Ciutacu vs Udrea
Raspunsuri - Pagina 6
ralucis spune:
Ok, am citit tot ce ati mai scris, vreau doar sa o intreb pe mami de alexia ce-a vrut, de fapt, sa spuna prin "E genial omul asta.", ca eu una nu am inteles exact la ce s-a referit, chit ca era ironie sau nu or ce-a mai vrut sa para aceasta propozitie. Adica, tu, dupa ce-ai citit articolul respectiv, ce-ai crezut cu adevarat? Ca Udrea e o nenorocita si bine ca s-a gasit, in sfarsit, cineva sa o puna, astfel,la punct, sau ca Ciutacu a dat dovada de un curaj nemaivazut in blogosferele patriei prin scrierea acestui material cutezator, si in asta consta genialitatea lui, chiar daca tu nu impartasesti aceeasi parere cu el despre d-na ministru?
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis Ok, am citit tot ce ati mai scris, vreau doar sa o intreb pe mami de alexia ce-a vrut, de fapt, sa spuna prin "E genial omul asta.", ca eu una nu am inteles exact la ce s-a referit, chit ca era ironie sau nu or ce-a mai vrut sa para aceasta propozitie. Adica, tu, dupa ce-ai citit articolul respectiv, ce-ai crezut cu adevarat? Ca Udrea e o nenorocita si bine ca s-a gasit, in sfarsit, cineva sa o puna, astfel,la punct, sau ca Ciutacu a dat dovada de un curaj nemaivazut in blogosferele patriei prin scrierea acestui material cutezator, si in asta consta genialitatea lui, chiar daca tu nu impartasesti aceeasi parere cu el despre d-na ministru? |
Chiar nu mai conteaza ce-am vrut sa spun, mediul e prea viciat ca sa mai conteze. Si uite ce-am reusit..am oferit mediul prielnic pentru desconspirari. Oau, sunt tare..(acum sa vedem ce intelegeti prin TARE)
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mathilda spune:
hai lasati ca nu i se rupe prea tare madamei udrea, ca ea e obisnuita cu limbaj de genul asta, doar il foloseste base in fiecare zi. ciutacu a vorbit doar pe limba lor sau in limba lor, ca sa inteleaga si ei mai bine.
danat spune:
citat din mesajul lui Marina ciutacu asta are un limbaj de nu poti trece la text ca te oripileaza titlul....ok e genial asta e opinia ta. O tot repet pe la multe subiecte daca ai o opinie si nu vrei sa-ti fie discutata tine-o pentru tine. In momentul in care pui un subiect pe un forum public nu vad de ce nu te-ai astepta la opinii pro si contra. Ca sa revin la subiect mi se pare INCREDIBIL ca o femeie basca inteligenta sta si citeste un astfel de articol...opinia mea personala. Marina |
Super, Marina
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
conchita spune:
citat din mesajul lui Rufus Eu nu stiu cine-i Ciutacu asta. Inteleg ca-i pe la televizor, pe undeva. S-a saturat de Udrea si altii? Asa o fi. Fatalaul asta nu-i barbat, pentru ca un barbat nu are un astfel de limbaj, adresat unei femei. Intelegeti? Daca profiti de statutul de barbat si-ti folosesti forta, ca principala arma, esti un papagal. Daca te folosesti si de un statut indoielnic, care-ti da posibilitatea sa fii ascultat (nu comentez de cine), esti un monstru. Daca cineva vorbea de sotia sau vreuna din fiicele mele in acest fel si eu auzeam, il invitam sa vorbeasca cu mine. Ca intre barbati. Afara din barlogul lui, si-ar fi schimbat discursul. Sunt sigur. Aici nu-i vorba de politica. Nici de manusi de catifea. Este vorba de un om frustrat, probabil incurajat in prostia sa de unii care-l admira, care promoveaza exact ceea ce urati voi, doamnelor, mai mult: marlania masculina. Violenta. Nu stiu, dar imi pot doar imagina tratamentul de care se bucura (in intimitate, desigur) posibila sotie sau prietena. Cei care-l admira imi starnesc, putin, curiozitatea. Daca sunt si femei, sunt debusolat de-a dreptul. Fetelor, pitecantropul asta va este potential prieten, coleg, sot, amant, ginere...asta-i barbat???? Nu sunt calugar si nici nu-mi dau astfel de aere. Dar sa va placa o cocota d-asta...sunt in ceata! Imi cer scuze autoarei subiectului, o asigur ca nu mi-am format nici o parere despre ea in urma subiectului. Mi-am spus parerea, in urma invitatiei ei. |
n-am reusit sa trec de primul paragraf semnat de ciutacu, nu stiu cine e, dar acum chiar nu ma intereseaza sa aflu. daca voi ziceti ca e om de presa, imi permit si eu sa abordez "pamfletul" si sa-l includ la categoria "pitecantrop de presa". am voie, nu, sa fiu geniala la randul meu. care e diferenta intre presa, basescu si udrea, in cazul asta? niciuna, pentru ca diferenta si trierea ar trebui s-o faca publicul prin ban si vot. dar care public, ca femeile sunt ocupate cu lesinatul de admiratie in loja...
Rufus, tu folosesti vocea ratiunii intr-un ocean de feromoni si te miri ca nu are efect picaturica, hm. :-)
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui conchita n-am reusit sa trec de primul paragraf semnat de ciutacu |
citat din mesajul lui conchita imi permit sa-l includ la categoria "pitecantrop de presa". |
Nici n-ai citit un paragraf intreg, si deja l-ai si categorisit
Datul cu parerea e un sport practicat de toti, unii obtin si performante
conchita, daca din toata istoria ta forumistica ti-as fi citit doar postarea de la topicul asta, flerul meu n-ar fi dat gres cu siguranta: te-as fi catalogat o superficiala, dar suficient de profunda incat sa pari geniala in toate si cu toti...
Oricum, am observat ca moralistii de pe topicul asta declara ca nu stiu cine-i Ciutacu (si foarte bine fac, ca n-au pierdut nimic), dar daca tot iti dai cu parerea la un subiect intitulat "ciutacu si udrea", trebuie sa ai macar habar cine sunt personajele despre care e vorba in propozitie...
Si daca totusi mustiti de moralitate si rationalitate si nu va abtineti pana nu si aratati acest lucru, atunci limitati-va a judeca si cataloga doar persoanele publice, nu va opintiti de ceilalti ca voi......
Alina
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui conchita n-am reusit sa trec de primul paragraf semnat de ciutacu |
citat din mesajul lui conchita imi permit sa-l includ la categoria "pitecantrop de presa". |
Nici n-ai citit un paragraf intreg, si deja l-ai si categorisit
Datul cu parerea e un sport practicat de toti, unii obtin si performante
conchita, daca din toata istoria ta forumistica ti-as fi citit doar postarea de la topicul asta, flerul meu n-ar fi dat gres cu siguranta: te-as fi catalogat o superficiala, dar suficient de profunda incat sa pari geniala in toate si cu toti...
Oricum, am observat ca moralistii de pe topicul asta declara ca nu stiu cine-i Ciutacu (si foarte bine fac, ca n-au pierdut nimic), dar daca tot iti dai cu parerea la un subiect intitulat "ciutacu si udrea", trebuie sa ai macar habar cine sunt personajele despre care e vorba in propozitie...
Si daca totusi mustiti de moralitate si rationalitate si nu va abtineti pana nu si aratati acest lucru, atunci limitati-va a judeca si cataloga doar persoanele publice, nu va opintiti de ceilalti ca voi......
Alina
xenocid spune:
Pe mine nu ma mira. Nici Ciutacu nici "uvertura". Imi era demult clar ca Ciutacu si Badea isi impart cam acelasi public tinta: trupele de telecomando care imping babe pe scari ca sa le intrebe unde se grabesc si asa si care cred ca Biblioteca pentru Toti e ultima oferta de la IKEA.
oanamada spune:
Ca Ciutacu este un "elegant" si un "finut" stie deja toata lumea care i-a vazut cel putin o emisiune...
Ca a ajuns sa foloseasca un astfel de limbaj, dincolo de toate limitele bunului simt....denota in mod clar o pierdere a auto-controlului si o incalcare grava a tututor normelor deontologice pe care i le impune meseria pe care o are.
Limbajul este de cea mai joasa speta....jenant pentru oricine, mai ales pentru un jurnalist care, intr-un fel sau altul, mai este si persoana publica....
Ca are extrem de multa dreptate in ceea ce o priveste pe Elena Udrea....asta iar stim toti, dar modul virulent si lipsit de orice autocenzura il va face sa para super-erou in ochii multor persoane asemenea lui.....
Genial? Nicidecum....Suburban!!!!
Sunt mult mai multi ziaristi, cu mult mai putine "cote inalte" decat a lui care au spus mari adevaruri si au "daramat" multe lucruri cu ceea ce au spus...fara sa fie atat de suburbani...Brucan a fost un virulent extrem de elegant si este citat si in zilele astea pentru multe adevaruri spuse inegalabil....
Asa ca dupa parerea mea, singura concluzie pe care o pot trage de acum inainte despre Ciutacu este: "cine este Ciutacu????"
Oana siCati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."