Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

neata buna!
ieri am fost la tzara cu stefan...mama ce s-a mai obosit!...a alergat cei trei catei ai bunicului, mitza si gainile strabunicei...oile nu l-au interesat. a mincat placinte cu brinza si carnitza de puiutz...
n-a dormit decit pe drum, pe masina, si la dus si la intors.

iar dupa ce am ajuns la cluj, pt ca era prea tirziu sa mai mearga tati la munca, i-am trimis pe baieti la frizer...si asa, de ieri seara, avem un tunsulici...nu va zic ce entuziasmat a fost stefan de noua freza...se tot uita in oglinda si se pipaia pe par si tzipa...am ris de ne-am prapadit...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Sa vedem poze cu tunsulici!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

AM CITI SI DIN URMA...

Alex, am votat-o pe Tiadris! acrobatei...eu zic ca cel mai bine ar fi sa o muti in patul mare. sint aparatori care se pot fixa de marginea patului si asa va fi in siguranta cind doarme si in acelasi timp va putea sa se dea jos fara probleme cind vrea. ca ai intrebat de noi!

Elena, sanatate multa!

Cici, eu am inceput sa cumpar lucrusoare pe la 4 luni...am prins niste super reduceri si am luat destul de multe cu foarte putini bani...chiar daca nu stiam sexul lui bebe...am luat culori neutre...verde, galben, maro, alb, portocaliu.
greata bine ca a trecut. iar izbucnirile emotionale sint normale...hormonii...

Ramo, ma bucur ca te-a multumit consultatia. acum mai ramine sa functioneze medicamentele.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Magda, saru-mina de cafea! Am vazut si filmuletul cu Victoras care papa singur...bravo baiatu' mare!

Adriana, incarc poze dupa ce il culc. acum n-am nici o sansa...toate cablurile mi le trage...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ma bag sa fac un capitol nou

va anunt cind e gata

sper sa nu-mi ia foarte mult, merge tare rau DC-ul azi...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput