Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 18
magdutza24 spune:
Alex dupa ce o inscrii pe Tiadris la concurs anunta ne ca sa intam sa o votam pe acrobata
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
magdutza24 spune:
Alex nu tipa din poza e vara mea o sa fac si poze cu bona ca sa o vedeti, e o tipa super super.azi mi a zis ca intr o zi sa ma duc sa vad unde sta ca apoi cand eu am mult de invatat o sa l ia sa l duca la ea ca sa ma lase cateva ore linistita sa invat,asa ceva mai rar,nu?
Hai hotarati intalnirea ca abia astept sa va vad,nu mai amanati atata ca iara incep examenele peste 2 sapt si nu mai am vreme

ALEX29 spune:
Asteptam un vot daca va place micuta noastra cascadoare ,va multumim mult
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
ADRIANA 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Lilly79 spune:
Alex am votat cascadoarea. Iti tin pumnii sa castigati.
Imi spuneti va rog un dermatolog bun pt bebei? Se pare ca si fata mea are dermatita atopica dar pediatra nu mi-a zis cu ce s-o dau si acum s-au agravat petele si o mananca.Cred ca s-a mai discutat subiectul cu dermatolog, dar cred ca am sarit exact peste paginile respective.
Multumesc 
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Alex am votat cascadoarea. Iti tin pumnii sa castigati. Imi spuneti va rog un dermatolog bun pt bebei? Se pare ca si fata mea are dermatita atopica dar pediatra nu mi-a zis cu ce s-o dau si acum s-au agravat petele si o mananca.Cred ca s-a mai discutat subiectul cu dermatolog, dar cred ca am sarit exact peste paginile respective. Multumesc ![]() Lilly eu am fost la dr Tataru!Si Eric are dermatita atopica.Mi-a zis sa il dau cu Atoderm Pozinc si cu Locoid cu ambele de 2 ori pe zi!De cand am fost la el nu i-a mai aparut deloc sa nu zic intr-n ceas rau.De prof Tataru stiu ca si Bex zicea de el ca e super bun si eu tare multumita am fost de el.Consultatia la dansul e 70 lei,dar cred ca iti va da acelasi lucru.Atodermul doar la Sensiblu se gaseste iar Locoidul ti-l va da medicul de familie compensat.Locoidul contine cortizon,dar e cel mai slab.Eric numai pe fata face dermatita ,Julia si pe corp?AA si mai zicea d-nul prof. ca pana la 2 ani o sa iii tot apara si apoi nu va mai fii asa intensa dermatita! Si acum buna fetelor si un La multi ani cu o mare intarziere. ![]() Noi suntem bine,crestem pe zi ce trece ,deja facem pasi Legat de scaunul de masina sunt de parere cu Bex,si noi avem Maxi Cosi si sunt tare multumita de el.Are husa 100 bumbac si e super ok. Sanatate multa bebeilor bolnaviori si mamicutelor bolnavioare. ![]() Merg ca ma pregatesc sa plec la sala si atata am avut de citit ca acum nu mai am timp de un rezumat complet! Pupice Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
Andree27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andree27
Andreea , de Eric (31 Mai 2008) Evolutia lui Eric |
M-am bagat peste Lilly!!
Pun din nouLilly eu am fost la dr Tataru!Si Eric are dermatita atopica.Mi-a zis sa il dau cu Atoderm Pozinc si cu Locoid cu ambele de 2 ori pe zi!De cand am fost la el nu i-a mai aparut deloc sa nu zic intr-n ceas rau.De prof Tataru stiu ca si Bex zicea de el ca e super bun si eu tare multumita am fost de el.Consultatia la dansul e 70 lei,dar cred ca iti va da acelasi lucru.Atodermul doar la Sensiblu se gaseste iar Locoidul ti-l va da medicul de familie compensat.Locoidul contine cortizon,dar e cel mai slab.Eric numai pe fata face dermatita ,Julia si pe corp?AA si mai zicea d-nul prof. ca pana la 2 ani o sa iii tot apara si apoi nu va mai fii asa intensa dermatita!
Si acum buna fetelor si un La multi ani cu o mare intarziere.
Noi suntem bine,crestem pe zi ce trece ,deja facem pasiDaca Eric se tine de marginea patuli asa ture face.Abia astept sa umble!!!Eu de 2 sapt merg la sala,dar inca nu se vede nimic,dar asa imi place!
Legat de scaunul de masina sunt de parere cu Bex,si noi avem Maxi Cosi si sunt tare multumita de el.Are husa 100 bumbac si e super ok.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori si mamicutelor bolnavioare.
Merg ca ma pregatesc sa plec la sala si atata am avut de citit ca acum nu mai am timp de un rezumat complet!
Pupice
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
vik-cj spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va mai "stresez" cu intrebarile mele:
1. mie la 9 saptamini si 3 zile mi-au cam disparut greturile...e normal? Au fost inlocuite cu niste stari horror de foame...
2. voi in ce luna ati inceput sa cumparati lucruri pentru bebe? Ca la odiseea mea fetele deja sunt harnicutze si cumpara lucrusoare deja.
Eu ma gandeam ca de abia prin iulie august cind voi avea si eu vacanta sa ma apuc sa umblu dupa hainute, carucior, patut, etc etc...
3. Imi vine sa ma cert cu toata lumea fara motiv...banuiesc ca sunt hormonii de sarcina...nu?
Hai ca azi ati scapat usor ca vad ca nu e lunga lista mea de intrebari
O seara frumoasa!
Cici
9+
Gabriela77 spune:
Am votat-o pe Tiadris!!! Haideti fetele, mobilizareaaaaaaaaa!!!!
Alex, asa cred si eu ca niste aparatori ar ajuta acum!!!
Co, abia asteptam sa vedem minunatia de patut!
Ramo, si eu am auzit de dr. Marginean de bine, si nici nu suntem rude
Asta apropos de numele dansei!
Andreea, cum e Daria? Ati fost la medic? Mai bine cheama acasa medicul ca e prapad cu epidemiile si virozele!
La noi, verdictul e de rosu in gat! Parca zi e mai rau, tuseste, e prost dispusa, muci multi, acum ma doare pe mine gatul! Parca nu se mai termina!Ne-a dat Sumetrolim.
Altfel, ma bucur ca am chemat-o acasa pe dr, ca am discutat mai multe, Sara dormea si a fost draguta si nu a trezit-o! Am vb despre alimentatie, olita, dezvoltarea fizica si psihica, boli, imunitate! Si ea mi-a zis ca ideal ar fi sa o dau pe Sara de la 3 ani la gradi!!!
Va pup, ma duc sa fac niste chiftelute!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
magdutza24 spune:
Azi i am facut lu victor cateva poze cand manca el singur ptr cine vrea sa l vada la semnatura
magdutza24 spune:
uitati va aici sa vedeti ce baiat mare am mananca singurel http://www.youtube.com/watch?v=zu2EkIvFiAY