Ciutacu vs Udrea

Ciutacu vs Udrea | Autor: mami_alexia

Link direct la acest mesaj

Va supun atentiei cel mai recent articol de pe blogul lui www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-sictir-si-plimba-ursul-de-aici/" target="_blank">Victor Ciutacu. E genial omul asta.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

M-am uitat, daca ai spus...
Sincer, n-am putut citi tot...sunt satul de limbajul asta, zi de zi il aud peste tot.
Daca asta-i geniu, e clar ca habar n-am de genii.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Imi pun si eu aceeasi intrebare ca si Rufus: in Ro daca ai "co..ie" inseamna ca esti genial?!?! Pfuaaa inseamna ca sunt departe de a intelege notiunea asta.
Mi-l imaginam astfel pe Ciutacu, ca un golanel impaunat, o fi inteligent, nu-i contesta nimeni asta, dar inteligenta invelita in astfel de vorbe (bleah, super urate, chiar daca intentionat spuse asa ) nu face doi bani ruginiti in ochii mei.
Daca un asa limbaj e promovat in media, ce te mai miri ca orice pusti de 10-12 ani deja il foloseste ca sa "se dea mare" ....

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Va supun atentiei cel mai recent articol de pe blogul lui www.ciutacu.ro/articol/auzi-fa-hai-sictir-si-plimba-ursul-de-aici/" target="_blank">Victor Ciutacu. E genial omul asta.

POZE ALEXIA

Scuze, dar asta inseamna genialitate???? Hm, mahalaua e parfum curat pe langa ce e acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

E trist ca il consideri pe mizerabilul de ciutacu genial. Intr-o tara in care el este considerat genial, nu mai este nici o sansa decat emigrarea. Poate ai sa stingi singura lumina, alaturi de cativa pipincuristi a caror singura meserie e aruncarea de rahat. Arunca cu rahat dar il si mananca. Ca asa e cand te ocupi cu rahaturi, te mursaresti pana la urechi si incepe sa iti placa si gustul lui.

Bleah !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mesajul lui Ciutacu vine cam tarziu, din pacate!!!

Personal, m-am saturat de "deontologii" si de moda manusilor de catifea cu toti parvenitii, care, mai nou, se dau acu' printre altele oameni de cultura!

Cu de-alde astia, Udrea omagiindu-l pe Sorescu, Elena Basescu propovaduind principii prin politica, Roberta - tinandu-ne discursuri din cel de-al treilea jiltz al tarii, etc....deci cu astia numai asa poti vorbi, cum a facut-o (in sfarsit) Ciutacu......

N-am stat atat prin scoli, ca sa ajung acum, ca de-alde Udrea, Baseasca, Anastase, si alti golani pusi in functii publice sa fie platiti si din banii mei!!!!

Cu alte cuvinte, atitudinea lui Ciutacu mi se pare una fireasca!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nu era un subiect de pupincuristi dar daca se gasesc, nu-i bai, enjoy the momentV-am semnalat idea ,nu limbajul. Si daca nu sunteti de acord, asta e, schimbati canalul

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Imi puneam acum intrebarea daca peste x ani vine acasa copilul meu (sau Alexia a ta Adriana) si imi povesteste cu aceeasi "genialitate" un fapt/o intamplare ce fac?
Tu ce ai ai face Adriana?

(Nu incerc deloc sa-i iau apararea Elenei Udrea... nu despre asta e vorba... si btw habar nu am cine e Ciutacu asta, dar totusi daca copilul meu citeste articolul asta si il va considera cool...bleah)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Imi puneam acum intrebarea daca peste x ani vine acasa copilul meu (sau Alexia a ta Adriana) si imi povesteste cu aceeasi "genialitate" un fapt/o intamplare ce fac?
Tu ce ai ai face Adriana?

(Nu incerc deloc sa-i iau apararea Elenei Udrea... nu despre asta e vorba... si btw habar nu am cine e Ciutacu asta, dar totusi daca copilul meu citeste articolul asta si il va considera cool...bleah)

Eu si Raducu (22.04.2005)

Nu-i un articol pentru copii, si nici de pus prin manuale...oricum, nu despre asta e vorba aici

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Dar despre ce este vorba? Cred ca poti sa-ti exprimi o parere si civilizat! Sau nu???? Si zau daca realizez ce poate fi asa de genial in a-ti exprima o parere contra intr-un limbaj de mahala???? Unde este genialitatea aia, ca eu nu o vad?
Nu am fost fan Udrea si nu o sa fiu niciodata, dar daca o sa vreau sa comentez ceva referitor la adresa ei, o s-o fac civilizat!

PS Ma bucur ca subiectul a ajuns la "barfe", pentru ca "articolul" acestui individ in afara barfa si frustrari nu cuprinde altceva. Bleah!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cl
in afara barfa si frustrari nu cuprinde altceva. Bleah!

Bineinteles ca-i frustrat omu', cand vede cine papa din banii publici! Atata timp cat e platitor de impozite, are tot dreptul sa fie frustrat cand e tras de urechi taman de pitipoanca Udrea!

Daca tot vorbesti de civilizatie, crezi ca intr-o tzara civilizata, una ca asta ajungea ministresa????

Sau una ca asta ajungea pe lista pentru Parlamentul European????

Bine ca nu v-ati indignat cand toate fufele au fost numite in functii publice, dar v-ati scarbit instant la o postare de pe un blog (personal) ....

Alina

Mergi la inceput