura cu carucioare... aici e cald si bine. si la odisee presupun ca e cald si bine dar cu o burtica mica-mica parca nu ti-ai castigat in totalitate dreptul de a-ti baga nasul...
elenada, tu mai stii ce beta ai avut, stiu ca nu e o statistica foarte clara, dar sper si eu la semnatura ta (e atat de frumoasa!).. moniland, (idem) sa aveti sarcini usoare si cu bebici sanatosi, destepti, grasunici si frumosi la termen va doresc voua si tuturor gravidutelor de pe aici!
Fire, nico, pishko, miki, luca, cristal, beatriz (bafta la wunsch), pisix (bafta si tie la belgieni) - sa va intoarceti acasa 
, ioana, kitta, oana belgiana, mahaui, tuturor va multumesc si va doresc stiti voi ce! (

)
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - aceeasi clinica, ET cu 2 blasto, beta in ziua 10 - 367.9!
KoraPop spune:
Pisix bafta muuultaaaa!
Bafta tuturor de aici!
Kora
CARPE DIEM!
Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.
Blanche25 spune:
Pisix pumnii stransi astazi, sa ai ovocite grase si frumoase
Li-am felcitari pentru sarcina, cand faci eco? Sa te vedem si pe tine cu 2 carucioare?
Va pupic
miki-miki spune:
Vesti de Pisix
, are 16 ovocite
.
DOAMNE AJUTA sa gaseasca si gigei voinici , cel putin 16 !!!
Miki Anul asta pun de-un pui
bulinanico79 spune:
Pisix multa bafta iti doresc si eu
Beatriz bafta si tie la consultatie...eu merg si la Wels si la Viena la prima consultatie...si ne hotaram acolo![]()
Pis si eu merg in Austria saptamana viitoare...daca mai ai nevoie de medicamentul respectiv trimite-mi un PM.
li am felicitari din tot sufletul...ai vazut ca a fost ok pana la urma
. Incepe sa imi placa din ce in ce mai tare de Goldenes Kreutz![]()
Nico
ala77 spune:
Buna fetelor!
Am o intrebare: stie cineva care sunt cauzele lipsei de raspuns la administrarea de progesteron? Si-a dozat cineva progesteronul dupa ET? Eu sunt in z6 dupa ET, primesc zilni 2 fiole progesteron intramuscular si 1 tableta Duphaston, si cu toate acestea progesteronul meu e 18,5 ng/ml!!!!!
goss76 spune:
Ala, si eu mi-am facut estradiolul si progesteronul in ziua 6 de la embriotransfer ca eram stresata ca nu asimilez si voiam sa verific. Ce pot eu sa-ti zic esta ca 18,5 nu e chiar putin. Mie la fiv-ul nereusit cu embrion congelat mi-a iesit 219 estradiol si 6 progesteron.Am marit doza cu un duphaston ( luam 9 ovule utogestan pe zi) si mi-a mai crescut la 10 dar in final a scazut din nou. Mie bHCG mi-a iesit atunci 5,75 ceva de genul acesta a crescut la 39 dupa care a scazut semn ca era sarcina oprita din evolutie. La Fiv-ul urmator a iesit in ziua 6, 220 etradiol si 25 progesteron . Am suplimentat cu progesteron injectabil zilnic( luam 300 g progesterin ovule si un progesteron injectabil la 2 zile) si a crescut la 40. Bhcg a iesit 333.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu iei progesteron intravaginal deloc?
Heleny,12+
miki-miki spune:
Alte vesti de la Pisix
, redau cuvintele ei " Veste suuuper:s-au gasit din prima
multi si care miscau -pt prima oara cand ni s-a intamplat asta. Simt ca e prima oara cand plec cu sanse reale. Sotul nici nu a facut anestezie, el e super OK, nu l-a durut deloc"
Bravo Pisi!!!
Miki Anul asta pun de-un pui