Pestisori, la multi ani! (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani sarbatoritelor din zilele trecute si de azi

eu sunt racita de joi dinou am avut temperatura non stop ... azi am venit si la lucru da ma simt fff rau

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuulti ani: ange, naomi ioana, amik, grodear!

Despre noi... baietii sunt amandoi virusati, a luat-o si Mihai sper sa-si revina cu oscilo si sirop de tuse... daca nu, pana maine mai le dau voie sa vad ca's mai bine, altfel mergem la pediatru... au trecut aproape 3 luni fara antibiotic, ceea ce pt. noi este record ... era cazul sa mai faca si ei ceva...

Eu n-am ajuns la stomatolog, pt. ca d-na dr. nu mai ajunga la cabinet din cauza unei sedinte O mai sun maine, sa vedem can ma cheama... imi zisese sa vin azi dim, dar n-am cu cine sa las trupa

Ziceam de dus picii la stomatolog ... da, aparat dentar dupa ce apare dentitia definitiva.... inainte nu se pune, dar trebuie avut grija atunci... apoi cand apar primii dinti definitivi e bine sa fie sigilati... primii dinti definitivi sunt al 3-lea rand de maselute, care apar in jurul varstei de 5 ani... trebuie sigilati cum apar... ca sa nu aiba timp sa faca vreo carie... Eu am probleme mari cu dintii... si sper sa nu ma mosteneasca pe mine... dar incerc sa ii ajut cat pot, pt. ca atunci cand eram noi mici nu se faceau si ni atatea la copiii mici...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Am venit la cafea.
La multi ani sarbatoritelor zilei: Ange, Naomi Ioana, Amik si grodear!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani sarbatoritelor de azi si din zilele trecute!

Eliana cum adica sigilati,ca n-am mai auzit de asa ceva? Si eu am dantura slaba,sper sa nu ma mosteneasca fata..despre aparat dentar,am vrut sa-mi fac ceva in liceu,ca sa-mi mai micsorez strungareata,dar era prea tarziu..o incizie de fren n-a rezolvat mare lucru,iar aparate nu erau pe vremea aceea la noi

Ochi verzi sanatate Dianei!nasol cu suptul degetului,e un obicei de care se dezvata greu...lui Miru ii place mai mult suzeta.

andanii sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare!
La Multi Ani,sanatate si numai bucurii pt sarbatoritele de azi Naomi Ioana,Amik,Grodear !!!
Xandrutza si eu ma bag la cofee!Sunt terminata de somn,azi noapte am avut program artistic cu pitica.Avem o masea pe drum si a avut febra,agitatie...
Elyanne sanatate baietilor!sa scapati de mersul la dr,dam dulci!
Andanii sanatate!Ia ceva,nu sta asa ca e "prapadita" rau gripa asta.
Cristiana au trecut urechile?Ce s-a intamplat?
Cryna buna cofee,multam'!
Fug sa termin ce mai am de munca si apoi "zborul" spre casa!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Sigilarea dentara... nu stiu sa explic f. bine... poate gasesti mai multe cu un search pe google... se pune o pelicula pe dinte ... ca un al doilea smalt... protejeaza dintele probabil destul de mult timp... mai ales in perioada de bomboane si ciocolati fara numar
http://www.citydent.ro/ro/sfaturi_igiena_orala/sigilari_dentare
sau aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5650

Hai ca sunt of-topic raaaau... nu va suparati, nu?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eliana, nu ne suparam Sanatate puilor!
Andanii, sanatate multa!
Nicoll, of, cred ca aveti chin cu maseluta; vad ca si pe Dia o incearca dintisorii...
Danuta, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Citat:
citat din mesajul lui marami

Beeeey, ma dor urechile!!!

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

...dar ce-ai patit?sa treaca.

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

De atata liniste, femeie! De atata liniste!
Daneza, so dus la optimiste si a uitat de noi.
Serbanica, s-a infometat pana a ramas fara vlaga.....de a mai scrie ceva.
Felis, a disparut si ea.
Nally, a terminat cu botezul si amu se pregateste de petit, cred
Baby, a dat mintea in copilului, nu se mai dezlipeste de desene
Disparutelor, adunarea! Now! Jetzt! Maintenant! Most! Adesso! Ahora!

In ce limba sa o mai spun

Ich vermisse!

pozne-npoze

Mergi la inceput

E hai, injura-ne

Iote prezenta la raport... da acu' fug sa echipez si baietii de nani... mandra deja e in pat... ca ii ia mult si bine pana vine mos ene pe la gene...

Poate, daca nu adorm de la aspirine si nurofen (ca au efctu asta asupra mea), mai scriu doua randuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

next....

pozne-npoze

Mergi la inceput