Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, am inteles, pai devreme ce mamaruta se va alege cu dormitorul nu cred ca e mare problema daca se obisnuieste in patul mareSi noi trebuie sa ne gandim la o mutre de genul, dar mai tarziu, ca Sara nu escaladeaza inca!
Nu am mai dat Stodl, ca aveam in casa siropul asta din plante, care a mers data trecuta tare bine! Te-am admirat in pozele de la 8 martie!
Deci, pe cand ne intalnim noi mamicile????

Noi suntem la capitolul dobandit independenta, mananca din ce in ce mai bine singura cu lingurita, ba chiar si cu furculita! Incearca sa se imbrace singura, un picior de la pantalon reuseste, e asa mortala...Isi ia papucii in picioare, caciula, chilotii...hihihi...Adevarul e ca munceste mult!

Vad ca a adormit saraca....iar eu i-am confectionat 2 puzzle-uri in amintirea vremurilor de odinioara cand eram la liceul pedagogic si faceam la greu material didactic!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

legat de scaunele de masina...eu am unul de la primii pasi...de la 0 la 18 kg... si sint tare multumita de el. e adevarat ca materialul nu e bumbac, insa nu a transpirat stefan in el deloc asta vara. ind o sa ajunga la 18 kg vedem noi ce facem, dar cred ca mai am vreo doi ani pina atunci.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hello fetelor:)

Alex, am intrat doar sa iti zic ca Maxi Cosi merita toti banii. Noi avem de prin luna iulie asta e de la 9-18 kg. e din bumbac 100%, l0am luat d ela miniblu cu vreo 900 de lei. Uite aici sunt 2 poze cu scaunul

http://picasaweb.google.com/constantina.catalano/Martie#5311584276275090434

Pupam Saruca mare bolnavioara si pe cea mica sarbatorita, doua printese!

o zi faina in continuare:)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Eladeea, dar cum sa stim daca sint comode, daca nici nu ne incape fundul in ele? Citeodata asa imi vine sa ma pun pe vreun scaunel(masa, masina) de-a lui P... ieri am incercat sa ma pun in scaunul de masa, dar a cam piriit si m-am ridicat repede... ce comod parea!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Ioana, acuma si tu...buna intrebare...pai in primul rand ar trebui sa nu fie tare ingramadit in el, adica sa se paota misca putin, ca oricum il sustin centurile de siguranta...si sa aiba vreo 2 pozitii de ex, ca sa poata si dormi mai relexat/comod in el..sa nu fie doar in pozitia sezanda...ai inteles ce-am vrut sa zic?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Adriana, uite aici o tipa care are de vanzare jucarii teletubbies http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=17503

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Am reusit sa pun si ceva filmulete. Le puteti viziona aici:
http://www.youtube.com/watch?v=UFuPYAZcgCM&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=qWuulg8hZy4&feature=channel

SI pozele: http://family.webshots.com/album/570386840EBJqxZ.

S-au facut f. multe poze si filmulete. Din pacate nu toate sunt clare la ce agitatie a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

eu vreau sa va zic din experienta sa nu va agitati prea tare cu scaunele de masina... a mea nu sta in el ! nu ia placut niciodata in scaun de masina ,nici in scaunel pt servit masa nu a vrut...hihihi e independenta fata!

adab,probabil am mai spus-o ...ma repet! fetita ta e absolut adorabila,felicitari pt asa copil reusit!
rochita ei de la petrecere m-a dat pe spate!

ideea cu achizitionarea de la second nu e rea deloc,langa piata Iona Mester la un mag.second toata iarna sau vandut schiuri,clapari,patine la preturi superrrr si calitate la fel.
Esca zicea la stiri ca mag second au cea mai buna vanzare in conditiile crizei actuale .

pupici si un val de sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Merci, Ani, i-am trimis mail, sa vad ce imi spune.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, parca Tiadris e la circ pe calut! Se si legana din pozitia aia?
Daca exista scaun pina 24 de kg, poate sa iei de ala acum, sa nu tot iei cite un scaun de masina in fiecare an

Gabi, pupici bolnavioarei! SA treaca repede! Patrick ti-a spus azi pe nume, Biga.. asa inverseaza el toate literele!
La Carina ii spune Carhji...

Eladeea, inteleg eu ce vrei sa spui, dar mai clar ne-or spune ei la 16 ani: "m-ai tinut legat in scaunul ala"

Soanso, am mai fost sfatuita sa nu dau banii pe scaun de masa, dar P a stat atit de bine in el si inca sta. A avut o perioada in care voia sa stea pe scaun normal, dar i-a trecut. Tare drag ii e acuma scaunul lui, ca doar e mai comod(pe incercat)
Si in masina sta doar in scaun, legat, am vazut in avion ce inseamna sa nu aiba locul lui, clar delimitat! Incontinuu a sarit, s-a foit, desi el e un tip linistit!
Dar da, am auzit si de copii care nu stau. Voi cu avionul mergeti sau cu masina in Grecia? Ca va trebe scaun de masina musai daca mergeti cu masina.

Ada, foarte eleganta Sara! Si ce midra se plimba ea in caruciorul papusii!! Bine ca e micuta si incape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, ce mai faci? Sinteti la bunici?

Mergi la inceput