Nasterea puiului meu - o trauma pentru mine !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinadragut spune:

Buna, Steluta...e ingrozitor ce ti-i s-a intamplat... Nu am inteles un lucru: ai nascut cu Magda Petrache? Si eu tot la dansa merg...si m-am speriat destul de tare, citind ce ai patit tu la Polizu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra.C spune:

Abia acum am reusit sa citesc cele postate de tine.
Felicitari pentru bebelusha - important este ca sunteti sanatoase amandoua.
Din pacate in unele privinte Romania se mai afla inca la nivelul Evului Mediu (si aici ma refer in special la mentalitatile unor persoane).
Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o asemenea trauma, prin care nu ar trebui sa treaca nici macar o femeie ce aduce pe lume un pui de OM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Stelluta, am citit povestea ta si am simtit aceeasi neputinta si durere ca si in cazul meu...sunt experiente care te marcheaza si nu le poti uita niciodata, dar trebuie sa inveti sa traiesti cu ele si sa nu te mai intrebi: DE CE??? si eu m-am intrebat 1 an intreg, dar am ajuns la concluzia ca nimic, in viata, nu este intamplator...cine stie care este rostul acestor evenimente...

ca si tine, am cerut cezariana in mod repetat, tinand cont ca am avut o experienta destul de urata la prima nastere si medicii mi-au zis ca si urmatoarele vor fi dificile. mi s-a refuzat cezariana pe motiv ca nu am indicatie...si cu toate acestea am avut toate motivele din lume, numai ca nu le-am cunoscut.
am nascut natural un bebe de 4.600 si 57 cm, dupa ce 1 zi intreaga am fost dopata cu litice ca sa mi se stopeze travaliul, deoarece venea primarul in vizita si "dadeam prost"...
nu mi-au facut ecografie din saptamana a 35 a, nu au stiut greutatea copilului, nu si-au dat seama ca am preeclampsie, cu toate ca le ziceam de 2 saptamani ca am tensiune 16/10, eu "natural" fiind hipotensiva. au zis ca daca nu am albumina marita e ok...chiar daca eram ca un burete de apa, aveam edeme si tensiune...in conditiile astea am ajuns la 20/12 in travaliu, am lesinat, teo s-a nascut fara puls si fara respiratie. norocul meu a fost dr neonatalog care era de garda in seara aceea si l-a reanimat pe puiul meu. ei ii datorez viata lui teo.
Slava Domnului, nu a ramas cu probleme, este un copil perfect sanatos, care s-a dezvoltat foarte frumos. mai are putina bosa, insa sper ca se va retrage curand. eu am inca probleme cu tensiunea, am ramas cu ea marita. inca ma lupt cu "de ce"-urile, inca am cosmaruri si visez "scenele" horror de atunci, inca mai gasesc scuze dr.-ei, in ideea ca a fost draguta in rest....uffff, nu stiu. il rog pe Dumnezeu sa-mi dea puterea sa uit si sa iert.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am citit si ma trec fiori ... de groaza. D-ne fereste!

Sanatate, bb mancacios si numai bine intregii familii!!!

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

dupa ce am citit povestea ta, cele 2 ore de travaliu la mine au fost o nimica toata fata de ceea ce ai trait tu..bine ca s-a terminat si ca ai o fetita sanatoasa..si data viitoare..la mai bine..
p.s. eu una nu am dat decat 20 ron la o moasa....decat sa le fac lor fundul mare mai bine ii iau ceva la bebelu meu..ca prea s-au invatat cu spaga..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am citit - am ras-citit si tot nu-mi vine sa cred! Deci, chiar nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni.
Ba da, stiu ca exista astfel de oameni dar refuz sa cred ca este posibil sa fie cineva atat de inuman, atat de rece si de disperat dupa bani.
Recunosc, si in cazul meu banul a vorbit cap-coada dar parca nu-mi vine sa cred ca foamea asta de bani poate transforma un om, o asistenta ( ce la urma urmei e si ea femeie si stie poate prea bine ce inseamna o nastere si durerile aferente) intr-o haina flamanda dupa bani.
Sunt stupefiata

Iti zic doar atat - uita-te la Maya si incearca sa uiti acest cosmar.
Ufff - doar daca cuvintele mele te-ar putea ajuta .
Sa va traiasca, sa va bucurati de ea si sper ca nimeni vreodata nu va mai trece prin asa ceva . INUMAN!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Vai, prin cate a trebuit sa treci. Incredibil, ma intreb ce fac gravidele care nu isi permit sa bage bani in orice buzunar trece pe langa patul de travaliu. Of...
Sa va traiasca minunea, sa aiba parte de mult noroc in viata!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marwana spune:

steluta numai de bine pt tine, esti o femeie curajoasa,o mama de admirat, mai am putin si nasc si eu, sper sa fie totul bine si dp cate am citit sunt hotarata acum mai mult ca niciodata sa nu dau nimic la nimeni ca destul am platit asigurari de sanatate 10 ani fara sa am nevoie sa merg la medic pt ceva, cred ca in mare parte noi suntem e vina ca i am invatat sa le dam si sa dam si in stanga si in dreapta cu banii si cadourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Stelutza, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva... cuvintele sunt de prisos cred.

Insa ai putea sa zici aici cine este medicul cu care "ai nascut", pentru a ajuta si alte fete, care ca si tine se incred mult in sfaturile gasite pe astfel de forumuri.

Multumescc si iti urez sa uiti cat de repede experienta oribila. Multa snanatate micutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Trist, foarte trist si dureros

Ma bucur ca finalul a fost fericit si bebelina ok.

La cati bani le-ai dat trebuiau sa te tina in palma.
Cu cat ai dat mai mult cu atat ti-a fost mai rau, si fost fara ajutor....
La doctora mergeau pe banda echografiile? nu ii era teama uneori ca i se poate "infunda"? Trebuia sa stie ca cezariana ar fi cea mai potrivita, bebe a fost mare, Doamne fereste nici nu vreau sa ma gandesc la ceea ce s-ar fi putut intampla....

Multa putere si sanatate sa aveti sa va cresteti puiul!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput