Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea si Magda doamna doctor mi-a dat numarul de telefon al unei tipe,care vinde asa ceva.Nu se gasesc de cumparat in magazine.Mie mi l-a dat la pretul de depozit,pentru ca si doamna doctor e inscrisa la ea.A fost 58 de lei cutia de 250 g.Dar este o cutie mare,mai mare ca si de exemplu cutia de la lapte Nan.Pretul cu care il vinde in mod normal nu il stiu,dar am cautat pe net si ma gasit cu 72.Asa ca nu stiu ce sa zic.Eu i-am zis la telefon ca am fost la doamna Marginean si ne-a dat numarul dansei sa o contactam.M-am dus la ea acasa si mi l-a dat.E cam scump,dar avand in vedere ca e bio si ca are atatea vitamine naturale,merita incercat.Cine vrea numarul de telefon al doamnei,sa-mi spuna si il trimit prin PM.
Cabinetul doamnei doctor Marginean e pe strada Progresului,nr.16,telefon 0264-460815.
Consultatia a fost 100 lei,in care a fost incluss testarea cu aparatul OBERON.Daca v-as zice ce este,si cum functioneaza,ati zice ca sunt nebuna.Oricum,dupa ce a vazut cam care sunt problemele lui Bea,care se puteau vedea si daca m-a testat pe mine,pt ca Beiuta n-a stat,mi-a pus flcoanele cu diferite medicamente intr-un fel de paharel,care era legat la aparat si il tineam in mana.Si asa vedea daca corpul raspunde la acel tratament.Tare interesant...
Eu zic ca merita mers la ea,dar va avertizez ca medicamentele costa ff mult,mai ales cele pentru imunitate,pentru ca sunt total altceva fata de ceea ce se gaseste in magazine.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Si noi am votat-o pe gimnasta noastra Tiadris.

Sa speram ca mergem spre bine.Am reusit sa ma uit in gatutul ei dar nu este rosu deloc, de mancat mananca foarte bine.Pe la ora 21 i-am luat temperatura si nu avea deloc.In caz ca persista cumva si maine voi chema desigur medicul acasa, ca nu vreau sa ne procopsim cu alte boli de pe la cabinet.

Noapte buna si sanatate multa celor care sunt in situatia noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea,da am patit noi asa. acum vreo 2 sapt am racit eu si apoi Stefan. el avea tot asa, numai febra, maxim 38,5 a avut. i/am dat vreo 2 zile nurofen alternativ cu panadol,pana nu a mai avut febra. intr/o sg noapte s/a trezit si atunci i/am dat si noaptea. nasul nu i/a curs deloc. apoi, dupa ce a trecut febra, a inceput sa tuseasca si i/am dat 3 zile eurespal. acum el e bine, iar eu ma tot chinui cu o tuse suparatoare.am fost la medic chiar azi si mi/a dat tot eurespal, pastile.

vik, eu de pe la 7 luni incolo am inceput sa cumpar lucrusoarele.
si noi am votat cascadoarea.

si noi avem isofix. noi avem de la britax romer. insa ce ma surprinde si nu ma asteptam la asa ceva, mi s/a deteriorat f rau materialul acela care vine intre piciorusele copilasului.oare se poate inlocui cumva? aveti idee?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara

am votat si noi cu voi Alex. succes.

In legatura cu dermatita atopica..am primit mostre( de la doamna doctor) de la firma Rocher Posay (Lipi si kara). deocamdata imi par tare ok. am si o carticica care explica ce si cum se face ptr a-l ajuta pe bebe care are dermatita atopica. edi avea pe fata ceva pete..l-am dat 2 zile si abia se mai vad.

intalnirea ar fi bine sa nu fie prea tarziu..eu la cel mult 20.30-21 trebuie sa fiu acasa..sa-l culc pe Edi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

BUNA SEARA

vad ca toata lumea e virusata,la fel si noi de ieri Dragos a facut temperatura iar azi a fost la dr si are rosu in gat
ma tratatez si eu ca ma doare putin gatul si spe sa nu se agraveze

alex superba cascadoarea noastra, am votat-o
insa aceste concursuri nu sunt corecte, ai sa vezi

legat de scaunel noi avem scunul din oferta de la ocra cel cu bara, sunt tare multumita de el

eu sunt tot asa cu raul dupa mine, am intrat sa citesc emailurile si nu m-am pus bien pe scaun ca deja am fugit la baie , acum parca ma striga baia idn nou

va pup si ne mai auzim, eu is deacord cu orice ora pt intalnire deoarece tati e in somaj si am cu cine sa il las pe D

am vazut multe poze frumoase si copilasi minunati, iar filmuletele au fost pe masura

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multumesc mult mult fetelor pe voturi
dar stiti ce ma enerveaza ca 99%dintre poze nu au nici o legatura cu ce se cere in concurs "acrobatii"dar asta e ,ne distram si noi putin

sanatate bolnaviorilor

CICI cumparaturile pt bebe am inceput sa le fac de pe la 7 sapt
MAGDA ce papacios cuminte ai
VICTO daca mai ai garantia pt scaun ar trebui sa te duci cu el la locul de unde l ai cumparat ,nu mi se pare normal sa se deterioreze asa tare :(
RAMO am dat nr dr la o f buna prietena ce are probleme cu puiutu ,tare mult s a bucurat
GABI poate asa o fi mai bine pt copilashi sa i tinem langa noi pana la 3 ani ..daca putem
cand ma gandesc ca dupa ce mi a implinit puiu 1 an vroiam s o dau la cresa ,tare "curajos"gandeam dar acuma mi tare teama in special din cauza bolilor care se iau de acolo
n ai gasit nimic inca nu ?
ANDREEA-D poate scapati usor de raceala ,doamne da
ANDREEA27 bravo mamico ,te ai apucat de sport

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

legat de puzzle de lemn eu i-am cumparat lui Dragos din piata manastur de la ghereta de jukarii, o sa va pun poze cu el, e in forma de ceas cu animale si cu numere, tare multe invata de la el aika la inceput arata animalele, acum invata numerele de la el si mai tarziu va invata sa arate ceasul

pupiki

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA m mult pt vot si sanatate ,ai mare grija sa nu racesti mai tare
multumim de pont ,poate trec maine prin piata ,chiar n am mai fost demult

aaaaaa am uitat sa va spun ca mai pot sta linistita scaunul nostru e bun pana la 18 kg nu stiu ce mi s a parut mie ca scrie 13 ,imi trebuie ochelari

ANDREEA-eladeea tu cum esti ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata buna!
ieri am fost la tzara cu stefan...mama ce s-a mai obosit!...a alergat cei trei catei ai bunicului, mitza si gainile strabunicei...oile nu l-au interesat. a mincat placinte cu brinza si carnitza de puiutz...
n-a dormit decit pe drum, pe masina, si la dus si la intors.

iar dupa ce am ajuns la cluj, pt ca era prea tirziu sa mai mearga tati la munca, i-am trimis pe baieti la frizer...si asa, de ieri seara, avem un tunsulici...nu va zic ce entuziasmat a fost stefan de noua freza...se tot uita in oglinda si se pipaia pe par si tzipa...am ris de ne-am prapadit...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza haideti la repede ca plec la facultate
Multumim de aprecierri asa imi vine sa l pap cand il vad cum mananca el singur.
Ramo multumim de nr si adresa.
Elenutza multa sanatate
Pupicei bolnaviorilor
Cici eu primele lucruri i le am spus mamei sa i le cumpere dupa ce am nascut,eu sunt mai superstitioasa si nu am vrut sa cumpar nimic pana nu am nascut

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput