Gravidutze si mamici de Cluj - 114

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, e vorba de 0-18 kg

restul fetelor, va !

gabi, multa santate!

ramo, tu stii cum e mai bine pentru bea, eu sper sa pape cat mai bine. acuma ca s-a pus pe umblat nu se mai opreste, hihi

meli, mai zi si tu de pitica voastra, ce mai face?

soanso - ce fain la serbare! cred ca iti dau lacrimile instant cand o vezi in ocazii dinastea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, Gabi uitati, aici apar scaunele.
http://www.cora.ro/?p=catalog4&md=Oferte%20Speciale&smd=Bebe%20Catalog
Zice ca sunt de la 0-18 kg. Adica pina pe la 3-4 ani,a cuma depinde de copil.
Cel de la chicco, la reprezentanta e 5 mil si ceva, in catalog 420. + ca mai da si un bon de 15%, ceea ce il face chiar convenabil.

Gabi, nu stiu de ce calitate sint produsele de la Miniblu.

Noi avem de la MaxiCosi, f multumita sint de el, desi l-am luat second, de la un magazin in care aveau produse pt copii aduse din Germania. Dupa ce l-am spalat, arata mai bine decit unele noi.
Numai ca au dat faliment rapid, ca era undeva pe linga noi, unde circula f putin oameni.
Pe internet astea sunt considerate cele mai performante, dar sint tare scumpe, noi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ani, multumim, bine ca mi-ai zis de Trident ca e si in Deva, si poate luam de acolo, chiar ieftin ai cumparat!Tu esti din Alb

Diana

Ioana, vazusem catalogul, doar ca la fata locului nu era asa larga oferta! Am vazut si eu Maxi Cosi, dar intr-adevar f scumpe! Mai cautam!

Sara a dormit 10 minute de amiaza, ca s-a trezit tusind! Acum e maraita si irascibila! Nu mai adoarme!!!! Offf!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramo, imi pare rau ca iar nu papa Bea mica. Multa bafta la homeopat.

Ada, pupicei pentru printzesa eleganta!

Andreea, Raluca, o sa-I dau lui Ovi sa citeasca mesajele voastre…ca asa de tare isi doreste o masina de spalat vase…

Soanso, multumim pentru urarea frumoasa! Si felicitari pentru serbare

Ani, felicitari pentru achizitii! Sa le stapineasca sanatoasa cretulina mica!

Gabi, offf, iar raceala! DD sa va treaca repede!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

IOANA - Noi tot de la MaxiCosi am avut scoica si am fost tare multumita de ea.Si acum, Daria o foloseste pe post de hinta.Am primit-o de la cineva si vorba ta, dupa ce am spalat-o arata super.
Mi-ar fi placut sa-i iau si scaunul de la aceeasi firma dar nu am gasit, asa ca l-am luat de la Chicco.Sunt multumita de el, se odihneste bine in scaun.E numai pana la 19 kg, e adevarat ca nu mi-am pus problema ce vom face dupa, probabil legata cu centura de siguranta.

ALEX - Un pupic pentru micuta noastra acrobata.Mi-a dat emotii numai cand am privit-o in fotografie.

GABI - Sanatate multa Sarei si Doamne ajuta sa-i treaca repede raceala.

Eu sunt mai bine, nu mai am temperatura dar astazi am avut toata ziua o stare de ameteala, de parca am fost bauta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, haideti sa va spun si parerea mea ref. la scaune de masina...eu zic ca nu e musai sa fie de firma, adcai important e sa ofere siguranta copiilor si sa fie comode, ca doar de asta au ei nevoie cand merg cu masina...

eu am avut noroc sa dau peste o oferta buna cu ocazia Expobaby...am prietene care au luat insa de la second si sunt super bune...iar preturile... evident mult mai mici ca cele de firma din magazine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eladeea, dar cum sa stim daca sint comode, daca nici nu ne incape fundul in ele? Citeodata asa imi vine sa ma pun pe vreun scaunel(masa, masina) de-a lui P... ieri am incercat sa ma pun in scaunul de masa, dar a cam piriit si m-am ridicat repede... ce comod parea!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Legat de scaunele de masina...si eu m-am invartit bine pe la toate mag. pana m-am decis de care sa iau. Scoica am avut-o de la Chicco si am fost multumita cu exceptia ca transpira f. tare in ea. Scaunul l-am luat de la Pierre Cardine (de la Baby's land, in spate la Sora). M-am decis pt. el caci poate fi folosit mai mult timp...si dupa ce mai creste si va trebui pusa si centura de siguranta. E pana la 25 kg.

Pe mine ma chinuie tusea inca. Sara e doar cu ceva muci. Sper sa-i treaca si sa-i fac pe joi si vaccinul de 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 m mult
asa rau imi pare ca n am fost mai atenta cand i am cumparat scaunul asta ,puteam sa i iau unu sa i fie bun macar pana la 18 kg ,nu pana la 13
ADA ai vreo poza cu scaunul de masina?
iar legat de materialul ce l au scaunele pt masina dau nota 1 ,toate sunt super aiurea ,nu i bumbac e un material groaznic ,mai ales pt vara cand e asa de cald
scoica si caruciorul ce mi le am adus din State au un material super fain 100%bumbac dar asta e acum ,se pot face huse ,mai greu insa
GABI scumpo nu o culc pe mamaruta cu noi ,atata mi ar mai trebui si nici eu nu s de acord cu asta ,nici vorba ,ca mai facem exceptii de la regula e altceva oricum nu se intampla des
la cele doua somnuri din cursul zilei o las in patul nostru iar eu ies din camera si ea adoarme cu oita ei
am incercat de nenumarate ori sa o pun in patul ei dar no chance sa mai doarma acolo ,se da singura jos si nu am ce sa i fac ,i am pus perne ,i am facut si un fel de zid sa nu mai poata sari ,dar fara reusia
de asta am zis ca nu fac o tragedie ca nu mai doarme in patutul ei ci in al nostru pt ca f curand o sa i cedam dormitorul si ne vom muta in living asa ca dormitorul va fi camera d soarei
superrr ca ai primit vaucherele ,nu mai am nici eu rabdare
pt tuse ai incercat Stodal ?
aaaa si ai grija sa nu i dai apa dupa ce bea siropul ca nu si mai face efectul ,eu asa am facut de vreo cateva ori ,ii dadeam apa imediat dupa sirop si desigur ca tot tusea ,iar o data m a vazut C si mi a spus sa nu i mai dau apa iar rezultatele au fost destul de rapide in bine
multaaaa sanatate
SI siropul de brad e f bun
ANDREEA multa sanatate
ANDREEA-eladeea sunt de acord cu ce ai scris sunt multe lucruri care nu s de firma si sunt f bune
ANI stiu ca pot sterge mesajul ,dar nu l mai caut acum

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

ALEX...aici ai ceva poze http://www.babysland.ro/produse/index.html. De husa sunt multumita deocamdata. E 100 % bbc si mai fina la atingere nu asa dura, cum am vazut la altele.

Mergi la inceput