Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna,
Gina36 mie mi se pare foarte mult 5mil, Dr Dorobat se multumeste cu mult mai putin, bafta multa.
Kiki ai mare grija de tine, stai la telenovele daca trebuie, dupa ce nasti vei avea nopti albe ,,,cu siguranta.Eu nici acum nu am nopti negre desi Irina are 1 an jumate, deci,,,odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela65 spune:

buna gina36,
sunt noua pe acest forum si am aceeasi problema ca si tine,vreau sa imi fac embolizare la universitar cu dr.nechifor ,dar am citit la tine ca nu mai au particule pentru embolizare si trebuie sa le platesti,imi zici si mie cat costa,iar la dr.am citit pe alt forum ca merge 3mil,la ginecolog 1mil si mai trebuie si la asistenta ca sa iti faca calmante.
astept raspuns de la tine,si daca ai mes putem vorbi daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor!
Gina ,Bafta multa!si sa dea DD sa fie totul bine.Sa inteleg ca iti faci la Sp Municipal,si platesti doar particulele?! Sa ne ti la curent cu tot cum a decurs operatia!
Kyky nu uita, nu-ti face nimeni statuie! Stai cuminteeeeee si linistita!
Ninia cum decurge tratamentul?Ai simtit vreo schimbare?
Mirela ,spor la treaba!
Mihaela ,tu cand vrei sa-ti faci embolizarea?
Arinna,pupici!

Mergi la inceput

buna lyly
as vrea cat mai repede ,dar astept sa vad ce este cu particulele de embolizare,sa vad cat costa,mai trebuie sa dai si la doctor ceva,sa vad ce face gina36 ca ea deja a vorbit cu dr.,eu deocamdata il tin in loc cu tratamente naturiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Buna fetelor,

Va multumesc pentru incurajari. Noi, ne dam toata silinta pentru . Sa speram ca o sa ne iasa avand in vedere ca eu nu mai sunt asa de tinerica. Am 40 de ani impliniti.

Gina36, eu in septembrie trecut am dat doctorului 5 mil. Am intrebat la spital pe doamnele care facuse-ra embolizare cat au dat ele. Asa am ajuns la suma de 5 mil. La asistente am dat la fiecare tura in parte. Si au tot fost... Daca merge sa dai mai putin, nu te infige direct la 5 mil. mai ales ca zici ca trebuie sa platesti si particulele pentru embolizare. Apropos, ai aflat cat costa particulele astea?
Kiki_kri, ai grija de tine si de bebei. Las-o mai usor cu efortul fizic, stresul, etc, ca nu-ti face nimeni statuie. Sanatatea ta si a bebeilor este cea mai importanta.

Mergi la inceput

Buna Mihaela,
Si eu sunt in asteptare,probabil in luna mai ma operez, dar sunt nehotarata,daca sa fac embolizare si apoi mieomectomie sau direct mieomectomie.Dr mi-a zis sa fac embolizare doar in ideea de a scadea pericolul unei hemoragii, pt ca este prea mare(cam de 8 cm) si ca embolizarea nu este de ajuns. Asa ca, nu prea stiu ce sa fac... Ma gandeam daca mai are sens sa mai pierd timpu si banii cu embolizarea sau sa trec direct la operatie....Daca embolizarea si-ar face efectu ,ar fi super!,pt ca asa as face pauza 6 luni si pe urma as putea sa incerc sa raman....fata de operatie ,unde pauza este de 1 an.....
O astept pe Gina,sa vad ce zice de embolizare.

la atoate fetele!

Ma duc la dr ginecolog pe 9 aprilie si vad ce mai zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!Ce bine e in concediuuuu!!!!
Eu sunt bine si bebeii tot bine...sper...ma simt f ok...bine ca acuma stau f mult in pat...
Voi cum mai sunteti?
Lyly, trebuie sa iei o hotarare cu ceea ce vrei sa faci...uite si Mirela avea fibrom de 8 cm si a scazut fff mult....poate merge si la tine...
Mirela, spor la bebe!!!Sper sa ne dai vestea cea mare cat de curand
Gina si eu am dat vreo 4 mil...dar nu am platit particulele...vezi tu...cum crezi...Bafta la embolizare!!!
Arinna tu ce mai zici?Cum mai esti?Hai ca te astept si pe tine cu vesti bune
Vape toate

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

buna lyly,
eu zic sa faci embolizare,al meu este de 6 cm,eu lucrez la un spital si am discutat cu mai multi ginecologi si radiologi,daca faci operatie nu se stie sigur ce iti scot si dupa operatie,intervin mai multe dereglari ale organismului care duc la osteoporoza,apropo eu am 43 ani si nu vreau sa aud de operatie,astept sa vad ce face gina.
al tau cum se manifesta,eu am cm. regulat,singurul lucru care ma deranjeaza sunt durerile.

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Mihaela,eu am descoperit fibromul in iunie 2007,nu ma doare,nu am sangerari intre CM,doar la CM aveam o scurgere mai abundenta, cu cheaguri.Dar din oct 2007 iau duphaston 2/zi intre zilele de 15-25 a CM si am o scugere aprope normala.Fibromul meu a mai crescut cam 1 cm de cand l-am descoperit pt dr a zis initial ca prin pozitie nu ar influenta f tare o sarcina,asa ca am facut IA,dar ulterior fibromul s-a hranit cu hormonii luati si organismul meu nu a mai reactionat la IA.
Parerea mea este ca, unii dr sunt mai reticenti la embolizare, ca la orice lucru nou, si mai ales ca o fac radiologii ,nu ginecologii ......de, mai pierd cliente..........
Am auzit si eu ca operatia este cu risc mai mare,poate declansa si menopauza..........
Ce fel de fibrom ai?Ce tratament iei?
Al meu este subseros si intramural,situat anterior pe uter.
Stiti cumva cam cat era de mare fibromul Ginei?Si ce tip era?
Si eu inclin tot spre embolizare,dar singuru lucru care ma streseaza pe mine e ca daca nu isi face efectu' embolizarea ,pierd timpu si ajung tot la operatie. Si timpul nu e se scurge in favoarea mea ?!( am 39 de ani si mai sper la !
Kyky pupici si odihnestete cat mai mult!
la toate fetele si sa va aduca DD numai vesti bune.

Mergi la inceput

lyly,al meu este subseros si este situat pe peretele anterior al uterului,l-am descoperit in septembrie 2008 si de atunci nu a mai crescut deloc,nu iau decat ceaiuri,eu am cm. fara cheaguri nu am avut niciodata ,si ma tine 3 zile.,doar imi da dureri dar acestea cedeaza la nurofen.

Mergi la inceput