FIV in Europa (16)
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Camid, uita aici adresa de la Farmacia Billmann din Franta. poti scrie in engleza, franceza si cred ca germana
pharmaciebillmann@wanadoo.fr
20+

li_am spune:
Buna dimineata
va spun si eu, pe strada mea a iesit deja odata soarele (si de atunci asa a ramas) dar eu vreau doi sori pe strada mea. Mai precis o sora pt Liam sau poate doua... Dar de data asta nu mai caut nebuna pe net, nu ma mai agat cu disperare de cel mai mic semn/simptom (de data asta nici nu am avut vreunul (o fi de bine, o fi de rau...
)... nu mai numar minutele pana pe 19 februarie (mi-e si rusine sa va spun ca ultima data imi luam temperatura intr-un loc tare intim din ora in ora sa vad daca nu cumva a scazut sub 37.4 sau cat naiba era...) citisem eu pe net de temperatura bazala (de ce am presupus eu ca acolo e baza
) care e mai ridicata daca esti gravi... de data asta mi-am impus sa fiu cool. Nu intru pe net decat de 2-3 ori pe zi (ceea ce e putin), nici macar zilele nu le numar, ieri am numarat prima data cat a trecut de la ET, poate "indiferenta" asta ajuta la ceva.
Hai ca mai un pic si scriu ca mie nu-mi pasa de rezultat, cred ca m-am relaxat prea tare... trec de la o stare emotionala la alta dintr-un minut in altul, or fi hormonii de vina? 

