Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 15
mami_alexia spune:
Neatza
Ioana, nu stiu la ce vaccin te referi. Vaccinul impotriva hepatitei se face la 2 ani? Nu stiu, o sa ma interesez. Pe noi nu ne-a pus sa ne facem nici un fel de analize pt cresa, doar hartia de la medic, ca e sanatoasa.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Alex, este un concurs pe site-ul Pampers, sa cheama "Uite ce poate face micul meu acrobat". Cred ca o poza cu acrobatiile lui Tiadris e foarte nimerita acolo
MAMI(Adriana) &
magdutza24 spune:
Neatza
Fetelor multumesc de raspunsuri,azi e mai bine,azi noapte a dormit foarte bine
Alex pt mine e ok orice ora.
adresa de mess magduta_s
o zi faina
v am pupat ca fug la cursuri

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
dariandra spune:
Buna dimineata si de la noi!De data asta va servim mult ceai de cimbrisor cu lamaie si miere de albine.
Imi plange sufletul, de ce mi-a fost frica n-am scapat: Daria a avut ieri temperatura, am sunat medicul si deja am inceput sa-i dau supozitoare cu paracetamol si oscilococcinum de 3 ori pe zi.Asa sunt de trista cand vad cat este de calduta, mai ales ca pe noi ne-a ferit Dumnezeu de raceli, pana acum.
In rest, e vioaie, nu tuseste, nu-i curge nasul, numai temperatura a avut ieri 38,3 grade.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si sufletelului meu drag.
Daca se poate, as veni si eu cu o propunere; tinand cont ca mai sunt si mamici care nu au cu cine sa-si lase copilasii, nu vreti sa facem intalnirea sambata, sa mai stea taticii pe post de bone?
dariandra spune:
GABI - Felicitari pentru independenta Sarei! Cred ca-i tare draguta cum reuseste ea sa manance si sa se imbrace singurica.
ADRIANA - Am vazut si eu "Slumdog Millionaire".Intr-adevar de Oscar filmul;mi-a placut tare mult si actiunea, ecranizarea... .Mi l-a descarcat D de pe internet.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Eladeea, inteleg eu ce vrei sa spui , dar mai clar ne-or spune ei la 16 ani: "m-ai tinut legat in scaunul ala"![]() Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
eeee....ca parca ei o sa-si mai aduca aminte ca intre 1-3/4 ani au stat in scaun de masina legati...si oricum, siguranta e inainte de toate...si daca ar fi sa comenteze ceva cand vor fi mari, atunci o sa le zicem: "Scaunul ala ti-a oferit siguranta, altfel, daca nu era scaunul si centurile de siguranta, Doamne fereste, cine stie ce s-ar fi putut intampla!!!!"
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Andreea, multa sanatate Dariei. Te inteleg perfect, mie mi se face inima cat un purice cand ma gandesc ca imediat o luam si noi de la capat cu racelile, offf....Adica ea e acum sanatoasa si eu ma gandesc ca peste cateva zile va fi cu mucii pana la brau.
MAMI(Adriana) &
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!!
Film dragut de vazut d epe net: The Accidental Husband
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dpop spune:
magda, unde ai gasit bona?
tu fetelor, scaunu asta de masina imi scoate peri albi. deja nu mai stiu, is 1000 de modele, isofixul nu stiu daca merita (zic unii ca astea tinute numai in centuri se balangane de numa), vrem si ieftin si bun ![]()
doamne, nu mai pomeniti de sezonul bolilor 
noi din aprilie trebuie sa mergem din nou la cresa, nu mai avem cu cine o lasa pe irina, si deja sunt terminata. ufff...
adab spune:
Neatza,
noi de ieri facem iar mofturi la papica....ca si Bea...suntem asa mai "fitzoase" la mancare. Sanatate sa avem ...restu le-om duce pe toate.
Ioana...mami de Sara , te referi la vaccinul BCG din maternitate?. EU stiu ca, chiar daca l-ai facut si cicatricea e mai mica de 3 mm trebuie refacut. Petrecerea a fost la hotel Pami, pe Calea Manastur. Pe langa sarbatorita a fost si ALexia, fetitza surorii mele , mai mare cu 9 zile decat Sara. Pe ea am sarbatorit-o a doua zi la botez....au venit in tzara special pt. asta.
Alex eu joi a viitoare nu voi fi in tara, nu se mai poate amana putin? Adica dupa data de 22 martie. POzele poti sa le vezi mai bine de la semnatura. Pupici la Tidris, sa treaca bubitza repede. Crema de arnica e buna.
Daria, sanatate multa!!!