Pestisori, la multi ani! (33)
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
prezent 

ce sa va spun .... sunt rupta din soare , nici sa gandesc nu mai poci .... doamne asa raceala pacatoasaaaaaa 

groaznica e .... ce fel de virusi or fi fost de inca-s rupta dupa 5 zile de antibiotic 

nu va iau pe rand , dar va multumesc la toate pentru gandurile bune .... va pupi 

fara exceptii 

ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
nicoll_mada spune:
Buna dimineata!Va poftesc la
,e calda si tare,asa cum ne lace noua![]()
Haideti ca azi neavand sarbatorite ma bag eu sa fac cinste.Mi-am mai si revenit putin cu somnul.Era gata,gata sa nu ma trezesc dimineata.Daca nu venea mama sigur mai dormeam si acum
La noi a iesit putin soarele,dar e inca frig.Tare vreau sa se incalzeasca si sa ies cu mandrele la plimbare pe bulevard.Si nu va zic ca azi sau maine cel tarziu fac si rezervari pentru la mare
Ca maine vine timpul.
Gata,fug la treaba.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:
`neatza si de la mine si multam de cafeluta.
Nicoll, te urasc
zi repede pe cand iti iei biletele.... hai zi, august![]()
Anda, esti la primul antibiotic, nu vreau sa te descurajez dar mai ai de tras.
Elly, recunoaste ca te adorm baietii nu aspirinele![]()
Gagici, eu va pupez, ma duc sa fac un dus si am taiat-o la Cluj, am o programare la endocrinologie mai pe seara asa ca va citesc la intorcere daca mai am energie. 
Emma este iubire, lupta continua
Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
elyanne spune:
Nu ma adorm baietii... ca sunt tare cuminit si nu trebe sa stau langa ei... se culca singurei...
sunt pe fuga acu... poate mai incolo scriu mai mult...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Prezent .Sunt prin zona dar fara chef de vorba .
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
uuuuuu... e cineva?
La muuuuuuuuuulti ani: Danuta36, Salisa, Anca oltean, Anelis4u !!!
Despre noi, suntem mai bine... se pare ca scapam si de data asta de antibiotic... Tusesc f. putin, muci si mai putini... suntem pe drumul cel bun... Ieri i-am plimbat... si n-au dormit la pranz... azi sunt in recuperari Am avut eu treaba la stomatolog... si daca m-a chemat la ora 3... s-a dus somnul lor de pranz.. dar au fost f. fericiti ca au mers in lume si au fost bagai in seama de multi...
La stomatolog... cica imi scot un dinte si imi pune aparat... problema complicata
Mi-e frica de operatie... ca de aprat... m-am obisnuit cu ideea ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'Neata! Haideti la
,
,
!!! Enjoy
...

"LA MULTI ANI!"
Anca oltean
danuta36
Salisa
Anelis4u

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi se spune "argint viu"... ![]()
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor. Eu sunt pe fuga, am intrat sa va salut. Si sa urez la multi ani sarbatoritelor zilei: Danuta36, Salisa, Anca oltean, Anelis4u !

daniela_daneza spune:
La multi ani sirenelor care astazi isi sarbatoresc ziua !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danuta36 spune:
Eliana,Cryna,Xandrutza,Dany multumesc mult pentru urari!
Va invit la o cafea,suc,sampanie,tort..

Xandrutza suntem bine,multumim de intrebare...chiar ma laudam cu Miru,ca de trei nopti nu s-a mai trezit sa bea bibe,am fetita mare..
Nicoll azi noapte si eu bantuiam pe net in cautare de oferte pt mare
Aici,am vazut la o agentie de turism,ceva reduceri la rezervarile facute pana in 31 martie..poate mergem la Venus,ca in Mamaia si Eforie am mai fost...tu unde vrei?