Nasterea puiului meu - o trauma pentru mine !!!
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
Ma bucur ca totul a fost bine pana la urma... pacat ca a trebuit sa treci prin asa ceva.. sper ca data viitoare sa-ti fie bine
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mexxa spune:
Stau si ma intreb....oare acele asistente nu sunt mame?nu au trecut si ele printr'o nastere....Doamne,
Sa iti de-a Dumnezeu putere sa uiti si sa te bucuri de minunea ce i-ai dat viata.
, mamica lui Bibi cel poznas
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
cixinica spune:
Buna Steluta, sa va traiasca fetita, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea Am citit de mai multe ori povestea ta si nu imi vine sa cred ca exista asemenea "femei". Sunt atat de revoltata ca nici nu stiu ce ai putea sa faci pentru a-i face sa "plateasca" in vreun fel tot ce t-i s-a intamplat tie.Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa nu mai aveti nevoie de acesti "doctori". Multa sanatate si toate cele bune!
unombun spune:
steluta,sper din tot sufletul ca te-ai refacut,ca este bine copilasul si iti multumesc ca ai povestit si pentru o nestiutoare ca mine,cum se naste.In ceea ce priveste oamenii,eu nu mai am de mult asteptari,priveste ce se intimpla in lume si in tara,dar asa sincer si vei cere putin de la oameni.Pe oameni ii intereseaza doar papa,sex,plimbari..si doctorii intra din plin in aceasta categorie.personajul care isi spune doctor ma tine pe mine si pe alte gravide la eco cam 2 min,ce sa mai si sint suuuuuuuuuuuuuuuuper draguta cu banii,iar altii sunt si mai si..
belleane spune:
Groaznica intamplare,
Asistentele alea au vazut atatea incat le-a pierit orice urma de umanitate. Cred ca au devenit chiar sadice. Bine ca v-a ferit Dumnezeu!!! Sanatate si sper ca data viitoare sa fie mai bine.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
inlove spune:
Am citit povestea ta cu pumnii stransi de " groaza", dar am sperat ca finalul sa fie unul fericit.Si ma bucur ca e asa. Pacat ca ai trecut prin asa ceva. Sa fiti sanatoase. Pupici!
nuschu spune:
Steluta, e socant ce ai povestit! INFIORATOR!!! Sper ca ti-ai mai revenit din soc.
Insa, povestea ta ar fi bine sa nu ramana numai pe forum; ar fi bine sa povestesti unei televiziuni prin ce ai trecut, sa stie si altii de ce sa se fereasca! Tratamentul la care te-au supus acolo e mai mult decat inuman, e similar cu ce pateau evreii in lagarele hitleriste! Mi s-a rupt inima cand am citit ca bebe a inghitit meconiu, bietul de el, ca plangea de foame :((((
Sanatate multa.
ramonuta spune:
Steluta, cat de mult seamana povestea ta cu cosmarul prin care am trecut si eu la nastere in acelasi "minunat" spital - Polizu.
Imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva.
Poate ca ar fi trebuit sa postez si eu povestea nasterii puiului meu ca sa fie un avertisment pt. nestiutoarele care se duc cu incredere la acest spital. Poate ca daca ai fi citit te-ai fi reorintat si ai fi mers in alta parte.
Curaj! Cu timpul toate amintirile de cosmar se vor indeparta de tine.
Liliana82 spune:
Imi pare foarte rau prin ce ai trecut.
Eu trebuie sa nasc in curand si ma gandesc foarte srios ce masuri as putea lua in cazul in care voi avea dea face cu indiferenta si rea vointa medicala...
Sunt convinsa ca daca domane fereste as fi fost in locul tau, sau o sa am dea face cu personal asemanator o sa fiu prima cu plangerea la procuratura si la televizunea locala.
Mult noroc si sanatate tie si copilului