Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mirela, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! Felicitari si spor la bebe!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Gina36, daca nu te-ai hotarat la ce doctor sa te duci, pot sa-ti dau nr. de telefon al dr. Reres Nichifor: 0751.616.604. Este foarte cumsecade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Nina81, multumesc pentru urari. Sper sa reusesc si sa vin cu vesti bune in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

mirela69 multumesc pentru informatii!! Esti o scumpa!!
Mie imi este indiferent care din ei mi-ar face interventia, pentru ca am fost personal la spital si am vorbit cu amandoi. Acum cica lucreaza in echipa. Nu se mai fac embolizari decat sub asistenta amandurora. Asta e ultima noutate pe care mi-a spus-o dr Dorobat in prezenta lui Nechifor. Vineri dimineata incepand cu ora 8,30 ma pun pe sunat. Incerc si la unul si la altul. Costul este oricum acelasi. Te pup inca o data.
Spor la bebic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kiki, ce mai faceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor va doresc un week-end minunat! Vad ca se instaleaza usor usor si primavara!

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Se pare ca vremea frumoasa ne-a facut sa mai uitam putin de problemele noastre, macar in weekend.
Maine dimineata trebuie sa il sun pe Dorobat , cu care am mai vorbit odata sambata si mi-a spus ca particulele de embolizare se platesc de catre pacient si in rest nu te mai costa nimic. Atentia pe care o dai la doctor este suficienta daca atinge 5 mil.???
Daca nu o sa va mai scriu vreo cateva zile, inseamna ca m-a programat si sunt la Bucuresti.
Doamne ajuta!!!
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna seara fetelor!!!A venit PRIMAVARA si la Cluj...In sfarsit!!!
In primul rand vreau sa imi cer scuze ca am lipsit atatDAR am fost fff busy la serviciu....si joi si vineri am stat pana dupa ora 6 si deja simeatm ca nu mai pot. Am tot zis ca o sa imi iua medical dar nu am reusit..am zis ca ma mai duc ca sa nu ii las acolo cu treburile nerzolvate...dar deja a fost prea mult...de maine imi iau o sapt de medical.
Deci sa va mai spun de mine...am fost acu o sapt la contol...bebeii sunt bine...fibromul nu a mai crescut a ramas la 5 cm...DAR a tinut sa imi aminteasca ca sunt un CAZ special si ca trebuie sa am mare mare grija de mine...efortul redus la minim...si cat pot sa CHIULESC de la serviciu (ceea ce si am de gand sa fac).Mi-a mai zis ca sunt gravida care trebuie sa stea in varful patului sa se uite la telenovele si ca fiecare groapa din asfal reprezinta un pericol pt mine...deci sa o las mai moale cu tot...Mi-a mai zis ca daca vreau sa il las sa scrie despre mine binenteles fara sa imi dea numele..am zis ca da...atata timp cat o sa am bebei sanatosiasta e tot ce conteaza...Vreau sa va mai zic ca deja mi se vede burticasunt fff fericita!
Arinna, bafta pe 9 aprile iti tin pumnii! Si mersi ca te gandesti la mine (la noi).
Bluel, ma bucur ca esti ok si tu si Bubu!
Niniabafta in continuare cu tratamenul!
Mirelaspor la .
Gina, Lyly va pup si va astept cu vesti bune!

Va imbratisez pe toate si va doresc la toate bebei cat de curand!
Doamne ajuta-ne!

KIKI 12+ cu

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Se pare ca vremea frumoasa ne-a facut sa mai uitam putin de problemele noastre, macar in weekend.
Maine dimineata trebuie sa il sun pe Dorobat , cu care am mai vorbit odata sambata si mi-a spus ca particulele de embolizare se platesc de catre pacient si in rest nu te mai costa nimic. Atentia pe care o dai la doctor este suficienta daca atinge 5 mil.???
Daca nu o sa va mai scriu vreo cateva zile, inseamna ca m-a programat si sunt la Bucuresti.
Doamne ajuta!!!
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Gina, succes mult !Si eu tot cu Dorobati am facut, acum 4 ani.

Kiki, multumesc si eu pentru incurajare. Ai grija de tine si bebelusi,are dreptate medicul, in niciun ca z nu mai sta peste program, si stresul e periculos, nu numai efortul fizic.La 12 saptamani... deja sunteti departe

Mergi la inceput