Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!!!
Tare greu a mai trecut noaptea asta!!!! Sara s-a trezit foarte des si nu mai voia sa adoarma decat langa mine in pat! Are febra mica, doar 37, 5 in fundic, dar starea ei generala nu e stralucita, e irascibila, nu papa, are mucisori multi, aspiram la greu! Asta e, asteptam doctorita, am chemat-o acasa de frica epidemiilor!Sper sa fie bine totul!
Ioana, vezi tu cum se va acomoda Sara la gradi! Nici eu nu voi avea de ales si de la 2 ani Sara va merge la gradi, dar sa iti spun drept daca as avea posibilitatea as tine-o acasa pana la 3 ani, asa sfatuiesc toti doctorii!
Anca, ce frumos ca Sorana e interesata de engleza!
Alex, puiule, imi pare rau ca mica acrobata a comis-o iar! NU prea ai ce sa-i pui pe buzita, se va trage singura, insa eu zic sa faci demersurile sa doarma in patul ei cu bara de protectie....desi, la cat e de nazdravana, tare mi-e ca escaladeaza si asa....Pupam si nu te mai ingrijora, sunt sigura ca nu enimik grav!
Andreea, imi pare rau ca s-a imbolnavit si Daria! Din pacate, nu prea avem ce face in sezonul asta...Bine ca la voi e prima data, la noi a fost record de raceli in sezonul asta! Sanatate multa piticei!
Magduta, Sara nu se trezeste transpirata, dar nici nu e imbracata gros si nici nu e exagerat de cald in camera. Sa nu fie prea mare caldura, ma gandesc!
IOana, hai ca e tare Patrick cu Biga, sa stii ca un verisor de-al meu imi zicea asa cand era mic! Oricum, sunt incantata-onorata de apelativ, dat find ca vine de la un asa cavaler!
Meli, felicitari t progresele piticei!
Adriana, ce bucurie va fi pe Alexia! FElicitari!
Co, voi sunteti bine?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
SAL
bubita de la gurita nu se mai vede aproape de loc ,da am tras o sperietura nu gluma
ANDREEA -DARIA imi pare tare rau pt puiut ,in cazul nostru homeopatele nu si au facut efectul ,sper sa treaca repede si multa sanatate
pt mine e ok si sambata sa ne intalnim
ADA putem amana intalnirea sigur ca da ,propuneti voi o data
pofta mare puiului
ADRIANA am intrat pe pampers.ro dar n am gasit "uite ce poate face micul meu acrobat":(
GABI puiule n am ce bara de protectie sa pun la pat :( am pus paturi peste el ,nici nu stiu ce sa fac sa nu se mai intample astfel de accidente
sanatate multa ingerasului 
IOANA-SARA la ce cresa o dai ,cati copii sunt in grupa ?
IOANA13 multumim de recomandare
,poate reusim si noi sa mergem in weekend ul asta la polus la film
ANCA-Soanso puiutu face engleza la gradi ?
si eu vb cu matzuca mea engleza acasa si stie deja multe cuvintele 
DIANA nici la Miniblue n ai gasit nimic?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
ALEX29 spune:
tu fetelor asa arata patul lui Tiadris ,va rog mult daca aveti vreo idee cum as putea sa o fac sa nu mai "escaladeze"sa mi spuneti
http://good-times.webshots.com/photo/2484065470102049148qIRndq
http://picasaweb.google.com/sanda252003/TIADRISLA1AN5LUNISIOZI#5310516387133537330
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
mami_alexia spune:
Alex, uite aici: http://concurs. pampers. ro/register/ sterge spatiile
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Alex, e greu de spus, eu zic ca daca a prins gustul greu o poti stapani.Doar sa pui patutul langa pat si pe restul laturilor sa pui fotolii, macar sa nu cada direct jos. Cand spuneam ca patutul nostru e mai inalt, aveam dreptate. A avut si ea intr-o zi o tentativa de ridicat piciorul peste dar mai mult de atat n-a putut face.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
puisorul spune:
Alex, la patut nu stiu daca mai ai ce sa ii faci. Pentru patul mare am vazut bariere la Miniblu si sigur gasesti si pe net.
Dpop, sa stii ca isofixul nu e moft. Orice scaun legat in centuri se misca. In schimb cu isofix nu mai poti sa il misti oricat te fortezi pentru ca e prins in caroserie. Fiecare alege ce vrea dar eu sunt paranoica cu siguranta in masina. Stefi sta in scaun de la inceput si am obisnuit-o sa stea singura in spate. Chiar daca e si sotul cu mine, stam amandoi in fata.
Dariandra, sper sa treceti cat mai usor peste acest episod 
Ioana, filmul este comedie?
Cu intalnirea mie mi-ar conveni mai mult in cursul saptamanii pentru ca ii weekend e foarte probabil ca cele mai multe dintre noi sa aiba alt program. Si bineinteles sa fie dupa ora 18 sa ajunga tati de la servici.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
velenamaria spune:
buna mamici
Alex....chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu patutul. edi doarme in patul mare cu mine si am grija sa nu cada din pat in timp ce doarme...atat. eventual sa cumparati un pat ptr ea, normal si sa cautati ceva sistem de protectie care se monteaza pe marginea patului.am vazut ceva site aici pe forum dar nu-mi aduc aminte unde..
Si eu vreau sa vin la intalnire...oricand..numai sa fixati o data si o oara convenabila majoritatii. de preferat la 18 in timpul saptamanii sau si 17-18 in weekend.
Sanatate copilasilor bolnaviori
Am fost la derma si mi-a dat ceva mostre de gel de dus si crema de corp ptr bebe...am incercat si par foarte ok. o sa caut in farmacie si o sa cumpar ptr Edi. iar mie mi-a recomandat creme din gama Dardia...am auzit ca sunt scumpe..dar am mare nevoie ptr ca am pielea extrem de uscata.
o zi buna tuturor
kitzy spune:
Alex mi se pare mie, sau salteluta ii prea sus? Ca daca e asa, nu-i greu sa sara din el ![]()
In rest, nu stiu ce sfat ti-as putea da 
Si noi o sa trebuiasca sa luam scaun de masina, am vazut niste preturi
iti vine sa plangi, nu alta. Cu sistem isofix vrem si noi, da inca nu ne-am hotarat la model, sunt foarte multe...
Ada am vizionat filmuletele, foarte mumoase, cum statea ea in caruciorul de papusi, si se lasa plimbata 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Alex, nu se poate pune jos de tot salteaua, sau daca are saltea subitire cumperi una mai groasa? Nu e pat de ala cu 2 etaje?
Uite aici cum e a lui P acum, iar cind era mic era la etaj, care se detaseaza: http://good-times.webshots.com/photo/2488800300102416785OPYSjT
GAbi, i-am prezentat pe toata lumea din poze, dar nu era traductibil numai Biga si CArhihjda...![]()
Ani, filmul e o comedie romantica, buna de vazut seara
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Hei, fetelor
Alexutzo, scaunul are 2 pozitii in afara de cea sezand, una intremediara si una aproape pe spate, f usor e manevreaza, dupa ce adorme eu o las jos, din fata, e un mecanism f simplu. Patutul nostru a venit!!! Abia astept sa il montam, e din lemn, cu saltea mare relaxa (140x90). Dupa ce il montam pun poze sa il vezi. sustin si eu opinia ta cu scaunul de masina. Carina a stat de la 3 saptamani in masina in scaunul ei, fara sa stea nimeni in spate cu ea. e in siguranta dupa parerea mea. al nostru nu are isofix si sta f bine(asta pt Diana
)
Gabitzo, suntem ok, tocmai a plecat mama de la noi:) La noi e invers, noi rasfaram mamele, nu e ca la voi:))Sanatate la printesa!!!!
Andreea (*Daria) pupam fata si va dorim santate!!!!!!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)