Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 11
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Bea iara nu mai papa bine...cam de o saptamana jumate...si nu mai ia nici un siropel,toate le scuipa...
Maine ma duc cu ea la o homeopata,Dragos se numeste,cica e foarte buna.Sa ne dea ceva pentru pofta de mancare,dar ceva pastilute ca siropelele se scuipa.Si nu stiu ce are,ca de cateva luni se trezeste noaptea,e foarte agitata in somn,se foieste si maraie.Se trezeste de vreo 3 ori pe noapte,si se ridica in picioare.Trebuie sa o iau din pat si sa o adorm la loc.Ieri noapte s-a trezit din 2 in 2 ore...Si normal ca daca nu e odihnita nici nu mananca bine....Acuma sa vedem ce ne da homeopata....
Fetelor,aveti careva masina de spalat vase???As vrea sa-mi cumpar.Si vreau sa stiu daca sunteti multumite de ea.Nu vreau ceva tare scump,dar sa fie buna si sa spele calumea.Am tot auzit pareri si pareri.Acum studiez piata.
Ca daca dau atatia bani,sa merite.
Andreea tu spuneai ca ai.Cat a costat???Le spala calumea???Trebuie sa le clatesti inainte???Mancarea uscata o spala???
Alex sa nu-ti mai dai niciodata numarul de telefon pe internet,ca sunt tot felul de obsedati!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
RAMONELLA spune:
Ada tare eleganta a fost Sara!
Unde ati facut petrecerea,ca e tare frumos.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare!!! Bea iara nu mai papa bine...cam de o saptamana jumate...si nu mai ia nici un siropel,toate le scuipa... Maine ma duc cu ea la o homeopata,Dragos se numeste,cica e foarte buna.Sa ne dea ceva pentru pofta de mancare,dar ceva pastilute ca siropelele se scuipa.Si nu stiu ce are,ca de cateva luni se trezeste noaptea,e foarte agitata in somn,se foieste si maraie.Se trezeste de vreo 3 ori pe noapte,si se ridica in picioare.Trebuie sa o iau din pat si sa o adorm la loc.Ieri noapte s-a trezit din 2 in 2 ore...Si normal ca daca nu e odihnita nici nu mananca bine....Acuma sa vedem ce ne da homeopata....Fetelor,aveti careva masina de spalat vase???As vrea sa-mi cumpar.Si vreau sa stiu daca sunteti multumite de ea.Nu vreau ceva tare scump,dar sa fie buna si sa spele calumea.Am tot auzit pareri si pareri.Acum studiez piata. Andreea tu spuneai ca ai.Cat a costat???Le spala calumea???Trebuie sa le clatesti inainte???Mancarea uscata o spala??? Alex sa nu-ti mai dai niciodata numarul de telefon pe internet,ca sunt tot felul de obsedati! ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Sa stii ca si Eric era la fel de agitat naoptea si se trezea de multe ori si se punea in fund sau se ridica in picioare...dar cica e firesc, ca dupa ce incep sa invete sa umble sau sa aafca anumite chestii noi, au tendinta sa le repete si in somn...si ca asta ar fi explicatia...
cat despre masina de spalat, a fost cam 700 euro, dar gasesti si mai ieftine... are mai multe programe, in functie de gradul de murdarie sau de sensibilitate al vaselor... si da, le bag murdare si uneori si uscate, le trec doar prin jet de apa in cazul in care e mancare f groasa sau bucati de mancare in farfurie...eu una sunt multumita de ea...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Raluca spune:
Ramona, lasa fata in pace cu mancarea!!!!....asa ma regasesc in framantarile tale legate de papa...obisnuieste-te ca asa fitoasa va fi toata viata...sa-ti spun ca si acum la 7 ani stau cu amenintarea langa ea sa manance un amarat de snitel(si asta e preferatul ei....)?!
.Legat de masina de vase...SUPER...eu am ariston, nu stiu cat a costat...spala orice vase(are program si ptr biberoane)...important e doar sa dai grosul de pe ele ca sa nu infunzi tevile de evacuare a apei. Succes la cautat! sa vezi ce prietena buna vei avea in casa!![]()
Gabitza, va asteptam la joaca, da un semn cand aveti chef!Poate vine si Ramona...si facem un club al juniorilor pe campului!
Alex, ce face gimnasta ta? Noi raportam trecerea la pat mare cu succes, fara cazaturi sau fitze, e chiar incantat ...pe toata lumea duce sa-i arate patul lui "maie"!!!!
O zi buna Doamnelor!
soanso spune:
nu am reusit sa intru pe forum sa va fac o urare de 8 Martie ...am gasit tot aici pe forum azi aceasta urare si mi-a placut mult!
"Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu..."
LA MULTI ANI!
