Ciutacu vs Udrea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex
conchita, daca din toata istoria ta forumistica ti-as fi citit doar postarea de la topicul asta, flerul meu n-ar fi dat gres cu siguranta: te-as fi catalogat o superficiala, dar suficient de profunda incat sa pari geniala in toate si cu toti...

Alina, tu ai dreptate. un paragraf nu e suficient sa cataloghezi pe cineva. dar limbajul? sunt ultima care s-ar da in laturi de la o polemica, dar injuraturi? totusi, sa fim seriosi. apreciezi ironiile, pamfletul, dar nu mahalaua. Rufus are dreptate, Ciutacu ar fi putut s-o combata pe Udrea altfel, mult mai eficace, ca dictionarul limbii romane e destul de generos. dar el da tonul pentru un discurs public sub nivelul ferentariului, ceea ce, da, imi da dreptul sa-l cataloghez dupa un singur paragraf.

inteleg si ca aceasta Udrea starneste nemultumirea po****ra si opinia publica se simte razbunata ca, in sfarsit, "i-a zis-o cineva". dar ce te faci cu presa=model de discurs public? lectia asta cine-o mai preda, daca ziaristii se fac frate de cruce cu vasile vijelie sau cum l-o chema? pe cine mai iei de reper, in conditiile astea? daca si ciutacu se exprima ca udrea, care e diferenta intre ei? ce-l face genial pe ciutacu - numai faptul ca e in tabara adversa? prea putin, serios acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
Rufus, tu folosesti vocea ratiunii intr-un ocean de feromoni si te miri ca nu are efect picaturica, hm. :-)

Conchita, uite, dupa ce am suparat cateva persoane partizane ciutacului (desi nu e adevarat ca le-am categorisit pe ele, pe baza acelui articol), m-am dus din nou pe blogul individului (mi-a cam tremurat mana, recunosc). Am citit pe indelete, pentru ca intrebarea care le-am pus-o fetelor partizane imi staruie si acum in minte: ce le-o fi facut, frate, ala?
Din start am facut cunostiinta cu un tip...mai altfel. Limbajul este violent, bombastic...dar, pana la un moment dat, l-am inteles. Am mai intalnit persoane care "iau fatza" prin exagerari...toata lumea stie ca exagereaza, stie si el...pana la un moment dat, cand el chiar crede ce spune si, cei care l-au insotit, il mentin in aceasta transa.
De aici si pana la a scapa boii este un pas mic. Sub platosa razboinicului luminii, se erijeaza in guru (este frapanta manifestarea fanilor, uitati-va la incarcatura de ura din raspunsurile la articolul respectiv). Mie imi suna a secta. Cei de profesie juristi pot gasi in articolul respectiv si in raspunsuri o gramada de siluiri al codului penal, dintre care mie cea mai grava mi se pare incitarea la violenta.
Si pentru cine? Nu pentru niste politicieni care ne-au pus pielea-n bat de atatia ani...nu, aia sunt aliatii lui Felix...ci pe una care-i noua, da-i blonda, are tzatze, musca acid, dar o gramada de frustrati jura ca stiu ei sigur ca si-a tras-o cu Basescu, cu nu mai stiu cine (la fel cum stiu ei sigur si de alte politiciene-cum altfel ar fi ajuns Roberta al treilea om in stat daca nu o dadea pe ici-colo?).
Acu' pe mine nu ma intereseaza ce crede lumea de Udrea...cel mult ma poate dezgusta (femeia asta chiar n-are nici o sansa in ochii unora, chiar daca ar face minuni la turism). Ma dezgusta, de asemenea, manifestarile si ura, canalizata nesanatos si absolut fara rost, dar fiecare va simti pe pielea lui, cand aceste manifestari se vor intoarce.
Dar pot sa spun cu toata gura ca huliganul ala e bolnav la cap. E clar ca a luat-o razna, e mult mai grav decat am crezut cand am citit (pe sarite) articolul propus, cand m-a frapat doar abjectia manifestarii lui. Omul se crede lider de opinie si, ca atare, poate spune orice si, mai ales, oricum. Genial? Da, dar in rau.
Articolul respectiv nu este o greseala, marlanul insusi este o greseala. Personal, eu cred ca-i periculos prin ura pe care o transmite celor care-i apreciaza ideile.
Asta e parerea mea si sper sa nu supar cu ea. Ma rog, prea tare.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Rufus, din frazele de mai jos reiese clar ca esti tendentios (cum ca vai, ce ne-o fi facut Ciutacu!!!!), ca sa nu mai spun de partizanatul manifestat ceea ce explica stupoarea ta (vadit exagerata) la o postare de pe un blog.....

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Am citit pe indelete, pentru ca intrebarea care le-am pus-o fetelor partizane imi staruie si acum in minte: ce le-o fi facut, frate, ala?

Citat:

Si pentru cine? Nu pentru niste politicieni care ne-au pus pielea-n bat de atatia ani...nu, aia sunt aliatii lui Felix...

Citat:
dar o gramada de frustrati jura ca stiu ei sigur ca si-a tras-o cu Basescu, cu nu mai stiu cine (la fel cum stiu ei sigur si de alte politiciene-cum altfel ar fi ajuns Roberta al treilea om in stat daca nu o dadea pe ici-colo?)

Ca sa nu mai spun de tam-tamul pe care il faci cu acel termen "genial".....Pai uite cum sta treaba si cu asta: daca citesti blogul lui Ciutacu, gasesti la profilul lui urmatoarea fraza: "Stiu ca sunt genial, dar imi place sa mi-o spuna si altii!!!". Nu discut acum veridicitatea afirmatiei, e treaba lui ce-i in capul lui, dar avand in vedere acest enunt, multi au replicat la mesajele lui cu ce ar vrea el sa auda si anume ca-i "genial".....un fel de ironie la ironie....clarisimo?

De aia spun, sa-si dea cu parerea cei care stiu cine sunt personajele si care este contextul in care s-au dat replicile respective.....ca asa e foarte usor sa vii s-o faci pe-a moralistul.......si din experienta mea de pana acum, mi-am dat seama ca cei mai moralisti sunt tocmai cei care stau cel mai prost la capitolul asta ....

In plus, ca sa-ti sustii punctele de vedere, strecori pe ici pe colo afirmatii pe care nimeni la acest subiect nu le-a facut: cum ca X sau Y au ajuns unde au ajuns ca si-au tras-o cu Basescu sau nu......Eu am judecat-o pe Udrea dupa "mapa profesionala", nu dupa ce scrie in can-can sau in click.....iar cv-ul ei este o impostura de la un capat la altul, de unde probabil si tupeul duduiei de a da lectii de cultura si morala altora, care de bine de rau, daca injura, nu o fac pe banii mei sau pe-ai tai!!!!

Iar legat de Roberta, ca tot o pomenisesi, vezi cine a fost tatal ei ca sa gasesti raspunsul la cum a ajuns fii-sa asa de sus, enorm de sus....

Si daca e sa vorbim de context, cat tupeu sa aiba de-alde Udrea sa tot dea in tonomatii lui Felix, cand s-a aflat in sfarsit ca cel mai mare activist al PDL-ului, mare ziarist, deontologul lui peshte, primea bani de la PDL, drept rasplata pentru pupincurismul manifestat atata timp???? Deci dupa ce partidul tau ii platea pe altii ca sa scrie la ziar (iar TRU nu e un caz singular), tu vii si strigi in gura mare ca uite de ce X sau Y din curtea lui Voiculescu scrie asa sau pe dincolo, ca este platit de mogul.....Pai cat tupeu sa ai?

Alina

Mergi la inceput

Citat:

Rufus, din frazele de mai jos reiese clar ca esti tendentios

Mi se pare normal sa-ti par tendentios, daca nu reusesti sa vezi ce vreu eu sa spun; atunci cand ai ceva in cap si nu vrei sa asculti si altceva, totu-i tendentios.
Nu stiu de ce te concentrezi pe mine si nu pe articol si pe hahalera de l-a scris; nu stiu de ce te scuzi ca tu n-o judeci pe Udrea decat dupa mapa, parca te-am intrebat eu dupa ce o faci; spuneam doar ca o ceata de frustrati cred ca-i curva, ca asa vor ei (citeste si tu nitel ce scriu aplaudacii nu altundeva, ci in continuarea laturilor de ciutac).
Nu stiu de ce incerci sa ma (sa ne) convingi cine e Udrea, nu te-a intrebat nimeni ce parere ai despre ea, nici eu n-am facut-o, am discutat, de la inceput, de geniul pomenit de autoare si de articolul propus.
Nu stiu (in continuare) de ce trebuie sa intri in disputa cu cei care nu apreciaza ceea ce tu apreciezi, de ce trebuie sa ne explici ce destept e unu' care injura in public un om, femeie sau nu, demnitar sau nu...cred ca mai corect era sa faceti un fan-club al forumistilor DC, cu maria sa ciutacul pe tron. Acolo, daca as fi intrat, poate ca aveai ceva dreptate sa-mi spui ce caut pe-acolo, nu-mi place, sa plec...dar asa?
Daca nu vezi cine e ala, daca -ti place, daca vorbeste pe limba ta, pe gustul tau, nu pot eu sa ma opun; pot, insa, sa-mi dau cu parerea, asa cum o faci si tu. Pot chiar sa te rog sa vorbim de el si nu de noi, daca mai avem ceva de spus...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Citat:

Ca sa nu mai spun de tam-tamul pe care il faci cu acel termen "genial".....Pai uite cum sta treaba si cu asta: daca citesti blogul lui Ciutacu, gasesti la profilul lui urmatoarea fraza: "Stiu ca sunt genial, dar imi place sa mi-o spuna si altii!!!". Nu discut acum veridicitatea afirmatiei, e treaba lui ce-i in capul lui, dar avand in vedere acest enunt, multi au replicat la mesajele lui cu ce ar vrea el sa auda si anume ca-i "genial".....un fel de ironie la ironie....clarisimo?

Inteleg ce spui. Dar esti pe-alaturi...cand m-a frapat cuvantul"genial" asociat individului, habar nu aveam ce profil are el...afirmatia era facuta de adriana pe DC si nu pe blogul "geniului"...intelegi? Stiu ca a facut-o si acolo, inteleg de la tine ca a vrut sa-i faca o placere aluia, dar aici, pe forum, de ce a facut-o?
Eu nu vad decat un raspuns: pentru ca ea (voi) chiar credeti ca-i genial! Ok, o sa spui, si ce? Nici un bai! Eu cred ca-i retardat. E vreo problema?
Sper ca intelegi ce spun...mi-as dori tare mult sa intelegi despre ce e vorba, nu doar o "batalie" intre ciutaci si restul lumii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu stiu (in continuare) de ce trebuie sa intri in disputa cu cei care nu apreciaza ceea ce tu apreciezi

ha, ha, ha....uite cine vorbeste.....reciteste-ti mesajele si vezi cine a intrat in disputa cu cei care nu dezagreeaza ceea ce tu dezagreezi ....si apoi arata cu degetul...

Citat:

Nu stiu de ce te concentrezi pe mine si nu pe articol si pe hahalera de l-a scris

Tu centrezi, tu dai cu capul....Pai dintre noi doi, cred ca tu ai fost primul care s-a concentrat mai mult pe cititorii lui Ciutacu decat pe articolul in sine ...

Eu m-am limitat a-i judeca pe Ciutacu si Udrea, caci despre ei este subiectul (remember?)....si am evitat sa fac referiri la cititorii lui Ciutacu si asta din simplul fapt ca, unu la mana, nu ma intereseaza, si doi, nu-i cunosc si nici nu am ajuns la performanta sa am pretentia ca dintr-un rand scris eu pot deja sa cataloghez persoana respectiva....

Cel mult, pot cataloga o persoana dupa ce pun cap la cap mai multe citate despre o anumita tema ale acelei persoane

Alina

Mergi la inceput

Citat:

ha, ha, ha....uite cine vorbeste.....reciteste-ti mesajele si vezi cine a intrat in disputa cu cei care nu dezagreeaza ceea ce tu dezagreezi ....si apoi arata cu degetul...

Am facut cum mi-ai zis. Am recitit toate mesajele si mi-am dat seama ca sunt absurd sa continui o discutie in contradictoriu cauzata de un personaj odios. Nu vreau sa fiu partas la promovarea, fie si prin scandal, a frustratului ala si nici sa-mi fac dusmani din randul aplaudacilor lui.

Mergi la inceput