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!
bryny spune:
buna fetelor!sunt terminata si vam mai citit si pe voi si mam terminat de tot.eu sunt inca la faza aia de tratamente cu antibiotice pt chlamidia.am invatat pana acum un lucru ca nu trebuie sati faci planuri de viitor.am facut 4 luni de tratam si am repetet analiza si mia iesit din nou pozitiv cu un nr mai mic dar tot mai este ceva.am inceput azi cu zinnat de 500mg si dupa o luna de la terminarea tratam voi repeta analiza.eu care credeam ca deja luna aceasta voi fi la viena la prima consultatie
spunetimi va rog un medic bun gineco din bucuresti care sa ma vada si inainte sa plec la viena si dupa sami monitorizeze sarcina.eu am fost pana acum la dr. Pana dar nu prea suntem compatibili sa spun asa. please!
oanademunck spune:
Li_am eu tin pumnii stransi stranis sa vii cu beta mare!
Citeam ce ai patit la prima sarcina,incredibili docotrii acestia uneori... palaria jos pentru toata puterea de lupta de care ati dat dovada!!!!!!
cristal1995 spune:
bryny: chlamydia se trateaza cu Summamed, un antibiotic extrem de puternic. Intreaba-ti medicul. Trecand peste faptul ca tratamentul cu acest antibiotic dureaza doar 2-3 zile, nu 4 luni!
Pupici
Aly
bryny spune:
Cristal Multumesc frumos!am sal intreb pe medic!eu mam tratat la um medic dermato-venerice lector universitar si f in varsta el ma tratat pe vechi pt asta mam si dus la el specialitatea lui fiind bolii cu transmitere sexula. Dansul poate nu stia de acest antibiotic sau poate ca boala in vaza incipienta se trateaza cu anibioticul asta puternic care spui tu.eu daCa o am de multi ani ce crezi ma pot trata cu acel anibiotic???O FI scump ca ultima oara el cauta sami deaun antiiotic mai ieftin si iam spus eu ca nui problema de bani lui i se parea scump zinatul.oricum o sami notez si ma duc iar la el sai spun despre acest antibiotic!mersic!
lilianaFi spune:
Seara buna fete dragi! 
Pisix in ce stadiu esti?...cind pleci la Bruxel? te astept cu vesti bune
......mda eu ramin pe bara...s-au refacut "balariile..!"
Claudia79
..multu..pt gindul bun!
Miki-Miki
...mda...am si endometrioza...iar la ultima hsc operatorie nu mi-au pus nimic:sterilet sau balonas...sa tina peretii uterini departati pt a se vindeca ...uff...acum..de fapt luna viitoare trebuie sa fac o hsc operatorie cu punerea unui sterilet sau balonas...ma gindesc unde sa merg ca aici in italia nu se pune nimic..iar eu nu mai ies din acest cerc vicios in baza lor...
Moniland
...dupa fiecare intervetie de acest gen..trebuie o pauza de 3 luni...mai multe interventii op.decit tentative fiv fac eu....si numai am deloc rabdare...dar stiu ca trebuie sa am ca nu am incotro....asta e....
Goldi
...tu ce probleme ai cu uterul???
Blanche
...asa e iubita...sint cu speranta si rabdarea la pamint...tot asteptind...dar tu ce mai ai de gind???
Fireyes...
...iubita ma intrebai ce voi mai face...initial nu mai voiam sa fac nimic..acum ma gindesc..sa fac o alta hsc operatorie cu sterilet(sa vad unde merg sa fac...)si voi mai vedea...in speranta ca se va reparaa o data si uterul asta al meu...apoi...fivet...etc...ma mai gindesc si la alternative..adoptie..mama purtatoare...e cam ceata in creierul meu....dar merg inainte.......tu in ce stadiu esti???
Luck Oana......
tuturor si numai bine! 
miki-miki spune:
Liliana tu voiai sa faci FIV in Belgia parca, de ce nu te duci acolo sa faci histeroscopia si sa-ti puna balonasul? Prea mult te-au chinuit italienii aia, eu nu m-as mai lasa pe urma lor.
Oana tratament naturist pt ovare:
de acum pana in zi 1 de stimulare :
vitex fruit 3/zi (sau extract de zmeur+extract de coacaz cate 2 doze din fiecare /zi)--- ac sunt reglatoare hormonale , refac ovarele . Mai iei Omega 3 de la Dopell Hertz cu acid folic 3/zi, Tre-en-en de la GNLD 4/zi, Vitamina C 1gr/zi, vitamina E 1 la 2 zile.
Din zi 1 de stimulare pana la punctie iei Omega 3 de la Dopell Hertz cu acid folic 3/zi, Tre-en-en de la GNLD 2/zi, Vitamina C 1gr/zi, vitamina E 1/zi
Multa apa plata si mancare sanatoasa.
Royal Gelly stiu ca este estrogenic si tu avand endometrioza nu-ti este indicat.
Despre mine: mi-a iesit anal APCR (Rezistenta la proteina C activa)proasta si azi sapai netul de-mi iesira ochii din cap pana aflai ca am sanse de 85-90% sa am si Mutatia factorului V Leiden din cauza ei. Deci tb sa fac anal Mutatia V Leiden si dc imi iese proasta clexane scrie pe mine
Miki Anul asta pun de-un pui
camid spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru ajutor, am vorbit in Franta si nu au Primosiston, in schimb l-am gasit in Austria si saptamana viitoare o sa-l primesc.
Va doresc sa va tineti in brate bebeii mult doriti.
KITTA spune:
Li_amin primul rand palaria jos in fata ta! Ar trebui sa scrii si tu o carte intr-o zi!
Fetelor eu va citesc din umbra nu am ce sa mai scriu despre mine decat o scurat poveste, ca l momentul respectiv imi tataia chiar si mie fundul: deci, ma duc eu la dr. Liana Ples - Medlife sa o rog de o histero ca doar asta nu mai bifai...Si cand colo ea in urma unei eco la care se chiora 10 minute (mult putin nu stiu ziceti voi) ma dadu afara din cabinet val vartej la analize pentru o suspecta tumoare pe un ovar. Si sa ma prezant si cu o tomografie de nu costa decat 5 mil. vechi cei drept...Mai reusi sa bag o eco la Victor Babes la 2 zile dupa aceasta ec, si fara sa ii spun dr. ce si cum, ea nu imi dadu nici un diagnostic de tumoare....Peste inca vreo 2 zile iesira analizele de sange, bune fara urma de cancer pe undeva pe la mine prin organism, asa ca nu ma mai dusei sa celtui 5 mil. la tomografie si imi luai de ei vreo 3 lenjerii noi de pat, caci sunt fata de casa! Dar cum nu am stat cuminte, bagasem deja o programare telefonica cu Dr. calciu de la Filantropia - Cristal1995uite si aici ceva frumos pt. tine 

pentru sambata asta ca era de garda. Lui i-am spus ce si cum chiar i-am arata eco si diagnosticul + analizele. Mi-a facut si el o eco + controlul manula de rigoare (de asta nu mai bagasem de mult!) si zise ca nu e nimic si ca ma asteapta gravida, ca am vrut sa imi aranjez terenul de acum! Asa ca pe d-na dr. Liana Ples am lasat-o in suspans daca are asa ceva si daca cumva nu poate sa doarma nopatea de grija mea. Toata distractia aceasta m-a costat 6 mil. fara cele 5 pentru tomografie (ca le-am cheltuit pe altceva nu se pune
).Deci, un nou capitol pentru Romania, te iubesc!
Despre mine personal si nu altcineva, pe 26.03 am consultatie la Innsbruck la clinica unde a afost Daniela_b si apoi sa vedeti dilema si la mine. Dr. de la Viena au zis sa imi mai repet analizele astea de fosfolipidici si sa le scriu. In rest, as vrea sa plec prin aprilie - mai.