Am avut ieri la gradi serbare de ziua mamei,foooarte frumos si emotionant!am fost mandra ca sunt MAMA, ca am o minune de fetita pe care o iubesc cu toata suflarea mea!
nu am reusit sa citesc din urma sper ca sunteti bine si va sfatuiesc sa va feriti cu copilasii de locurile aglomerate pt ca "bantuie" virozele,gripele!!!
pupi
ALEX29 spune:
salutare
Ce as vrea sa am mai mult spatiu in bucatarie pt masina de spalat :(
RAMO bafta si sa gasesti ceva bun
sper sa nu ma sune vreun ciudat ![]()
si pofta mare la puiut
RALUCA scumpo te rog cand ai timp sa faci o poza cu patutu 
Tiadris ma nou ma socheaza ca mi sta in picioare pe calut ,f greu de crezut e adevarat ,dar asta face ,am prins o intr o poza doar si o so pun curand:)
MELI f bine ca papa mamaruta 
iar legat de "fite"intr un club ,eu chiar n am nici o problema cu termenul asta ,ma duc ma distrez ,ma simnt bine ,in rest nu ma intereseaza ca cineva face sau nu pe fitosu sau fitoasa ![]()
ADA super preturileeee ,f bune si la Bamboo
clar ca urmatoarea iesire acolo va fi 
nu uita sa pui si restul pozelor cand ai timp 
sa va scriu un mic raport despre sufletelu meu :nu mai vrea sa adoarma decat in patul nostru ,la inceput mi a fost tare greu sa accept ca nu mai doarme in patutul ei ,darrr totul spre bine ,de abea ii fac trecerea mai usor in pat de domnisoara,oricum dupa ce adoarme o pun in patutul ei
asa ca nici nu stiu ce fel de pat sa i cumpar !!!!
sau sa i mai cumpar ??patul nostru e mare si f ok
probabil ca in curand o sa i fac din dormitorul nostru doar camera pt ea
ce bine era daca nu putea sa se dea jos si sa urce singura in patutul ei :)trai bun am avut o vreme
ANCA -Soanso cred ca a fost f emotionant pt tine sa ti vezi prichinduta la serbare 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
ALEX29 spune:
IOANA13 ieri am fost la Cora si sa stii ca m am uitat la scaune pt masina si am vazut doar 0-18 luni ,sau nu m am uitat eu bine ?
tu ai vazut si de la 18 luni in sus?
cascadoarea lui mami
http://picasaweb.google.com/sanda252003/CALAREATALUIMAMI#5311492440081760706
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Ioana13 spune:
Alex, eu am vazut catalogul, nu am fost la Cora. A mai fost sa fie prezentate oferte si sa nu aiba in Cluj produsele.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi, desi nu prea e buna...
Noi iar ingrosam randul racitilor!!!! De luni dimineata a apucat-o tusea, azi curge nasucul, febra mica, deocamdata Imunorezistan si sirop de tuse Prospan, tusea a fost productiva din prima zi..ciudat!
Nu stiu daca i se trage de la petrecerea de duminica, sarbatorita inca mai tusea, si tare s-au pupat...Dar nici macar nu mai conteaza, important e sa treaca repede si sper eu, fara antibiotic! Deocamdata n-am sunat-o pe dr, ca starea e buna, azi noapte a dormit rau ca nu putea respira bine!!!ASta despre noi...Macar de ne-am face imunitate, ca vad ca in ultima vreme tare le-am mai colectat!!!
Asa ca, Raluca, iar suntem consemnati la domiciliu, in ritmul asta nu stiu cand ne mai vedem, si tare dor mi-e de voi!
MIhaita si-a dat drumul la vorbit???
Paula, la genul ala de puzzle ma gandeam, doar ca fara sunete! Dar buna idee sa ma uit pe Quelle!
Ioana, am fost acolo la Dino, si aveau ceva, dar nu prea m-a incantat, mai era si la MIniblue, dar mie imi plac alea de lemn, astea erau de carton! La Miniblue am vazut si scaune auto pt piticii nostri, Miniblue! Oare or fi bune?
Alex, ma refeream la voucherele pt Albena! Macar un lucru stim sigur, mergem in vacanta! CE dulce e cascadoarea ta!
Cu patul, eu te-as sfatui sa nu o inveti cu voi, oricat de frumoasa e senzatia, si eu ador, dar pe termen lung nu mi se pare sanatos!
Ada, Sara e adorabila, atat de eleganta...intr-adevar, bine a intuit fata, i se potriveau de minune cizmele! 
Ramona, sunt de aceeasi parere cu Raluca, nu cred ca poti continua la nesfarist cu pastile si siropuri,medici si homeopati, si nici nu cred ca e normal sa se ingrase prea mult deodata, cu atat mai mult cu cat asta nu e ritmul ei natural!Stiu ca asta va doriti, si e frustrant, dar trebuie si sa te impaci cu felul ei de a fi!Acum ca am vazut-o din nou, mi-a reconfirmat ce bine arata, mititica, dar scumpa foc si agera! Si mai ales, sanatoasa!Mie mult mai ingrijoratoare mi se par cazurile de obezitate! Si din pacate, tot mai multe sunt in randul copilasilor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
puisorul spune:
Chiar azi i-am cumparat la Stefi 3 puzzle-uri de care zicea si Paula. Doua simple cu 11 lei si unul cu sunete de animale cu 29 de lei. Le-am cumparat insa din Alba Iulia dintr-un supermarket Trident.
Gabi, sper sa treceti usor peste raceala asta 
Alex, poti sa editezi mesajul in care ai trecut nr. de telefon si sa il stergi.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele