Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Am fost ieri la homeopata,pana la urma n-a venit...ca cica nu si-a controlat agenda...in fine.Ne-a luat Liana Marginean,si poate ca asa a fost mai bine.A pus-o la un aparat si a vazut tare multe chestii.De fapt eu ma stat mai mult,dar cica se vede ce probleme are ea,daca stau eu.Ne-a dat vreo 2 siropuri,pentru imunitate,ca cica ii e scazut sistemul imunitar,ceva pastilute....in fine,au fost foarte scumpe,dar eu am incredere.Oricum trebuia sa luam ceva pt sistemul imunitar si pediatra Culcitchi ne-a spus.Acum sper ca vom rezolva si problema cu digestia.Aaa,si nea mai dat sa luam cereale Amarant.Cica sunt foarte bune si foarte hranitoare.Si e plin de vitamine.Se zice ca e printre cele mai hranitoare alimente..Si in Biblie se vorbeste despre el.Costa cam mult,dar cica merita,mai ales ca Beiuta nu papa bine.Si e Bio.Aici scrie depre el.http://infonutrifood.ablog.ro/2008-05-15/amarant-shake.html

Multa sanatate la copiii bolnaviori!!!

Legat de scaune de masina.Si eu va intrebam la un moment dat.Pana la urma am luat de la Bebeconfort.Cu Isofix.Acesta este.http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4760
Mie imi place foarte mult.A fost 12 milioane,dar merita banii.Am tot cautat pareri,ca nu stiam de care sa iau,cu isofix sau fara.Cel cu isofix,in caz de accident,Doamne fereste,se comporta ca si cum ar face parte din bancheta masinii.Cel fara,am inteles ca se balangane.Acuma depinde cred ca si de marca.Cand am cautat,mi-au placut foarte mult cele de la maxi cosi.Mult mai mult decat cele de la bebeconfort.Dar erau mai scumpe cu 2 mil cele cu isofix.Al meu e pana la 18 kg,dar pana ajunge Bea la 18 kg....Si dupa aceea,am sa-i iau inaltator.Sau vad eu.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Noi l-am pus pe P din maternitate in scoica(adica la plecare), ne era frica sa umblam cu el in brate Cind a trebuit sa plecam din spital, a zis tati: acuma ce facem cu el?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

http://www.vivavi.com/catalog/images/res/Oeuf_Toddler_Bed_birch_nyc.jpg

Alex..un pat ca acesta cred ca ar fi ok. nu e mare..incape in camera voastra..eu vreau sa-i fac lui edi si sa-l mut incet incet in camera lui. sper sa-mi iasa. nu cred ca poate cadea in somn din pat..iar daca se trezeste se poate da jos usor ...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

RAMONA - de unde ai luat cereale Amarant?Am auzit si eu de ele de la o prietena din Italia dar nu stiam ca sunt si la noi.Ma intereseaza si pe mine, mai ales ca am auzit ca sunt foarte bune si pentru copiii care au lipsa de fier.

Va sarut pe toate si multumim pentru grija acordata.Dimineata a avut 37,2 temperatura, iar pe la ora 13 iar 38,3 in fundic.Mi-e si groaza cand vad asemenea temperatura (desi medicul spune ca nu-i temperatura mare) .
Ce ma ingrijoreaza, sa nu fie o infectie de alta natura, nasul nu-i curge, de tusit nu tuseste, de mancat mananca.Ati mai patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Noi l-am pus pe P din maternitate in scoica(adica la plecare), ne era frica sa umblam cu el in brate Cind a trebuit sa plecam din spital, a zis tati: acuma ce facem cu el?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

ce tareee,tin minte ca eu nu am stiut sa o imbrac singura pe Sorana,eram in ziua de externare a venit extravizita au dezbracat-o pe Sorana au examinat-o si au mers la urmatorul bebe ...a ramas saraca neimbracata pana au consultat ei inca vreo 4 bebe si eu tot mosmondeam sa-mi imbrac fata!
acuma se imbraca dezbraca singuraaa, are preferinte la haine in special dimineata inainte de a merge la gradi ,sotul meu isi cam pierde rabdarea pana se hotaraste ia cu ce se imbraca.

alex,nu face la gradi engleza,doar ce o invat eu!english magig a vazut reclama la tv si asa iam cumparat.

eu as vrea sa ne vedem doar noi ...fara copilasi,a mea e cuminte sta la masa dar pe mine foarte tare ma obosit iesirea noastra din Iulius,acolo clar nu mai merg.
eventual am putea sus la Big sa inchiriem intr-o dupamasa spatiul doar pt noi!

Ramonella,tin pumnii sa va fie de folos tratamentul!
ce ma enerveaza can aud medici care nu-si respecta programarile si nici nu au bunul simt sa te anunte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, cel mai frecvent e rosu in gat, nu ati fost la doctor? Sa stii ca Alexia la debutul bolii mananca bine, in urmatoarele zile scade pofta (ma rog, din cauza faptului ca o doare in gat). Eu reusesc sa ma uit in gatul ei, ii spun sa faca ca leul si deschide gura mare, mare, incat ii vad amigdalele.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO,KITZY prima poza cu patutul am facut o cand TIadris statea la primul etaj :))dar acuma salteluta de cativa cm e f jos

fetelor multumesc mult de idei ,totusi cred ca pana la urma ii voi cumpara niste aparatori pt patul mare si acolo o sa doarma
f frumos patul ce l ai pus Velena dar nu prea am spatiu unde sa l pun si sincer n as renunta nici la patul din dormitor ca i f bun
v am zis eu ca mi trebuie 3 camere
IOANA 13 si patul ei e tot asa jos ,tare mi place usita de la patutzul lui Patrik:)
chiar tu Ioana draga ce mici au fost ,mereu ma uit la poze si nu mi vine sa cred ce mogaldeata am avut
CO FELICITARI pt patut ,de abea astept sa l vad
ma bucur tare mult ca ai nimerit o cu scaunul de masina e f frumos si ce i mai important ca sta Carinuta bine in el
ANDREEA-Daria mai bine du te sa i faci un control puiului ,multa sanatate
ADRIANA am vazut nazdravanii pe site :))m mult
RAMO f fain si scaunul ce l ai luat ,sa l foloseasca sanatoasa

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Ramo eu am auzit numai pareri bune despre doamna dr Marginean e ok noi am avut curs cu ea de homeopatie,ptr ca ea de fapt e neuroloaga si a facut specializare in Germania de homeopatie,unde are cabinet in Grigorescu?ca si eu as vrea sa merg cu Victor si cat costa consultatia? sa ne spui de unde ai luat cerealele si cu cat ca si eu vreau ptr lipsa mea de fier si ptr pitic
ptr Beiuta si pofta de mancare ptr ca noi mancam ca lupii,dar numai singuri nu mai vrem sa ne dea cineva,ba chiar hraneste el jucariile si pe Andreea(bona) si pe mine.
Multa sanatate piticilor bolnaviori
Pe cand marea intalnire intre noi mamicile?

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

am mai pus cateva poze cu Victor la semnatura

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Magda tare scump e puiutu tau
tipa din poze e bona ?

INTALNIREA astept sa o stabiliti voi dar se pare ca majoritatea ar vrea in cursul saptamanii
FETELE care ati propus sa ne intalnim in week end la ce ora va vin barbateii acasa ?ati fi mai ok sa ne intalnim dupa 6 seara ?

ANCA -Soanso unde sa ne intalnim la Big ?la etajul 1 ?pai nu ne intalnim fara pici ?
la tine e altceva ,daca nu ai cu cine so lasi o poti lua ca e fetita mare si sta cuminte

ANCA-(STEFAN)PE UNDE esti ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput