Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 14
magdutza24 spune:
Salutare
eu sunt foarte suparata ptr ca Victor iarasi a racit si abia poate sa mai doarma de tuse,ii dau Eurespal dar nimic,voi ce le dati si pitici?
Mi am gasit bona,o tipa tanara de 36 ani care se intelege de minune si piticu si asa de draga e lu Victor de ea de plange cand ea pleaca.
Vaccinul de un an trebuie sa il fac inainte sa implineasca un an sau dupa?
piticii vostrii transpira? Victoras se trezeste leoarca in cap dupa fiecare somnic,oare e bai?
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
Ioana13 spune:
MAgda, vaccinul se face in jur de un an, mai ales daca e bolnavior. Adica se face cind e sanatos tun.
De traspiratie nu stiu, P o mai face, dar rar.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
buna seara si de la noi!
Alex-ce pot spune de noi?abia am timp sa mai citesc si sa scriu, fata imi ocupa mai tot timpul.iar cand am liber, ma duc sa mai fac putin sport, hihi, ne-am facut o sala si de atunci am luat-o razna,hihi.dar tare bine ma simt dupa.Piti e din ce in ce mai isteata,zice o gramada de cuvinte in ambele limbi, mai nou chiar propozitii, fara sa faca un amestec de limbi,hihi.e o dulce, o voi papa intr-o zi.
si noi avem scaunel de copii la masa si sunt tare multumita, sta in ea si papa cuminte pana nu se plictiseste, ca nu are ea asa stare.si si in masina sta fara probleme.
chiar, ce se aude de o intalnire? dar poate mai facem si o iesire numai noi, mamicile, sa mai putem povesti intre noi.ce ziceti?
ma duc sa adun si ma bag in pat, maine ma duc la lucru si am de la 8.pusiiii si o noapte linistita tuturor si muuuulta sanatate bolnaviorilor!
mami_alexia spune:
Am luat legatura cu tipa cu juacriile, 8 lei e un Teletubies, sunt noi si sunt destul de marisoare, 40 cm. Astept sa-mi spuna cum mi-l poate trimite, sunt foarte fericita ca i-am gasit jucaria, o sa se bucure mult
Merci mult, Ani!

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Are si puzzle-uri de genul asta de vanzare, daca va intereseaza.
http://s691.photobucket.com/albums/vv277/alyna-ch/?action=view¤t=005-1.jpg
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
adab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdutza24 Salutare eu sunt foarte suparata ptr ca Victor iarasi a racit si abia poate sa mai doarma de tuse,ii dau Eurespal dar nimic,voi ce le dati si pitici? Mi am gasit bona,o tipa tanara de 36 ani care se intelege de minune si piticu si asa de draga e lu Victor de ea de plange cand ea pleaca. Vaccinul de un an trebuie sa il fac inainte sa implineasca un an sau dupa? piticii vostrii transpira? Victoras se trezeste leoarca in cap dupa fiecare somnic,oare e bai? magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24 |
Magda si eu astept pana e bine Sara si abia apoi fac vaccinul. E cu muci. A mai tusit cand se inneca cu secretiile, mai ales noaptea. I-am dat Rhinathinol 2%. Eu zic ca e eficient. Plus Stodal. Altceva nu i-am mai dat de data asta. SI Sara transpira cand doarme de e ud parul. Nu stiu daca poti face ceva ...Ma bucur ca ai gasit o bona asa de prietenoasa. Conteaza mult asta.
ALEX29 spune:
of tu fetelor tare necajita s ,Tiadris a sarit din patul nostru in patul ei si s a lovit la gurita de patut ,i a curs sange
,oare ce sa i pun la gurita maine dimineata ?
MAGDA eu zis sa o suni pe dr si sa i spui ce simptome are puiutu ,cand mi a fost balnavioara mamaruta i am dat ,desigur la recomandarea dr ,panadol si nurofen
sanatate multa
ADA ai o splendoare de fetita ,ce bine se simntea ea plimbata in carucior 
nu se vad pozele :( si nici link ul:(
MELI ce super ca vb puiu doua limbi ,f fain
CO mersi mult pt poza ,cand doarme sta confortabil ?
IOANA de balansat nu se balanseaza ...inca ...pe calut![]()
GABI sora mea a terminat peda ,vai saraca atata avea de lucru ,asa ca stiu cam ce inseamna ,oricum se pare ca iti este de folos acuma 
inca un pic si ai scapat de grija imbracatului cu mogaldeata
ai fetita mare ce mai !!
ADRIANA ma bucur ca i ai gasit puiului jucaria preferata 
legat de scaunul de masina pt noi e OBLIGATORIU ,n are voie sa mi stea in masina decat in scaunul ei
in State daca te prindea ca n ai scaun pt copil asa mic fara discutii ca ti l lua si sincer cred ca si la noi ar trebui sa fie luate masuri ,chiar daca suntem parinti n avem nici un drept sa ne expunem copilul la atatea riscuri mai ales ca zi de zi se intampla f multe accidente
de nenumarate ori am vazut si nu ezit sa spun "mamici inconstiente"ce si tin copilul in brate in locul din fatza .....in fine ,ma opresc aici ,nu vreau sa supar pe nimeni ,doamne fereste ,dar trebuie sa ne gandim ca totusi punem viata copilului in pericol
propun INTALNIREA CU MAMICI pt joia viitoare la ora 18 ,ce ziceti ?
sau haideti voi cu o propunere 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
sara2007 spune:
buna seara si de la noi...
ADRIANA super ca ai gasit jucaria si noi il avem pe teletubbie ala verde,dar primit....ii place de el sii ii spune ,,buta,,de la maimuta.ii second de fapt,ca a fost a altui copilas.
legat de scunul de masina sunt de parere cu BEX..si noi avem maxi cosi din italia,a costat 100 de e parca de-acolo.e cam la fel cu a CARINEI dar rosu.sunt f comode,SARA a rezistat pana in ungaria fara nici o problema,incapatoare.pana pe la 3 ani il poate folosi.
ADA super petrecere ati avut si o cenusareasa f frumoasa.unde ziceai ca e?si a mai fost inca un sarbatorit pe langa ea?
RAMO pofta mare BEIUTEI..
gaby sanatate multa SAREI...
soanso te cred ce bucurie ti-a facut printesa ta...abia astept sa vad si eu serbari.
apropo de crese,gradinite noi ma inceput demersurile.cu toate ca cum ati spus si voi ar fi mai bine sa n-o dau daca am cu cine o lasa in caz ca-mi gasesc de lucru(cu criza asta!!!!-ziceau ca nu se mia fac angajari anul acesta,o fi adevarta?)si plus si cu epidemiile astea....dar pana m-am hotarat eu s-a vorbit deja si nu prea mia pot da inapoi.ca sa aiba asigurta locul si la gradi tot acolo.trebe sa-i fac analizele si pe urma vedem de cand.intr-un fel ma gandesc ca poate 4 ore intre copii nu i-ar strica.plus ca eu sunt acasa,sunt la 5 min de cresa si un doi pot s-o i-au daca e ceva.asta pana se v-a socializa.iar daca vad ca incepe sa se imbolnaveasca macar sunt acasa si o retrag pt o perioada.poate pana in toamna.macar sa vedem cum e...poate ii v-a placea mult si nu vor fi probleme.
azi ma fost si la prevenar..cine l-a mai facut?data trecuta cand i-a facut prevenarul i l-a facut,tin eu minte si in mana si in picior...acuma numa in mana,n-am mai intrebat ce si cum ca era f aglomerata dc...plus ca trebe facut pt colectivitate HEPATITA A..
adriana trebuie pt cresa HEPATITA A??si inca o intrebare vaccinul de la nastere se face in mana?semnul acela de-l avem toata viata?SARA nu l-a primit in italia la nastere.oare il trebuie si pe acela la cresa?si pana la ce varsta oare se poate face??sunt intrebari care vreau sa i le pun dc ,dar pana peste 3 sapt cand merge pt vaccinul pt hepatita A as vrea sa ma linistesc putin....
ALEX...si pe mine m-a speriat poza cu calareata...acrobata si gimnasta v-a deveni..
somn usor la toata lumea..
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
scuza-ti cacofonia...![]()
alex pupam gurita printesei...comprese cu apa rece pune-i...altceva nu stiu.sau gheata.
meli ce bine ca ai chef de sala si aparate,pe lanaga munca,familie....bravo,te admir.si mie mi-ar place step-aerobic,aparatele nu ma prea atrag.dar sincer dupa o zi de munca,copil.barbat,casa...ca si tine,nu stiu daca as mia fcae fata si stepului.![]()
magduta sanatate multa lui victoras....sa va faceti bine sa ne vedem prin parc.nu stiu sa-ti spun exact cam cand mergem noi.de obicei ori dim ori dupa masa pe vremea asta.cum a fost si ea racita n-am prea iesit,in parc vorbesc ,acolo bate vant de la somes mai ales dupa masa.dar daca iesim iesim intre 5 -6 dupa ce doarme si papa.dra mia vb....schimbam adresele de mess si vorbim...acuma chiar ca fug la nani..
ioana...mami de sara
soanso spune:
neata feteleeee,
ia poftiti la o cafeluta fierbinte!
Ioana eu ma refeream la "agitat" in sensul sa nu dati o caruta de bani pe el ,pt ca exista riscul sa nu vrea copilul sa stea frumos in el!
noi avem unul de la chicco l-am cump. de la o cunostinta la jumate de pret si l-am folosit la deplasarile mai lungi si cu mare succes in casa
pus in dreptul msesi mari si statea sa manance in el.
in Grecia mergem cu masina ,scaunul il folosim totdeauna la drumurile lungi dar cu scandal de fiecare data insa asa cum scria si Alex nu sunt de acord sa-i pun voit viata in pericol!am vazut ceva dragute pe bestkids.
sara,buna decizia ta de a o duce la gradi,este foarte bine sa intre in colectivitate , 4 ore sunt suficiente pt acomodare.
la gradi a cerut copie dupa carnetul de vaccinuri,acuma daca nu l-ati facul pe cel de la nastere nus ce sa zic pb stie raspunsul medicul de familie!
magduta,eu ii dau Soranei siroped de tuse "patlagica cu propolis" e de la firma Tisofit sau Plantusin de la firma Fares, si ii place cu tantum verde-puf.sanatate
am cumparat ieri magic english-nr.1...mare succes a avut la Sorana,merita toti banii!